- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #2.101
gecmisolsun Allah acil sifalar versin.anne cok baska bisey Allah yokluklarini gostermesinIyi geceler kızlar bu hafta doğru dürüst giremedim annemin rahatsızlığı vardı hastane hastane gezdik diyet yok spor yok bu hafta çok düzensiz geçti yarın anneme biyopsi yapılacak dua edin kızlar çok ihtiyacımız var Allahim tüm hastalarimiza şifa versin bizlerede sağlıklı bir şekilde zayıflamayi nasip etsin...
görürsün canım niye göremeyesin.. ben 81 den indim 74 e bu pazar da 72 ye kilitlendim , iyi gidiyorum şeytan çok dürtüklüyo ye diyeama yooooookkk yolum uzun duraklamaya zamanım yok tam gaz devam
bende hedef koyuyorum kendime hep ama bir türlü olmuyor, iş yerinde o kadar hareketsizimki, bu şekilde rejim yapmak zor, ama sayenizde ilk kez bu kadar uzun diyete girdim.
Korktugum oldu ve adet donemine girdim doyma hissim gitti cikolata icin oluyorum destek bekliyorum napacam cok acim bugun midem agriyor mutsuzum
aynen masa başı iş çok kötü kızlar öğlen yemek yiyebileceğim doğru dürüst bi yer yok ilçe benim olduğum yer
artık evden getiriyorom çoğu yediğimi
Iyi geceler kızlar bu hafta doğru dürüst giremedim annemin rahatsızlığı vardı hastane hastane gezdik diyet yok spor yok bu hafta çok düzensiz geçti yarın anneme biyopsi yapılacak dua edin kızlar çok ihtiyacımız var Allahim tüm hastalarimiza şifa versin bizlerede sağlıklı bir şekilde zayıflamayi nasip etsin...
Ben kilo alinca yusyuvarlak oluyorum bide herkes sibel cana benzetiyor deli oluyorum o kadon bildigin fok baligibenim yuzum zaten yuvarlak zayifkende oyleydim o yuzden resim cekilmiyorum kaciyorum tombik tombigim heryerden bide asil sorun dogumdan sonra sarkan gobek zayiflayinca daha kotu oluyor mudahalediz duzelmeyecegi belli sadece zayiflamakla olmuyor
Iyi geceler kızlar bu hafta doğru dürüst giremedim annemin rahatsızlığı vardı hastane hastane gezdik diyet yok spor yok bu hafta çok düzensiz geçti yarın anneme biyopsi yapılacak dua edin kızlar çok ihtiyacımız var Allahim tüm hastalarimiza şifa versin bizlerede sağlıklı bir şekilde zayıflamayi nasip etsin...
Gunaydin..
Mutsuz bir sekilde uyandim aksam kacamak çiko yedim( bu adet dongusu bitsin karnim sis ellerim sis bi duygusallik ..
Sabah sadece yarim dilim cavdar ekmegi bi catal yumurta yedim okadar cezalandiriyorum kendimi
elma ye tatlım tatlı ihtiyacını baya basırıyor, baktın omuyor 2 dilim %80 bitter ye. (ben bu hafta bir tane ülker süt dilimi yedim, çok pişman oluyorum yedikten sonra ama yedim. ama sonra diyetime kaldığım yerden devam ettim. moralimi bozmadım
benim iş yerim yemek cenneti ne ararsan var, 250 tl de yemek parası alıyorum (ticket), ama yemiyorum dışarda evden sebze haşlayıp getiriyorum getiremezsem salata veya sebze yemeği yiyorum dışardan. bugün mecbur kaldım dışarda yemeğe
sabah: 1 haşlanmış yumurta + çeyrek muz
öğlen: karnıbahar kızartması + yoğurt + yağsız salata
akşam: çay + ayran+ süt + 1 ad.meyve
Gunaydin..
Mutsuz bir sekilde uyandim aksam kacamak çiko yedim( bu adet dongusu bitsin karnim sis ellerim sis bi duygusallik ..
Sabah sadece yarim dilim cavdar ekmegi bi catal yumurta yedim okadar cezalandiriyorum kendimi
yok kilo almadim veriyorum ama bu donemde cok zor off pazara bakacaz napmisiz:)Yalnız değilsin bende bu hafta keyifsiz ve iştahım o kadar açıkki benim için çok zor geçiyorkaçamaklar var Offf inşallah kilo almayız
Vala yedim nasil yemim kriz tavan yapmis sinir duygusallik tavan yapmis oglum kizim esim elinde cikolata bende 1 ks nutelle yedim yediktwn sonra kusayim diye dua ettim amaaaa hemde akşam yemişsin canım sen naptın .. yok çikolata çok canın isterse kakaosu fazla bitterlerden yiyoruz ... aman sütlülerden yeme canım onlar tam bir kabus ..
elma ye tatlım tatlı ihtiyacını baya basırıyor, baktın omuyor 2 dilim %80 bitter ye. (ben bu hafta bir tane ülker süt dilimi yedim, çok pişman oluyorum yedikten sonra ama yedim. ama sonra diyetime kaldığım yerden devam ettim. moralimi bozmadım
Vala karnimi bi gorsen ahh ah.2 sezeryan 2 bagirsak ameliyati kas kalmadi sarkik musamba gibi yamali hertarafim .kilomu vereyim est. uzmanina gitcem belki lazer falan teknik cpgaldi bi ise yarar.dogumda illa bisey olcak degil bunyeye gore degisiyoe ne arkadaslarim var 3 rane dogum yapmis dumduz sarkma yok catlak yok.simdiden boyle dusunmeaman canım dur hele sen iste yeterki kendini güzel hisset bak herşey ne güzel olacak, sakın olumsuzluğa düşme sen bır zayıfla mekik cek o bıraz toparlar sonrasında kremlerden jellerden denersin baktın olmuyor en son care estetik. hem bosver cekıl foto ıste zayıflayınca o halını gorunce vayy be ne kılo verdım dıye övünürsün kendinle. seni iyi anlıyorum bende fotolara tam cıkmayı sevmıyorum tombık tombık .. bu arada ben daha dogum bıle yapmadım, bu kilodayım bir de yapsam ne olacak kim bilir.
BİZİM KIZLAR DÖKÜLÜYOR BU HAFTA NAZARMI DEĞDİ KIZLAR.
Merhaba kızlar sabah yumurta ,2 tane yeşil zeytin,2 dilim salam,1 dilim tam buğday ekmeğiyle kahvalhızlandırıyormusimi işi nedeniyle şehir dışına yolculadım. Cuma gelicek ama yine de içim bir tuhaf oldu,ayrılmak zor geldi.Öğleden sonra arkadaşıma gideceğim,biraz moral olur.
Maşallah canım neredeyse hiç birşey yememissin ama kendini hiç aç bırakma öğün atlama çünkü metabolizma yavaşlıyor ve Kilo verme hızın düşüyor hiç birşey yemezsen bile yoğurt ye birkaç kaşık süt iç peynir at ağzına kalsiyum yağ yakimini hızlandırıyormusDesteginiz icon saolun.tek ben degilmisim aseren onu farkettirdiniz bana o yuzden cesaretim geri geldi:)
Gelelim bugunki menume
sabah bi catal.yumurta bi lokma ekmek
ara yok
oglen yok
ara 5 altinbasak suntalardan:) ustlerine incecik ligt peynir surdum , lipton form cay
aksam yemegi
yarim kepce mercimk cirbasi, azyagli salata, 1 parca el kadar tavuk sinitzel,1sb ayran
Yatmadan form cayi
he bide 1 satt yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?