• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

çok saol canım iyi dileklerin için bir iki hafta sonra ben de tam olarak kurtulduğumu söyleyebilirim sanırım

bu kadar genç yaşta bunun farkına varman çok güzel...gerçi çok erken başlamışsın ama yine de vücudunun kendini onaracak çok zamanı var daha geç kalmamışsın gönülden kutluyorum...

çoook teşekkür ederim :16:

12.gün yorgunum ve sinirliyim günlük hayat çocukları yatırdım biraz dinlenmek hepimize iyi gelir yani umarım....:5:

herkese günaydın...14.günüm bugün...

eşimle konuştuk dün ..dedimki daha başlamam herhalde...2 haftadır herşeyi yapabildim sigarasız...mangala gittik ..at binmeye gittik..akşam alkollü yemekler gittik...sahilde yürüyüşler yaptık...alışverişe çıktık...daha önce bütün bunları asla sigarasız yapamazdım...ama şimdi hiç ihtiyaç duymuyorum çok mutlu ediyor bu beni...darısı bırakmak isteyenlerin başına...

yalnız zaman zaman oluşan boşluk duygusu canım bir şey istiyor ama ne hissi hala devam ediyor...umarım bu da biter yakında...

bir de boğaz ağrım geçmedi hala...ve bronşit olmuşum gibi ciğerlerim acıyor..sırtım ağrıyor..hafif öksürük var...vücudum mu temizleniyor acaba..size de oldumu böyle şeyler...

merhabaaa..gördüğüm kadarıyla harika gidiyorsunuz..özledim sizi ama beni özlemediniz sanırım:43:

içinizdeki boşluk zamanla yok oluyor..3 hafta falan sonra gider artık..insan elini ayağını nereye koyacağını şaşırıyor sanki..

temiz havayı solumak çok güzel..bir şey daha farkettim kesinlikle sigaraya bağlıyorum..ayaklarım..topuklarım acayip kuru ve sertti yemin ederim her banyoda törpülerdim hatta arada bir sıcak su dolu ve şampuanlı kovaya ayağımı koyup bekletirdim..sonra törpüler kremlerdim..gliserin almıştım aktarlardan...bu iki yada üç yıldır sürekli böyleydi..yaz kış, çoraplı çorapsız farketmiyordu..ama şimdi ya nasıl anlatayım sanki bebek ayağı gibi olmuşlar...inanamıyorum öyle şaşırdımki..sigara ve ayaklar ?? ne alaka denebilir ama kesinlikle sebebi bence sigara..

görüşmek üzere...

Biz de sizi özledik artık daha seyrek girerim ben de biraz yoğunum bu ara iş ev çocuklar yetişemiyorum valla
Ben12 senedir içiyordum1 paket gibi
Bence ayakları bırakın her hücreyle alakası varmış sigaranın gerçekten insan bırakınca anlıyor
Sizin desteğinizi hayatım boyunca unutmayacağım tekrar teşekkür ederim
Sonra grşrz..

nehiirrr seni görmeye alışmıştımm..arada gel yinede.. ne güzel bıraktık ikimizde birbirimize destek olarak..umarım bunca çabadan sonra hata yapıp hatta salaklık yapıp içmeyiz...

alıştım artık tamamen, aklıma gelmediği bile oluyor...sabahları hatırlıyorum yalnızca..

dün saçlarımla uğraştım...röfleliydi, gittim kısa kestirdim ve kızıl yaptım...tamamen kırmızı gibi bir kızıl:1:

marjinal bir değişiklik...sarıdan kızıla...yeni bir hayat yeni bir insanla olur değilmi???

herkes şaşırsada ben beğendim..kızıl ışıltılarda attıracam bir kaç gün sonra..

sanırım iki ay oldu, 60 gün bir nefes bile içmeden bunca gün geçmiş...süper birşey benim için...inşallah bir daha içmem ...

