• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

Merhabalar uzunsuredır sıgara bırakma konusu kafamda 15 yıldır sigara ıcıyorum günde yaklaşık bir paket falan daha önce 7 ay sigarayı bıraktım. Ama tatilde 1 tane içmemle içimdeki canavar tekrar canlandı. Kendı kendıme canavarı uyandırdım. Şimdi tekrar bırakmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

tebrikler nehirciğim... bu gün itibariyle bir ayı geçmiştir hatta kırk gün olmuştur...

uzun zamandır giremiyordum, merakta ediyordum nasıl gidiyor diye.. bizim için sigara bitmiştir artık..

çok şükür kurtulduk artık...ne mutlu bize..

benim herhalde 70 gün falan olmuştur..bir nefes bile içmeden yetmiş gün..harika bir şey..hep özeniyordum buraya 60 gün- 70 gün oldu diye yazan arkadaşlara..işte benimde oldu..çok mutluyum..

bende sigarasızlık acayip bir şekilde mutluluk hormonu salgıladı..öyleki herkes hatta kayınvalidem bile bu neşeli ve mutlu hallerimi farketti..

inşallah içmem artık..rüyalarımda içiyorum ve sanki gerçekmiş gibi öyle üzülüyorumki, tüm emeklerim boşa gitti, keşke içmeseydim diye...

nehirim..sen nasılsın??

merhabalar

gayet iyiyim...

buraya yazmak için hesaplıyacağım şimdi kaç gün olmuş...

45 gün olmuş sanırım...

arada canım çekmeye başladı..ama tadından ve kokusundan nefret edeceğimi biliyorum..o yüzden içmek istemiyorum..

ben de rüyalarda içmeye devam ediyorum...bazen çok gerçek oluyor...başa döndüm diye çok üzülüyorum...

boşluk hissi biraz daha azaldı...özellikle yorgun olduğumda akşamları aklıma geliyor...ama sorun olmuyor...

pericim siz de iyisinizdir umarım....öpüyorum...:42::kkk:

sizi okuyunca takdir ettim.ben pis iciciyim.ac demeden tok demeden her gun 1 paket iciyorum 15 yasindan beri.ustelikte cok zayifim.arkadaslarin tanidigin yanina giderken utaniyorum resmen cunku yasimdan daha yasli gosyeriyorum.hesapladim 43 milyar harcamisim simdiye kadar.ne kadar birakmak istesemde o kadar cogaltiyorum lanet seyi.ne mutlu size

nehircim canım nasılsın..

sigaradan kurtulduk diye artık pek uğramaz olduk buralara...nankör olmayalım değilmi :)

yaz geldi artık..ilk kez bu yaz tatilini sigarasız geçirecem..uzun yolda arabayla giderken, şezlongta güneşlenirken, akşamları denizi izlerken....işte o zamanlar nasıl olacak aklıma geldi birden..inşallah içmem...

ya anlamıyorum, ne kadar iğrenç bir bağımlılık..aylar oldu öyle bir an geliyorki değil aylar, sanki dün bırakmışım gibi canım öylesine istiyorki...yok böyle bir şey.. özellikle canım sıkkınsa..

ama ne olursa olsun içmicem...içmicem...temiz havadan başka bir şey girmeyecek ciğerlerime..şimdi yine bir yürüyüş yapayım görüşmek üzere...

merhaba pericim uzun zamandır giremedim

maalesef şımarıklık olsun diye eşime ver bi tane yeter bu kadar bıraktığım deyip içtim bigün sonra 1 hafta sonra gen içtim falan derken tekrar aynı kısır döngüye girdim 1 gün iç bir hafta içme sendromu sen iyi biliyorsun benim bu durumumu çünkü büyü bozuldu o kadar kızıyorum ki kendime canım çektiğinden değil aptallığımdan içtim o gün...bırakanlara uyarı olsun bir kere karar verdikten sonra bir daha içsemmi çelişkisine düşmeyin..ben 2 ay sonra yaptım bu hatayı...

sanırım burdan da bir süre uzaklaşmamak gerekiyor motivasyon önemli bu işte...bugün tekrar akşam 6- 7 gibi son sigaramı içiyorum ve bir daha ağzıma sürmek istemiyorum....daha önce de söyledim kesin karar verince çok kolay bırakmak..ama ben şimdiye kadar o son sigaranın kararını veremedim tekrar içince inanın çok daha zor geliyor...

neyse uzattım tekrar bırakıyorum bugün aynı kararlılıkla..çünkü içmekten ve bağımlı olmaktan nefret ediyorum..

bu defa daha aktif kullanıcam burayı...ayrıntıları yazarım...desteğinizi bekliyorum....:42:

bu arada pericim seni de hayal kırıkılığına uğattığım için üzgünüm...

ama bir daha böyle bir şey asla olmayacak...sevgiler..

