- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #6.141
burda ne güzel zayıflamıştım aptal kafam bıraktım sizsiz olmuyor kızlar nerelerdesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda ne güzel zayıflamıştım aptal kafam bıraktım sizsiz olmuyor kızlar nerelerdesiniz
hadi tekrar başlayalım olmaz mıaynennn yaaa iyi oluyordu burası
hadi tekrar başlayalım olmaz mı
çok sevindimbaşlayalımmm
çok sevindim
Hoşbulduk canım çok gaza gelmiş durumdayım sıvı diyeti yapıyordum şimdi biraz değiştirdim 4 günlük borç orucum kaldı onuda arasıra tutuyorum bayrama kadar vitrinde gördüğüm elbiseye girmek istiyorum yaaaaa ha bu arada ev hanımıyım yaşım 24 boyum 1.60 kilom 66 ,0 bi kızım var çok sıkı başlayalım hiç kaçamak yapmayalım canım gerekirse whatsaap grubu oluşturalım canım hadi kaptan sensin sana güveniyoruzebrarace49 hoşgeldin canım
bende karın kası zayıflığı var canım bana yasak 2 tane fıtık var şuanBen bunu her gün yapıyorum kızlar acayip sıkılaştırıyo düzenli listeye uygun 2 gündür yapıyorum bunuda tavsiye ederim
Ay geçmiş olsun canım hafif egzersizler yaparsın sende yoksa bütün egzersizler yasak mı sanabende karın kası zayıflığı var canım bana yasak 2 tane fıtık var şuan
E ne diyosun canım başlıyormuyuz ? Başlıyorsak ne zaman ?bende yürüyüş yapıyorum.
sadece yürüyüş dedi dr ama vakit buldukça zumba yapmak istiyorumAy geçmiş olsun canım hafif egzersizler yaparsın sende yoksa bütün egzersizler yasak mı sana