sigarayı bırakmak istiyorum ama bırakınca kilo almaktan korkuyorum..şu an diyetteyim daha doğrusu yediklerime dikkat ediyorum diyelim..ben ellerim sabun kokmadığında gidip ellerimi yıkayan biriydim ama artık sigara kokusu sinmiş parmaklarımda odam kokuyor kıyafetlerim kokuyor nefret ediyorum kendimden öğrenciyim hem param gidiyor hemde astım hastasıyım gittikçe öksürüklerim artıyor..bu illete başlayalı 5 yıl olmuş ne çabuk geçmiş yıllar farketmemişim 5 yıllık bağımlı olmuşumda farkında değilmişim ....ilk içtiğimde sigaraların hepsinin tadını aynı sanıyordum sonradan yavaş yavaş tatlarını ayırt etmeye başladım keşke öğrenmeseymişim keşke yine hepsi aynı sansaymışım....
benim babam günde 2 paket sigara içen biriydi ne kadar arkadaşlarımdan başlasamda sigaraya babamın çok etkisi oldu sigara içmeyi yemek yemek suiçmek gibi doğal bir şeymiş gibi gösterdi bana ......eğer içen anneler varsa eğer rica ediyorum evlatları için bıraksınlar çünkü ilk ders evde öğreniliyor ve unutulmuyor.
şu an bir sorunum var bir kaç gün içinde bitsin ilk işim buraya gelip sigarayı bıraktığımı sizle paylaşıcam:)
ben başardıysam sen hayli hayli bırakırsın yeterki inatlaş şu illetle...
kızlar hiç içmedim, içmeyi de düşünmüyorum asla, bırakın gitsinn
sağlığınıza yazık
paranıza yazık
mis gibi kokması gereken teninize üstünüze başınıza yazıkk
erkeğe de yakışmıyo ama kadına bi başka yakışmıyo yanii
sakız çiğneyin , ağzınız boş durmasınn
bende sigarayı bıraktığımdan beri kilo almayım diye bitkisel çay içiyorum.hemde kendimi oyalıyorum.çünkü sakızı denedim ağzım yoruldu artık sakız çiğnemekten.
normalde her yemekten sonra sigara içerdim şimdi bir fincan çay alıyorum elime hem elim boş kalmıyor hem ağzım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?