- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #2.121
Iyi geceler kızlar bu hafta doğru dürüst giremedim annemin rahatsızlığı vardı hastane hastane gezdik diyet yok spor yok bu hafta çok düzensiz geçti yarın anneme biyopsi yapılacak dua edin kızlar çok ihtiyacımız var Allahim tüm hastalarimiza şifa versin bizlerede sağlıklı bir şekilde zayıflamayi nasip etsin...
bugun boyle gecti acliga hic dayanamam ama canim istemedi.haklisin ama katiliyorumMaşallah canım neredeyse hiç birşey yememissin ama kendini hiç aç bırakma öğün atlama çünkü metabolizma yavaşlıyor ve Kilo verme hızın düşüyor hiç birşey yemezsen bile yoğurt ye birkaç kaşık süt iç peynir at ağzına kalsiyum yağ yakimini hızlandırıyormus
Sabah yarım simit 1 yulafli galeta
Öğle de 4 yaprak sarması
Marul salata ayran
Azcık Çerkez tavuğu
Arada elma Türk kahvesi
Aksam karnabaharli diyet corbasından
Zeytin biraz peynir
1 maden suyu
Aksam da 40 dakka pilates
45 dakka yürüyüş
Iyi geceler kızlar bu hafta doğru dürüst giremedim annemin rahatsızlığı vardı hastane hastane gezdik diyet yok spor yok bu hafta çok düzensiz geçti yarın anneme biyopsi yapılacak dua edin kızlar çok ihtiyacımız var Allahim tüm hastalarimiza şifa versin bizlerede sağlıklı bir şekilde zayıflamayi nasip etsin...
Tatil rehaveti sanırım çocuklar bazılarının kocalar evde
çikolatalar ortalığa çıkmış
kızlar yarın yola çıkıyorum,5 gün yokum,hepiniz kendinize çok iyi bakın,diyete devam,5 gün sonra görüşmek dileğiyle hoşçakalın...
ıyi geceler kızlar bu hafta doğru dürüst giremedim annemin rahatsızlığı vardı hastane hastane gezdik diyet yok spor yok bu hafta çok düzensiz geçti yarın anneme biyopsi yapılacak dua edin kızlar çok ihtiyacımız var allahim tüm hastalarimiza şifa versin bizlerede sağlıklı bir şekilde zayıflamayi nasip etsin...
HAYATIMDA İLK KEZ CANIM ÇİKOLATA İSTEMİYOR TATLI İSTEMİYORAMA ÇİĞ KÖFTE DEDİNMİ AKAN SULAR DURUYOR.GÜYA 4 KİLO VERİNCE YİYECEKTİM YEDİM BU AKŞAM.
ıyi geceler kızlar bu hafta doğru dürüst giremedim annemin rahatsızlığı vardı hastane hastane gezdik diyet yok spor yok bu hafta çok düzensiz geçti yarın anneme biyopsi yapılacak dua edin kızlar çok ihtiyacımız var allahim tüm hastalarimiza şifa versin bizlerede sağlıklı bir şekilde zayıflamayi nasip etsin...
Canım ben ekmek sevmem zaten sadece hafta sonu kahvaltısında belki 1-2 dilim yerim.cayimi 13 yaşımdan beri şeker koymadan içerim. Anlayacağın benim sorunum cikolataylaydi pasta baklavaylaydi . Stresli olunca 15 dilim baklava yerdim 2-3 dilim yaş pasta yerdim birden.cikolata desen ooo gece yatmadan bile koca bir çikolatalı yer yatarım. Hepsini bıraktım 10 kilo civarı verdim ama daha veremiyorum nedensesende az yemisdin doyuracak.bisey yememissin ekmek yok:)
bu hafta benim diette iyi gitmedi. Tatil ya. Sag olsun annen misafirlerini bu haftaya koymus. Ayagida cok kotu oldu. Yuruyemiyor. Gel temizlik. Gel misafir. Benimde diet kalmadi. Sinirlerim bozuldu ya. Kilo aldim.bu aksamda var. Yemekli misafir. Vallah ne yaparsa yapsin. Bugun 1 subat. Tekrar basliyorum.
Hadi kızlar yarın tartı günümüz bugün herkes silkelensin diyetini yapsın sporunu yapsın ne gitse yağlardan bize kar.
Günaydınnnnnnn
oooo kızlar bu hafta rakibim yok galiba
benim anacım sağolsun dün kadayıf yapmış aman ALLAHım kendimi nasıl tuttum bilmiyorum sadece 3 çatal yedimbaşka zaman olsa abartısız 4 dilim yerdim annemlere fazla gitmek istemiyorum tuzaklarla dolu , annemin eli o kadar lezzetliki ama sadece 1 tabak pırasa yemeği (2 . tabağı almadım çok istememe rağmen ) ekmeksiz, acıcık yoğurt bunları yedim akşam , yarın tartıda mükafatımı alıcam İNŞAALLAH
Kızlar silkelenip kendinize gelingünler su gibi geçiyor bide bakmışız yaz gelmiş kilolar elimizde kalmasın manken olacaz hepimiz dişinizi sıkın biraz haftada bir kendinizi sevdiğiniz bişeyle ödüllendirin ama hafta içi kaçamak yok bahanelere sığınmayın
anım yaa ben kendimi bu akşam öğünüyle düşünemiyorum bütün gece evde dolanırım açım diye uyku da uyuyamam hatta hatta başıma ağrılar falan girer
bravo sana tü tü tü nazarlara gelmesin
hemen hedefine ulaşırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?