- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #2.281
Afiyet olsun yağlar akıp gîrsîn inşallah :))) süpersînSabah kahvaltım 2 tane süter krem peynir domates şekersiz çay 1 dilim ekmek
şimdi lipton form çayımı yudumluyorum
zumba dansı nasıl etki ediyor kilo vermende canım etkili bi yöntem mi
Bana hırs yaptıracak bir rakip bekliyorum hadi bakalım
Nöbette yemeği fazla kaçırıyorum diye evden brokoli hasladım yoğurtlayıp yicem
ahhaaha benim gibi haşlama yemeye başlayanlardan mısın, valla benim hoşuma gitmeye başladı tadını çook seviyorum içine brokoli, karnıbahar, havuç, kabak, pırasada koyuyorum tabi soğan ve sarımsakta. Tam bir vitamin deposu oluyor. Böylelikle hastada olmuyorum.
valla etkilidir tabi 10 dk sonra acayip terlemeye başlıyorum, çokta eğlenceli dans eder gibi benim çookk hoşuma gitti özellikle melikenin paylaştığı video harika tavsiye derim. 50 dk sürüyor 450 kalori yakıyor
fatmaaskın1 canım meslek neydi senin
melikenin yapmadigi sebeklik kalmamis bizim icin bizde salmayalim kenfimizi kim bize destek oluyor ki hele esim sanki 50 kiloyum zafiyet gecircekmisim gibi az yiyosun hasta olcaksin diye tepemde :)) o yuzden birakmiyoruz ama dun markete gitcrktik k.validemler geldi gidemedik evde hicbisey kalmadi malum bebeyle bende cikamiyorum o yuzden kahvaltimi atistirarak gecirdim oglene ne yicem bilmiyorum ama ac birakmicam kendimi surda pazara ne kaldiiii ben 600 gr verdim.bilee:)))
eczane teknisyeniyim
bende hemşireyim ama çalışmıyorum.nöbetçi deyince meslektaşmıyız dedim
sektör aynı diyebiliriz sen neden çalışmıyorsun canım mesleğinde güzel miş
okul bitti evlendim.hiç çalışmadım şimdide zor geliyor canım.
altın bilezik iyidir derler allah gönlüne göre versin canım inşallah zorda kalıp çalışmak zorunda kalmazsın
Internetten bir iki baktım ama yapamadın zumba dansını bide senin girdiğin siteyi deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?