How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

Ben de 2013'de sigarayı bırakmış olmak istiyorum kızlar. Ailemden ayrı eve çıkacağım. Eğer sigara içmeye devam edersem çok içerim, bırakırsam cebime bolca para kalır. Nasıl bir yol izlemeliyim?

canım hiç kendini zorlama,bence champix al kullan.Ben daha önce kendi kendime bırakmaya çalıştım ama can çekerken o el alışkanlığı da varken bırakmak istemedim.Eğer bırakmak istiyorsan kesinlikle ilaç tavsiye ederim,tabi istemen de şart.Biraz fiyatlı ama kesinlikle değer.

nefes sorunu yaşıyorum bırakamadım bi türlü azalttım sadece.
bugün 6 tane içtim.champix adlı ilaca baktım 195 tl diyor.çok geldi bir anda :17:

Son düzenleme:
bugün 6 tane içtim.champix adlı ilaca baktım 195 tl diyor.çok geldi bir anda :17:

Aldığına değicek.Ben resmen tiryakiydim.İnanmıyordum bırakabileceğime.Champixe de umutsuz başlamıştım herkes bırakır ben bırakamam diyordum.Ama öyle rahat bıraktımki,şuan içiyor olsam yine bu ilacı alırdım.İstek veya stres gibi durumlar yaşamadan bıraktım.Sigarayı canım çekmedi bile.Zaten ilk 14 gün sigara ve ilaç birlikte içiyorsun,birlikte içerken sigaradan soğuyorsun,kendi kendine bırakıyorsun.195 tl sağlığından daha değerli değil,hem misliyle geri gelicek o para;)

ya ben bu ilaçla bırakmaya cok inanmıyorum.tamamen irade meselesi.benm arkadasım ilacla bıraktı sonra tekrar basladı.ben de 12 yıldır iciyordum cok sevdiğim bir ağbimin akciger kanseri olduğunu öğrendim ve bana kanser olduğunu kendisi söyledi.söylerken gözlerinin icindeki ölüm korkusu ve daha ben lazımım 2 cocuğum var deyşindeki üzüntüsü beni cok etkilemşti.o gün bir daha sigara icmemeye karar verdim.bence ennnn etkili yöntem sigaradan kanser olan hastaları ziyaret etmek,onların pişmanlığına şahit olmak.ilac falan bir yere kadar önemli olan beyinde bitirmek ve irade sahibi olmak.ben kurtuldum darısı basınıza kızlar:34::nazar:

bend e iki gündür kendime artık içmeyeceğim sözünü çok söyler oldum ama hala içiyorum son 5 sigaram kaldı artık paket almayacagım ve bırakacagım

ya bu Champix dediğiniz ilacı ne kadar süre kullanacağız? kutu bitene kadar mı yoksa canımız her sigara istediğinde mi? :/ 195te çok pahalı ya, ama kesin çözümse değer.

bende bıraktım çok mutluyum zor değil arkadaşlar kanser olduğunuzu ve genç yaşta hayattan göçtüğünüzü düşünün.hele ki çocuğunuz yada çocuklarınız var ise neden onlarla daha çok vakit geçiremeyeceğinizi düşünün.

bende bıraktım çok mutluyum zor değil arkadaşlar kanser olduğunuzu ve genç yaşta hayattan göçtüğünüzü düşünün.hele ki çocuğunuz yada çocuklarınız var ise neden onlarla daha çok vakit geçiremeyeceğinizi düşünün.

Ne ilaç ne başka bir şey.Arkadaşlar mora terapi lütfen araştırın.Mora terapi makinesi ile ben ve bir çok arkadaşım bıraktı sigarayı.Bence tek ve en etkiliyöntem.Stres,sinir,nikotin krizi yok.İlaç yok yan tesir sıfır.Bırakma yüzdesi çok yüksek %98.Har şehirde var bu merkezlerden.Sağlık bakanlığı onaylı ve doktorlar tarafından yapılıyor.
Mora Türkiye - Mora Terapi - Biorezonans - Mora Merkezleri

