bizde seni öpüyoruz canım..ikimiz birbirimize destek olarak ve burada başka arkadaşlarla beraber daha çookk 10 günler göreceğiz..
ilerde bizde bu yazılarımızı okuyup ya neler yazmışız neler hissetmişiz diyerek gülümseyeceğiz...
burayı çoğu kişi okuyor ama birazı yazıyor sanırım...yazanlarda birdaha uğramıyor
bir sen bir ben burada kalıcıyız...ısrarla ve emin olarak gidiyoruz..ben kendime bir kahve yaptım içiyorum..bugün spora gitmedim balkonda biraz çiçek ektim..lavanta..
sigarayı bırakmama ençok çocuklarım seviniyor..öyle mutlularki..
ha bu arada ben sigarayı bıraktığımda daha önceki bıraktığımdada (40 gün içmemiştim iki sene önce) sigara paketi mutfakta tezgahta dururdu..ben ona bakıp sen buradasın ama ben seni asla elime alıp içmicem derdim...
şu anda öyle paketim duruyor, kimseyede vermedim henüz ama vereceğim...yani şu var zoraki bırakmıyoruz kendimiz isteyerek bırakıyoruz kimse bizi zorlamıyor yada kendi kendimizi bırakmalıyım bırakmam lazım diye zora sormuyoruz..
sigara orda duruyor istesek içeriz kimse birşey diyemez diyenede sanane deriz ama önemli olan onu isteyerek gözüne baka baka artık seni istemiyorum demek..
ben yazınca ne çok yazıyorum uzun uzun