slm canlarım
daha öncede bırakma girişimim olmuştu ama başlamıştım çok sinirlendiğim bir anda
ama karar verdim bu sefer ne olursa olsun yenilmiycem tabi sizin desteklerinizle
14 yılı geçti sanırım tiryakiliğim beni mahvediyor bir deri bir kemik kalmak üzereyim bir poşet hap kullanıyorum vücudumdaki demir depolarım boşalmış !
inşallah kurtulucam bu sefer yarın kitabı tekrar okuyacağım ,videoyuda sakin kafayla izleyeceğim baştan başlamak olucak yani ama son olucak inşallah
benim şansım eşim sigara içmiyor ,arkadaş çevrem içmiyor,ailemden kimse kullanmıyor bi tane numune ben varım çektiğim zorlukta cabası oluyor tabi bu yüzden
birde en son annem çok ağladı bırak kızım bu seni bitiriyor şu haline bak benim için bırak dedi buda beni kahretti
yıllar sonra beni yıprattığını gözümle görünce kabullendim diyebilirim söylenmesiyle anlamıyormuş zararlarını insan :26:inşallah bu sefer son olucak
yeni gelen zamlarda sinir etti zaten biriktirdiğim parayla birşey almak güzel olucak kazandığım özgüven ve mis kokuda kar olucak inşallah sık sık uğrayacağım bana destek verin lütfen

kurtulan arkadaşlarımıda taktir ediyor canı gönülden kutluyorum

inşallah kurtulucam bu sefer yarın kitabı tekrar okuyacağım ,videoyuda sakin kafayla izleyeceğim baştan başlamak olucak yani ama son olucak inşallah

benim şansım eşim sigara içmiyor ,arkadaş çevrem içmiyor,ailemden kimse kullanmıyor bi tane numune ben varım çektiğim zorlukta cabası oluyor tabi bu yüzden

kurtulan arkadaşlarımıda taktir ediyor canı gönülden kutluyorum