merhaba arkadaşlar, uzun zaman sonra aranızdayım o illetin ismini bile ağzıma almıyorum artık ne zaman bıraktığımı bile hatırlamıyorum o derece silindi hafızamdan. Oysaki ilk zamanlar gün sayıyordum :) 2. Bebeğime hamileyim geçen haftasonu kontrol için doktora gittim bana dediği şey " aaa kanda .... Değeri ne kadar yüksek çıkmış sigara içiyomusun" dedi hayır dedim "ilginç niye yüksek acaba" dedi. Ama 12sene içtim dedim tamam ondan ozaman dedi.. Düşünün bırakalı 4 sene olmuş ama vücut hala atamamış pisliği.. Siz siz olun bir an önce bırakın şu illeti..
merhaba bende bu lanet olası sigarayı günde 4 tane olmasına rağmen senelerdir içiyorum. Akşama kadar ağzıma sigara sürmüyorum yemekten sonra eşimle balkonda çay içerken falan ama 4 taneyi geçmiyor. Fakat bu aralar eşimin sigara içmesi beni çok rahatsız ediyor günde 1 paket ciddi ciddi birşeyler yapmaya karar verdim yaşım 37 ikinciye hamile kalma istiyorum . Hamile kalırsam sigarayı bırakıcam inşallah.
Ben içiyorum bu illeti, başlarda güzeldi ama şimdi içesim olmasa bile yanımda paket olmayınca güvende hissetmiyorum
Sinirlerim bozuluyor
Merhaba konu dışı ama üyeliğimi iptal edebilir misiniz? Arkadaş olarak eklemeden mesaj atılmıyormuş. İyi akşamlar.
Merhaba arkadaşlar;
şuan çok karmaşık duygular içindeyim. sigarayla tanışmam kız kardeşim sayesinde 15 yaşında başladım ve şuan 33 yaşındayım hala içiyordum. ama saat tam onda son sigaramı içtim (belki rutin bir cümle ama olsun motive olmak için iyi). benimle beraber bırakmak isteyen yada bırakıpta zorlanan varsa burda birbirimize destek olalım. artıkk kızımın sigara içtiğimi görmesini istemiyorum. yada hasta olduğum için bırakmak istemiyorum. (kanser gibi) sağlıklıyken bu illetten kurtulacağım. çantamda en az 2 paketle dolaşıyordum. az önce 2 sinide attım çakmağımıda verdim ve savaşacağımmmm. desteklerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?