- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #2.181
anca girebildim kızlar ya misafir gelcek yemek yapıyorumm çizelgemi bile düzeltemedim veeeee 92 olmuşum 1 kilo şükür nediyimm kilo veren arkaşlarımıda tebrik ederimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi aksamlar herkese benimde misafir vardi ancak yazabiliyorum
gecen hafta 75.5
bu hafta 74.5
giden 1 kilo
aaa kizlar bu mavi kuşlar da nerden çıktı
ama çok şekerler maviş maviş anlamı ne ola acep
melike en cok da senin kac kilo verdigini merak ediyorum daha yazmadin sanirim goremedim senin kadar azimli olmak isterdim
melike en cok da senin kac kilo verdigini merak ediyorum daha yazmadin sanirim goremedim senin kadar azimli olmak isterdim
yarin belki daha cok vermis oluruz sabahki kilomuda yazayim:))Kızlar kilosunu yarın yazabilecek arkadaşlarımız var malum tatildeyiz.birinciyi yarın açıklayacağım.
Kızlar bende kilo verememisim ufff YA BU HAFTA Hergün SPOR yaptım güya. .ama bu hafta kararlıyim vereceğim.
spor yapamadım diyordum ama dikkat ettim spor yerine ev işlerine ağırlık verdim 1 kilo verdim canım daha önce yazdım ama gözünden kaçmış heralde.
senin menulerin iyiydi belkide duraklama donemine girmissindir arada vucudu soklamak lazim.diyetisyenin bana verdigi bi cay tarifi vardi bu duraklamalrda diyete alisik bunyeyi calistirmak icin bulunca yazayim.bide dr bana 15 gunde farkli diyet veriyordu hep ayni diyeti yaptirmiyordu
canım sanırım emziediğin için ekstra kalori harcıyorsun 200 kalori falan.dengeli beslenip tatlıdan uzak durursan bizden daha rahat kilo verebilirsin yoksa emzirmeyi bıraktığında kilo alıyorsun tecrübe ettim oradan iyi biliyorum.iyi geceler