ister zengin ol ister fukara her yemekten sonra yak bir sigara...yasaklasınlar şu meredin üretimini ya..yoksa olmayacak diye korkuyorum..bırakamayacağım..hep zamana bırakmıştım sigarayı bırakmayı, bi gün bırakırım ne de olsa diyordum ..ama anladımki bırakmış olduğum ileriki zaman aslında:KANSER TEŞHİSİ...hamileyken içtim, emzirirken içtim..bi de diyordum ki:anne olmak hayatımda başıma gelen en büyük şey..o kadar önemli bebeğim benim için..ama ne kadar aptalca davrandım..eskiden ölmekte korkutmazdı beni..ama anne olduğumdan beri onu bu hayatta tek başına bırakıp gitmek demek ölüm..o yüzden bırakmam lazım.bile bile kendimi öldürmemem,kızımı annesinden bu sebeple yoksun bırakmamam lazım...ama olmuyor işte..bu ramazan da oruç bile tutamadım irademe sigara yüzünden güvenemediğim için...bittim artık..bir esirim..kurtulmam gerek? listeler yaptım bırakınca kazanacaklarıma dair, babam gözlerimin önünde akciğer kanserinden öldü amcam keza...bunları yazarken bile içiyorum..biliyorum yazıp bitirince de yakacağım bir tane..nasıl nasıl nasıl??? hap kullandım, sakız kullandım, moraterapi aldım..bir tek hipnoz kaldı yapmadığım..hergün dua ediyorum..bir babayiğit çıksa da üretimi yasaklasa diye..o zaman almam eminim...yasalara karşı uyumlu bir insanım en azından..kendime diyorum ki:sanki yasaklanmış diye düşün...sanki sen yasal olmayan bir yola girecekmişsin gibi kandır kendini sigara alırken, içerken...ama olmuyor ya yapamıyorum..kendimi dünyanın en güzel yada en zeki insanı olduğum yönünde kandırabiliyorum belki ama bu konuda kandıramıyorum..neden???ne var bunda?? azaltamıyorum bile..başım ağrıyana kadar içiyor içiyorum...beynim uyuştu, güçsüz ve halsiz hissediyorum kendimi,ağzımın tadı yok..
çok yazdım..hep yazıyorum ve içten içe tekrar ediyorum bu saydıklarımı ve nicelerini..bu seferde burada...bakalım bu etki edecekmi?? bakalım....
hepimize iyi savaşlar bayanlar...