• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

Ne çok denedim şu sigarayı bırakmayı... Sigara bırakılmıyor ara veriliyormuş maalesef :( Bırakıp bir daha içmeyen arkadaşlara ne mutlu!

ben de sizlere katılmak istiyorum. sigarayı bırakmak istememe rağmen bırakamıyorum:( tavsiyelerinize ihtiyacım var..

25 yaşıma kadar sigarayı ağzıma dahi sürmedim annem babam tiryakiydi onlara bile bıraktırdım lise ve üniversite hayatımda tüm arkadaşlarımın içmesine rağmen bir nefes bile içmedim...25 yaşında evlendm ailemin onaylamadığı yani gönülsüz rıza gösterdiği bi evlilikti ve bu gönülsüzlükleri yüzünden 25 sene bana el bebek gül bebek davranan annem ve babam birden uzaklaştılar benden eşim de sigara içiodu ben de o stresli günlerin arkasına sığınarak eşimin paketinden aşırmaya başladım :) sonra baktım baya baya içiorum paket almaya başladım veee bi gün eşime yakalandım paparayı da yedm baya kavgalar ettk bu yüzden ama bırakmadm resmen başlamştım artık...1 paketin altına düşmedm üstelik..tam 2 sene bu böyle devam etti...yaklaşık 4 ay önce falan sigaradan tiksinmeye başladım içemiodum ve dumanı da midemi bulandırıyodu bu durum 10-15 gün devam etti bu 10-15 günün sonunda hamile olduğumu öğrendim...tiksinmelerim bu yüzdenmiş ve bıçak gibi kestm sigarayı ve yemin ederim 3,5 aydır bir kere bile aramadım sigarayı...bir daha da tövbeler olsun Allah asla nasip etmesin bana bi daha o laneti...ah bir de eşime bıraktırabilsem :(

25 yaşıma kadar sigarayı ağzıma dahi sürmedim annem babam tiryakiydi onlara bile bıraktırdım lise ve üniversite hayatımda tüm arkadaşlarımın içmesine rağmen bir nefes bile içmedim...25 yaşında evlendm ailemin onaylamadığı yani gönülsüz rıza gösterdiği bi evlilikti ve bu gönülsüzlükleri yüzünden 25 sene bana el bebek gül bebek davranan annem ve babam birden uzaklaştılar benden eşim de sigara içiodu ben de o stresli günlerin arkasına sığınarak eşimin paketinden aşırmaya başladım :) sonra baktım baya baya içiorum paket almaya başladım veee bi gün eşime yakalandım paparayı da yedm baya kavgalar ettk bu yüzden ama bırakmadm resmen başlamştım artık...1 paketin altına düşmedm üstelik..tam 2 sene bu böyle devam etti...yaklaşık 4 ay önce falan sigaradan tiksinmeye başladım içemiodum ve dumanı da midemi bulandırıyodu bu durum 10-15 gün devam etti bu 10-15 günün sonunda hamile olduğumu öğrendim...tiksinmelerim bu yüzdenmiş ve bıçak gibi kestm sigarayı ve yemin ederim 3,5 aydır bir kere bile aramadım sigarayı...bir daha da tövbeler olsun Allah asla nasip etmesin bana bi daha o laneti...ah bir de eşime bıraktırabilsem :(

Ne mutlu ki size kısa surede tekrar bırakmıssınız ki harıka bı mujde almıssınız,annesının ımdadıda geldı yetıstı,yavrunuz karnınızda ıcınızdeyken zaten bunu ona yapamazdınız gelısmekte olan cıgerlerını dumanla engelleyemezdınız dıye dusunuyorum ve hamıle ıken sıgara ıcen annelere cok kızıyorum :( umarım o yasadıgınız streslı gunlerı yasamazsını tekrar yada yasamıyorsunuzdur

Ne mutlu ki size kısa surede tekrar bırakmıssınız ki harıka bı mujde almıssınız,annesının ımdadıda geldı yetıstı,yavrunuz karnınızda ıcınızdeyken zaten bunu ona yapamazdınız gelısmekte olan cıgerlerını dumanla engelleyemezdınız dıye dusunuyorum ve hamıle ıken sıgara ıcen annelere cok kızıyorum :( umarım o yasadıgınız streslı gunlerı yasamazsını tekrar yada yasamıyorsunuzdur

hamileyken sigaradan uzak durmayı asla bi erdem olarak görmüyorum her anne adayının yapması gereken bişey bu bir nevi görev, evladına karşı ilk görev gibi geliyo bana...bi arkadaşım hamileliği boyunca günlük sigarasını içmeye devam etti bebeğini ilk kez 1 aylıkken gördm evet tam 1 aylıktı ama yemin ederim 1 saat önce doğmuş bi bebek düşünün ondan daha küçük cılız zayıftı o zaman irkilmiştim o kadar acımıştım ki o yavrucağa :( şimdi pasif içici olarak bile o dumanı solumamak için hç kmseye izin vermiorum yanmda içmesine aklıma hep o bebeğin görüntüsü geliyo kaçıorum o ortamdan...bi yandan da tiryakilik sonuçta içenler de mutlaka üzülüodur bebeklerine zarar verdkleri için istemezler sonuçta böle bişeyi ama evet ben de çok kızıorum...dumansız hava sahasını desteklioruz :)

