- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- 248
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
Melikecigim cok guzel bir hikaye. Gozyaslarimla okudum. Cunku ben hicbir zaman basaramicam. Olmuyor. Bu hafta biraktim. Verdigimide almisimdir. Ben niye iradesizim. Yemek yemeyi neden cok seviyorum.6 kasimdan beri kk takip ediyorum bir arpa boyu yol alamadim. Verdim aldim. Al gulum ver gulume dondu. Bugun ilk cocugumu dogurduktan sonra biraz kilo verdigimde aldigim elbiseyi giydim. Kollari o kadar dar geldiki utandim. Olmuyorsa kilomu kabul edip boyle yasamak diyorum ama. Daha cok kilo alicam ve daha mutsuz olucam. Offff offf. Ben bu kadar aciz olamam ya. Bu arada adim Betul.
Ooo sünnet düğünü ha sunnet annesi...tum gozler senin uzerinde olacak.kiskananlar bile olabilir hatta duyar gibiyim"aaaa bak bak nasil kilo vermis".bence buzdolabina giymek istedigin elbisenin resmini yapıştırya da yemek masasina yakın bir yere senin için etkili olur diye düşünüyorum. Bu yola girdin birakmak yok. Kacamak yapsan bile ertesi gun telafi et. Hep amannn bozuldu diye birakiyoruz. Bu kez birakmak yok.
Haklisin canim. Irademe sahip olmaliyim. Kendime gelmeliyim. Onceden diyetisyene gittigimde yine sizin verebilen bir bunyeniz var buna sukredin. Kimi hastalarim ne yapsalarda cok zor veriyorlar demisti. Yapicam ya. Bahara gelmedik daha. Baharaca toparlayabilirim. Saol melikecigim yaDUR BAKALIM BETÜL YA.hemen bırakmak olurmuymuş öyle.bu hafta bende sıkıldım .kolay bir süreç değil.ama her ne yaptıysan belliki yanlış olmuş.yeniden başla sen cahil bir kadın değilsin.al önce iradeni eline.git bir diyetisyene.sana uygun bir diyet listesi al.yemeklerden yağı azalt hiçbirşey yapamıyorsan.aburcuburu çocuk işi görmeyi dene.karne dönemine giriyoruz sıkıntılı bir dönem.ama senin zayıflamana engel değil.sen kendin bahane buluyorsun veliye kızdım yedim.sıkıntılı dönem yedim iyi bırak şimdi yaza buradaki kadınlar lopez girsin sen obez gir.karar senin kimse sana karışamaz.kiloyu kabul et sonra kilonun getirdiği hastalıkları kabul edersin şeker tansiyon kalp.karar senin.yola devam dersen yanındayız.
Canım bak sakın pes etme daha çok yolumuz var biraz sabır bende çabucak vermek istiyorum ama melike 'nin dediği gibi çabuk almadıkki çabuk verelim bak ben 10 gündür hadi ilk günler biraz kaçamaklarım oldu ama şu bir haftadır çok dikkat ediyorum ama genede çok zor veriyorum pes etmiycem gram gramda olsa gidecek sen dikkat ettiğinde nasıl güzel veriyorsun sadece sabır ve azim gerekli beraber başaracağız ben inanıyorum sende inan ...Haklisin canim. Irademe sahip olmaliyim. Kendime gelmeliyim. Onceden diyetisyene gittigimde yine sizin verebilen bir bunyeniz var buna sukredin. Kimi hastalarim ne yapsalarda cok zor veriyorlar demisti. Yapicam ya. Bahara gelmedik daha. Baharaca toparlayabilirim. Saol melikecigim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?