- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #2.261
Bana hırs yaptıracak bir rakip bekliyorum hadi bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inanmıyorum kızlar ya siz bu hafta komple bıraktınız heralde kendinizi.:44:
Bana hırs yaptıracak bir rakip bekliyorum hadi bakalım
bende sana rakibim melikecigim sabredemedigim icin surekli diyette sporda basarisiz oldum yeme bicimimi degistiremedigim icin zayiflsyamiyorum gardim hemen dusuyor birbirimizi surekli durtelimm ki ayni uykuya tekrar dalmayalim
bende bu zumbayı yapıyorum tabi akşam vakit bulabilirsem
Günaydın geçen haftanın birincisine hiç yakıştıramadım ne çabuk kendinizi bıraktınız hadi bakalım toparlanın daha Çarşamba günündeyiz rakiplerimiz benden ve melikeden korkun varmı bize gerçekten yarışacak???
günaydın geçen haftanın birincisine hiç yakıştıramadım ne çabuk kendinizi bıraktınız hadi bakalım toparlanın daha çarşamba günündeyiz rakiplerimiz benden ve melikeden korkun varmı bize gerçekten yarışacak???
Okul konusuna katiliyorum ben evhanimiyim ama oglum gec yatiyor kizimda oyle sabahta gec kalkiyoruz gune erken baslamayinca duzen ogin sasiyor bende.gecede 2 ye kadar ayaktayiz acikiyorum atistirma yapiyorum galate kraker falanMelikecim şu hafta bi bitsin şu okullar bi açılsın o zaman herkes korksun benden ya özellikle bu hafta bi türlü moda giremedim .Hergün bi işim çıkıyo haftasonu da annemler geliyo umreden bugün evimi temizledim yarın da annemin evini temizlemeye gidicem sonra ki günler de yemek hazırlığı ooo böyle geçecek bu hafta ama yine de dikkat etmeye çalışacağım bakalım hayırlısı olsun
Bu arada melike senin çocuklar kaç yaşındaydı?