Ben de bıraktım demek istiyorum artık. Her içişimde vicdan azabından ve korkudan ölüyorum. Karar verdim.
Biraz önce son sigaramı da tiksinerek içtim. İnşallah son olur. Parasını gerçekten bir köşeye koyacağım.

kardeşim 30 sene içti.1 yıl oldu bırakalı.ayda 500 lira veriyormuş 6000 liram cebimde kaldı diye seviniyor.yazık hem sağlığa hem cebe zarar

selamlar... foruma yeni üye oldum.. smear testim kötü çıktığı için doktor sigarayı kesinlikle bırakmam gerektiğini söyledi.. bırakmak zorunda olmak çok zor.. iki gündür kara kara düşünüyorum keşke bu illete hiç başlamasaymışım :( kendime kızıyorum bu kadar iradesizmiyim diye.. ne yapıcam nasıl yapıcam bilemiyorum :(:(

Arkadaslar seminer veren bir firma var. Hatta Gulben Ergen'e konuk olmustu sahibi ben o seminere katilarak biraktim. Tavsiye ederim. Seminer ucreti benim 2 aylik sigara masrafimdi. Para iadeli ayrica. Dunyaca unlenmis bir yontem. Denemelisiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar seminer veren bir firma var. Hatta Gulben Ergen'e konuk olmustu sahibi ben o seminere katilarak biraktim. Tavsiye ederim. Seminer ucreti benim 2 aylik sigara masrafimdi. Para iadeli ayrica. Dunyaca unlenmis bir yontem. Denemelisiniz.

detaylı bilgi verebilirmisin canım nerede bu benim de ilgimi çekti bende artık bırakmalıyım !!!

detaylı bilgi verebilirmisin canım nerede bu benim de ilgimi çekti bende artık bırakmalıyım !!!

Etiler'de merkez. Seminer 6 saat surdu. Aralarda sigara icmek serbest, ta ki son sigaraniza kadar. Son sigaranizdan sonra 1 saat daha devam ediyor seminer. Sadece o gece erken yatma ihtiyaci hissettim ya canim isterse diye. Su an inanin sigara ictigim donemi animsamiyorum bile. Arayip sorup, maillerle de motive ediyorlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dün akşam sigarayı bıraktım. Yüzümün rengi değişti sigaradan. Garip bir sarılık oldu ceset gibi oldum.inşallah içmeyeceğim bidaha.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Dün akşam sigarayı bıraktım. Yüzümün rengi değişti sigaradan. Garip bir sarılık oldu ceset gibi oldum.inşallah içmeyeceğim bidaha.

Cesaretinizden dolayi tebrik ederim.ne kadar zamandir ve ne kadar iciyordunuz?merak ettim belki banada guzel bir ornek olur

Bende sigarayı bırakmaya çalışıyorum bugün 4. Günüm.10 yıl içtim.2 günde 1 paket içiyordum şuana kadar hiç bırakmayı düşünmedim çünkü çok büyük keyif alıyordum sigara içerken.eş adaylarımı seçerken bile sigara içmeyenlere şans vermeyecek kadar bağımlıydım sigaraya düşünün yani sigara içmeyen koca bile istemiyordum :)ama artık sigaranın kokusundan dişimde bıraktığı sarımtrak renkten ve sürekli aklımda olmasından sıkıldım.bırakmalıyım dedim bugün 4. Gün.dün,yani 3. Gün çok fena oldum resmen kriz geçirdim bir fırt çeksem kendime gelicem gibi hissettim ama yapmadım.sabredicem kararlıyım benim gibi bırakmaya çalışan arkadaşlarımın paylaşımlarını okudukça motive oluyorum daha çok bırakmak istiyorum...

Ne guzel ya.boyle okuyunca bile birakmisim gibi mutlu oluyorum.banada dua edin ne olur.kölesiyim resmen[/QUOT

inşallah sende bırakma teşebbüsünde bulunursun canım.teşebbüsünde diyorum çünkü istemek lazım önce isteyip denemeye başlarsan eminimki bırakırsın öncelikle bi nedenin olsun bırakmak için,değişik markalar iç en ağırından en hafifine sürekli değiştir markaları son içtiğin sigara en adisi olsun canın isteyince aklına onun tadını getir :) ben öyle yapıyorum.karşımda içen eşime rağmen içmiyorum çok mutluyum iradesi çok güçlü biri değilim aslında şaşırıyorum kendime :)

Back