- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #2.361
melike nerelerdesin?hepimiz daha doğrusu çoğumuz dağılmış gibiyiz.benim de şöyle bir teklifim var:hergün 9 dan sonra yaptığımız sporlar ,varsa ki inşallah olmaz kaçamakları yazalım.kaçamak yapan ertesi gün ekstra 30dk. Daha spor yapsın. Ne dersin?paylaşımlarını özledim.sensiz olmuyor.
bugun oglumun dogum gunu 3 yasinda tatli oglum ve o kadar cok yedimki kesin kilo aldim bende
su ceza isini iyi dusundunuz kizlar bencede ceza olsun
bilgisayardan girdiğimiz için tatilde fazla giremedim malum çocuklar eşim işler güçler.bu fikir bence çok güzel ama 30dk yürüyüşmü yoksa başka bir spormu onu bulalım.3 gündür diyet diye bir şey kalmadı diyete başlayalı ilkkez çikolata yedimekmek hamurişi benim motivasyonum bir anda nasıl düştü bilmiyorum.ama önümüzdeki hafta kendime 2 kilo hedefi kurdum inşallah tekrar motivasyonumuzu kuracağız.anladımki birbirimizi iyi gaza getiriyormuşuz.hep beraber daha iyi bir haftaya geleceğiz inşallah.:13:
Merhaba arkadaslar ben iki gundur ipin ucunu biraktim neler yemedim ki dun ogluma bi pizza yapim dedim dayanamadim yarisini ben yedim ve dunden beri kendimi kontrol edemiyorum ne varsa yiyorum ne olucak benim bu halim bi hafta diyet yapiyorum sonra birakiyorum ama bu sefer kararli oldugumu zannediyodum ama yine olmadi kendime cok kiziyorum yardim efin lutfen moralim cok bozuk
tesekkeür ederim canımnice yıllara tatlım.
Nice mutlu,sağlıklı yıllara.Oğlunu bizim için de öp.Moralini de bozma,yarın az yiyip telafi edersin.Ne yazık ki hepimiz arada kaçamak yapıyoruz.Benim de kilo vermem yavaşladı,bunda sporu ihmal etmem ve kaçamaklar etkili oldu.Haftada yarım kilo veriyorum.Şimdilik elimden bu kadarı geliyor.Melikenin ceza fikri güzel.Bakalım ne kadar uyabileceğiz.
Oğlunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yıllara inşallah:)) arada hepimîzîn kaçamakları oluyor bende yarın bebek görmeye gidicem yemem diyorum ama bakalım hafta içi diyetim îyi gitti bakalım cezalar gelcekmiş napıcaz
teşekkür ediyorum kızlar .bu hafta gerçekten kotu oldu kendımıze evde bırsey yapmıyorum ama mısafir gelınce mecbur yapılıyor tadımlık alayım derken ıpın ucu kaçıyor bırde ozel günümde bomba gıbıyım suan cok siştim
inşallah toparlanırız çabucak
Doğum gününüz kutlu olsunnn.Allahim sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inşallah... katılıyorum canım misafir geldiği zaman daha doğrusu ipin ucu kaçınca arkasını istiyor vücut. Bu hafta 3 gün misafirim vardı çok diye tutum ama azcik kaçırınca canım hep istedi bugün yeni gün inşallah kaçamak geçsin hepimiz için. ..
hosbulduk..birlikte guzel guzel zayiflariz insallahYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,sefa geldiniz.Birlikten kuvvet doğar demişler:))
çok geçmış olsunkızlar bütün bir öğleden sonrayı hastanede geçirdik,oğlum hastalandı,serum taktılar.çok şükür şimdi daha iyiyiz ve evdeyiz.doktor yolculuk etkilemiş olabilir dedi.bütün gün birşey yediremedik kuzuma,bir paket çubuk krakerle duruyor.üzüntüden ben de çok az yedim.herşeyin başı sağlık.umarım tamamen iyileşirde pazartesi okula gidebiliriz.kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?