Ben bırakalı tam 6 ay oldu sanki yeniden doğmuş gibiyim.:) Tat alma ve koku duyularım çok değişti,Nefesim açıldı öksürüğüm kesildi,Sanki vücudum sıfırlandı,Şimdi sigara içen biri yanıma geldiğinde o kötü koku yüzünden rahatsız oluyorum.Bende bırakamam diyordum ama biranda bıraktım.Ben bırakamam diyerek kendimizi kandırıyoruz istersek bırakabiliriz.Herkese tavsiye ederim.Darısı içenlerin başına:))

Ben işim gereği çok stres altında çalışıyorum ve dört yıldır sigara içiyordum. Sonrasında elektronik sigara ile sigarayı bırakan biriyle tanıştım başta pek inanmadım denemek istedim
onun bana tavsiyesiyle bir hafta sonu sadece onu içmeye çalıştım ve üç aydır sadece onu içiyorum ciğerlerim temizlendi rahat uyuyorum rahat uyanıyorum fiyatları da öyle eskisi gibi pahalı değil ben yabancı bir siteden aldım çünkü Türkiyede çok fazla pahalıya satılıyor. On gün içinde teslimatı yapıldı şimdi aromalarını deniyorum vanilya vb.

En azından sigaradaki kimyasalları almadığımı bilmek içimi rahatlatıyor ayrıca gazi üniversitesinde sigara bıraktırma merkezinde bir hocaya danıştım o da içebileceğimi söyledi. Chapmix denemiştik ve ben çok kötü etkilenmiştim bütün gün yoruluyordum akşam da uyuyamamak uyduğumda rüyalar görmek vb. çok etkilenmiştim. Şimdi iyiyim darısı herkesin başına.:14:

Ne mora terapi,ne elektro bilmem ne,benim bugun 30.gunum ben once kendim sonra kizim icin biraktim kendi irademle baska hicbirseye siginmayarak ve o zikkimi icmek istemiyorum ruyalarima bile giriyor ama bu defa kandiramayacak beni bu defa zafer benimmmm!!!!!!!!!!

sigara bağımlılığım 25 yıldır devam ediyor..sigara deyip geçmeyin bağımlılıkların en büyüklerinden biri günde bir paket sigara içiyorum..ailemde ciddi bir kanser sorunu var ne yaptımsa bırakamadım..bıraktığımda kendimi yanlız ve mutsuz hissediyorum ve bu hisle başa çıkamıyorum önerileriniz varsa açığım

bu hisler bende de oluyor.mutlu ediyor bu melet sanki, cok şükürki ben az içiyorum.arada kaçıyorum ama...

Bende sigarayı bırakmak istiyorum kızlar.
Cildim düzelsin, nefesim düzene girsin, kokusundan kurtulayım...
Herşeyden önce sağlıklı bir hayata başlayayım artık istiyorum.

Evlenmeme az bir zaman kaldı, balayımda sigara içen biri olmak istemiyorum.
Aynı zamanda ilerde olacak çocuklarımı düşünerek, bu bağımlılığı yeni evimde, yuvamda bulundurmamak istiyorum...
:31:

bende sigarayi birakmak istiyorummmmm :16:
ve bugün ilk günümm
cok zor geciyorrr ama dayanmaya calisiyorummm :31:

Dikkat edersen sigara aslinda aliskanlik yemek yedim ustune bir tane iceyim ayy kahve icicem sigarasiz olmazki gibi onun yerine baska bir sey bul yemegini yedin internete gir kahveni yudumlarken bir kitap oku gibi ve iradeli ol ne olursa olsun artik hayatimda olmayacak gibi kendini cesaretlendir cevrendeki herkese soyle ben bir daha icmeyecegim kendine sorumluluk yukle cocuklarina soz verebilirsin esine yada iste en yakininda kimler varsa aslina bakarsan hicte zor degil canim ben artik biliyorumki onsuz daha mutlu daha saglikli sabahlari daha zinde,sigarasiz hayat herkese insllh ama unutma bu sadece senin elinde ve merak ediyorum sen guclu karakterde birimisin?hadi goster kendini!!!!

Back