1 saat önce son sigaramı içtim umarım bir daha ağzıma sürmem sigarasız hayat çok güzel tekrar o günlere dönmek istiyorum bir an önce

merhaba arkadaşlar, uzun zaman sonra aranızdayım o illetin ismini bile ağzıma almıyorum artık ne zaman bıraktığımı bile hatırlamıyorum o derece silindi hafızamdan. oysaki ilk zamanlar gün sayıyordum :) 2. bebeğime hamileyim geçen haftasonu kontrol için doktora gittim bana dediği şey " aaa kanda .... değeri ne kadar yüksek çıkmış sigara içiyomusun" dedi hayır dedim "ilginç niye yüksek acaba" dedi. ama 12sene içtim dedim tamam ondan ozaman dedi.. düşünün bırakalı 4 sene olmuş ama vücut hala atamamış pisliği.. siz siz olun bir an önce bırakın şu illeti..

merhaba arkadaşlar, uzun zaman sonra aranızdayım o illetin ismini bile ağzıma almıyorum artık ne zaman bıraktığımı bile hatırlamıyorum o derece silindi hafızamdan. Oysaki ilk zamanlar gün sayıyordum :) 2. Bebeğime hamileyim geçen haftasonu kontrol için doktora gittim bana dediği şey " aaa kanda .... Değeri ne kadar yüksek çıkmış sigara içiyomusun" dedi hayır dedim "ilginç niye yüksek acaba" dedi. Ama 12sene içtim dedim tamam ondan ozaman dedi.. Düşünün bırakalı 4 sene olmuş ama vücut hala atamamış pisliği.. Siz siz olun bir an önce bırakın şu illeti..

merhaba bende bu lanet olası sigarayı günde 4 tane olmasına rağmen senelerdir içiyorum. Akşama kadar ağzıma sigara sürmüyorum yemekten sonra eşimle balkonda çay içerken falan ama 4 taneyi geçmiyor. Fakat bu aralar eşimin sigara içmesi beni çok rahatsız ediyor günde 1 paket ciddi ciddi birşeyler yapmaya karar verdim yaşım 37 ikinciye hamile kalma istiyorum . Hamile kalırsam sigarayı bırakıcam inşallah.

merhaba bende bu lanet olası sigarayı günde 4 tane olmasına rağmen senelerdir içiyorum. Akşama kadar ağzıma sigara sürmüyorum yemekten sonra eşimle balkonda çay içerken falan ama 4 taneyi geçmiyor. Fakat bu aralar eşimin sigara içmesi beni çok rahatsız ediyor günde 1 paket ciddi ciddi birşeyler yapmaya karar verdim yaşım 37 ikinciye hamile kalma istiyorum . Hamile kalırsam sigarayı bırakıcam inşallah.

Hamile kalmadan bıraksanız keske vucudunuz ıyıce arınmıs olur bu illetten ve o sırada hamıle kalırsınız ne guzel olur.bugun 3.gunum daha oncede denemelerım oldu ama devam edemedım bu sefer umutluyum

Ben içiyorum bu illeti, başlarda güzeldi ama şimdi içesim olmasa bile yanımda paket olmayınca güvende hissetmiyorum :27:
Sinirlerim bozuluyor

Merhaba konu dışı ama üyeliğimi iptal edebilir misiniz? Arkadaş olarak eklemeden mesaj atılmıyormuş. İyi akşamlar.

Üyeliğinizi iptal etmek istiyorsanız Mune ya da Kazen'e mesaj atmalısınız benim böyle bir yetkim yok, arkadaş olarak eklerseniz atabilirsiniz onlara da

Merhaba arkadaşlar; :3:

şuan çok karmaşık duygular içindeyim. sigarayla tanışmam kız kardeşim sayesinde 15 yaşında başladım ve şuan 33 yaşındayım hala içiyordum. ama saat tam onda son sigaramı içtim (belki rutin bir cümle ama olsun motive olmak için iyi). benimle beraber bırakmak isteyen yada bırakıpta zorlanan varsa burda birbirimize destek olalım. artıkk kızımın sigara içtiğimi görmesini istemiyorum. yada hasta olduğum için bırakmak istemiyorum. (kanser gibi) sağlıklıyken bu illetten kurtulacağım. çantamda en az 2 paketle dolaşıyordum. az önce 2 sinide attım çakmağımıda verdim ve savaşacağımmmm. desteklerinizi bekliyorum

aradan 4 saat geçti öyle aman aman isteğim olmadı. tabi bu daha başlangıç. bırakan arkadaşların yazılarını okuyunca daha yolun çok başında olduğumu görüyorum. çevremdeki arkadaşlarada söyledim. sanki kendmi daha rahat hissediyorum. ve onlarla baya bir zararları hakkında konuştuk. ve çok destek verdiler.

Merhaba arkadaşlar; :3:

şuan çok karmaşık duygular içindeyim. sigarayla tanışmam kız kardeşim sayesinde 15 yaşında başladım ve şuan 33 yaşındayım hala içiyordum. ama saat tam onda son sigaramı içtim (belki rutin bir cümle ama olsun motive olmak için iyi). benimle beraber bırakmak isteyen yada bırakıpta zorlanan varsa burda birbirimize destek olalım. artıkk kızımın sigara içtiğimi görmesini istemiyorum. yada hasta olduğum için bırakmak istemiyorum. (kanser gibi) sağlıklıyken bu illetten kurtulacağım. çantamda en az 2 paketle dolaşıyordum. az önce 2 sinide attım çakmağımıda verdim ve savaşacağımmmm. desteklerinizi bekliyorum

Aramıza hoşgeldin canım önemli olan bu kararı vermek gerisi geliyor başarılar...

ben günde 1,5 paket içen birisiydim hamilelik ve emzirme süreçlerimde dahi içtim lise yıllarımda başladım 15 yıl aralıksız içtim 10 gündür artık siğara almıyorum ben öyle bir bagımlıydımki uyanır uyanmaz lavoboya bile gitmeden sigara içerdim ama son bi kaç gündür sabahları aramıyorum elbette zaman zaman canım istiyor elim arıyor ama yenik düşmüyecegim bu kez yapmıyacagım

Back