- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #2.341
diyeti gelp geçici bi amaç değil sağlıklı beslenmeye gden bi yol olarak görmemiz gerekiyor eskiye asla geri dönmemek lazım çatlayana kadar yemek yiyip kilolu ve pisman olmaktansa sağlıklı beslenip mutlu ve zayıf olmayı yeğlerimmmmm[/QUOTEk
kesinlikle katılıyorum... Birde kilo alıp vermek vücudu çok yoruyor. Süliletler çatlaklar... Bi süre tamamen zyflamak için kilo aldıran şeylerden uzak durmak. Daha sonrada korumak için herşeyden azar azar yiyerek sağlıklı bir şekilde devam etmeli...
ben şekerli içiyorum mesela, o yüzden çayı azalttım iş yerinde hiç içmiyorum evde içeceksemde yarısı kadar koyuyorum, yavaş yavaş azaltacağım allahın izniyle
merhaba arkadaşlar, sizinle yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Sıcak su midede 80 dk. Soğuk su midede 20 dk. Kalıyormuş. Yani sıcak su içersek tokluk hissi uzun sürüyormuş. En azından sabahları sıcağa yakın 2 bardan su içebiliriz, ben deniyeceğim. Ayrıca 10 gün boyunca sıcak suya damlatılan limonla birlikte içilmesi selülitleri de yok ediyormuş ve gün içinde enerji veriyormuş.
Limon bol bol tüketin, kendinizi enerjik hissedersiniz ve spor yapmanız kolaylaşır benim 3 yıldır limon kankam gibi, çok şükür 3 yıldırda hiç hasta olmuyorum. Limon kanserinde 1 numaralı ilacı. 7 aylık oğluma bile 2-3 damla da olsa içiriyorum ara sıra, maşallah oğlumda hiç hasta olmadı.
kızlar neyapıyorsunuz bakalım.:126:
günaydınlarrrrrrr herkeseee...
Dünde 7 km yürümüş olmanın verdiği mutlulukla bugüne başlıyorum.. Tek pişmanlığım dün yatmada önce uykulu uykulu yediğim yarım paket limonli diet bisküvi. Onu yememem gerekiyordu hemdee uyumadan önce... Pişmanımm yeniden olsa yapmam...
merhaba arkadaşlar, sizinle yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. sıcak su midede 80 dk. soğuk su midede 20 dk. kalıyormuş. yani sıcak su içersek tokluk hissi uzun sürüyormuş. en azından sabahları sıcağa yakın 2 bardan su içebiliriz, ben deniyeceğim. ayrıca 10 gün boyunca sıcak suya damlatılan limonla birlikte içilmesi selülitleri de yok ediyormuş ve gün içinde enerji veriyormuş.
Limon bol bol tüketin, kendinizi enerjik hissedersiniz ve spor yapmanız kolaylaşır benim 3 yıldır limon kankam gibi, çok şükür 3 yıldırda hiç hasta olmuyorum. Limon kanserinde 1 numaralı ilacı. 7 aylık oğluma bile 2-3 damla da olsa içiriyorum ara sıra, maşallah oğlumda hiç hasta olmadı.
dün hiç içmedim bugün 1 bardak çay içtim 3 şekerli
inşallah canım ya döküldük yazın ne yaparız artık yada ramazanda gözüm korktu.önümüzdeki hafta daha güzel olacak diyetlerimiz inşallah
kızlaarrrrr kızlar
ben neler neler ne yaramazlıklar yaptım bu haftapazar günü ne kilomu yazmak nede tartılmak istemiyorum kesin 2 kilo geri almışımdır motivasyon sıfırın altında yediklerimi yazmak bile istemiyorum napacam beeeeeeeeeennnnnn :18:
Aynen canım tatil yaramadı bize ama önümüzdeki hafta inşallah hepimiz için güzel olacak hastalıklar gezmwler misafirler derken düzenimiz sapitti bundan sonra kilolar korkun benden:))
bugun oglumun dogum gunu 3 yasinda tatli oglum ve o kadar cok yedimki kesin kilo aldim bende
su ceza isini iyi dusundunuz kizlar bencede ceza olsun
olur öyle arada, sıkma canını, her zaman psikolojimiz aynı olmuyor işte, bence o sayfayı kapat ve nerde kalmışsan ordan tekrar başlaşeytana uyma bundan sonra
bugun oglumun dogum gunu 3 yasinda tatli oglum ve o kadar cok yedimki kesin kilo aldim bende
su ceza isini iyi dusundunuz kizlar bencede ceza olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?