21.günüm harika gidiyor kızlar sıkkıntı yok canım çok istesede demekki içmeden durabiliyomuşum ölmüyomuşum ehehhe ellerimi koklamak bile yetiyo mutlu olmak için mis gibi kokuyo :))))

merhabalar...

21.günüm

ne kadar kolaymış bırakmak ya,kendime boşu boşuna eziyet etmişim...

eşim içmese aklıma bile gelmeyecek....

bu gece rüyamda sigara içiyordum..rüyamda bile içtiğim için acayip bir pişmanlık vardı..tüm emeklerim boşa gitti keşke içmesydim diye hayıflanıyordum...allahtan rüyaymış..

süper gidiyoruz hanımlar...kesinlikle içmek yok..bunca yol almışken...

Evet kesinlikle bozmak yok emek harcadığımı düşünmüyorum ama daha önceki denemelerim çok zordu gerçekten bir daha o günlere dönmek istemem asla...
Rüyada içtiğimi bazen ben de görüyorum

Herhalde bilinçaltı o kadar korkuyorum ki ağzıma almaya

Bence yıllar sonra bile girer kabuslarıma...

Birden karar verdim bırakmaya. Oğlum için. Henüz 6 aylık ve uzun bi ömür var önünde. Yanında olmalıyım. Yaklaşık 14 senedir içiyorum ve cildimde nefesimde herşeyde belli etkisi. Artık harekete geçme zamanı. Allen carr seyrediyorum şu an.3 gün dayanıcam umarımm bende başarırım.

Birden karar verdim bırakmaya. Oğlum için. Henüz 6 aylık ve uzun bi ömür var önünde. Yanında olmalıyım. Yaklaşık 14 senedir içiyorum ve cildimde nefesimde herşeyde belli etkisi. Artık harekete geçme zamanı. Allen carr seyrediyorum şu an.3 gün dayanıcam umarımm bende başarırım.

diğer sayfaya da yazdım burda da karşılayalım seni...

aramıza hoş geldin...

süper bir karar vermişsin ...

gözünde büyütme sakın..gerçekten karar verince çok kolay..

yaklaşık 1 ay oldu benim de peri var...daha uzun onun..daha tecrübeli..

darısı başına...:46::46::46:

tüm alkışlar nehir ve benim için...gelip geçenler çok oldu ama aylardır bir tek ikimiz kararlı bir şekilde hiç bozmadan ilerliyoruz...

harikasın nehir sen olmasaydın bende bu kadar iradeli gidemezdim..teşekkürler sana...

yeni gelen arkadaşım hoş geldiniz...biz hep buradayız..yardıma amade bekliyoruz..yeterki destek isteyin...

iki gün oluyor sanırım akşam kızımla tartıştım...ya acayip canım istedi nerdeyse yakacam bir tane zor tuttum kendimi..şunu farkettim ben bıraktığımdan beri eşimle ve çocuklarla ciddi tartışma yaşamadım...buda bırakmamı epey kolaylaştırmış oldu..

hala uyku düzenim rayına oturmadı...akşamları erkenden uyuyorum..

nehirim, senin işin daha zor tatlım...bir eş ve üçüz çoçuklar...iş hayatı..allah kolaylık versin....

teşekkürler pericim ...evet ikimiz çok istikrarlıyız..

aman sakın birine kızıp yakma bitane...sonra o kişiye kızgınlığın daha da artar tabii kendine de....

ben henüz hiç yaksammı bir tane canım çekti diye hiç hissetmedim o yüzden rahatım..

dediğin doğru işim zor ama bıraktığım için bütün bunlar için gerekli enerjim arttı...bu yüzden çok rahatladım...

inanırmısınız bütün hayatım değişti sanki..herşey güzelleşti bırakınca..kendimi hiç bu kadar iyi hissettiğimi hatırlamıyorum...

uyku sorunu ben de de var...çok sık uyanıyorum...sabahın köründe uyanıyorum...deliksiz bir uyku uyuyamdadım epeydir...oksijen fazla geliyor herhalde...

şimdilik bu kadar öptüm....

Back