• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

bundan 4 yıl önce bende sigarayı bırakmıştım ve ilk bıraktığımda sigara paramı biriktirdim bir ayın sonunda çok güzel bir para birikmişti günde 1,5 paket içiyordum çünkü. yeniden başlamak istediğimde hep o parayı düşündüm ve vazgeçtim ama 1 yıl önce malesef tekrar başladım. Eğer yeniden bırakmaya cesaret edersem yeniden sigara paramı biriktireceğim çok işe yariyor...
:20::20::20: bırakmışken yeniden başlayanlara anlam veremiyorum Allah tekrar başlatmasın bu illete.. inşallah sende kısa zaman içinde yeniden yollarını ayırırsın bu illetle..

teşekkür ederim lightlife.bende seni tebrik ediyorum bu kadar bilinçli bu kadar net bukadar kendinden emin açıklamaların için.inşallah her zaman bööyle düşünürsün.aslında herzaman böyle düşünüyoruzda içerken bile ne kadar zararlı ne kadar illet bişey olduğunu biliyoruz ama işte içiyoruz malesefff.bazen çok zorlanıyorum ama unutmaya çalışıyorum.atlatıcam biliyorum.birazda irade meselesi.bu aralar çok kafama bişeyler taktım çok kurdum belkide ondan bu kadar zorlandım.biliyorum geçicek sabır diyorum sabırrrrrr.bu yazıları okuyan arkadaşlarada diyorum ki sigara seni delirtse sizi kıvrandırsa sizi saçlarınızı söktürürcesine bile kafanızı tırmalattırsa bile sakın ama sakın kanmayın 1 kerecik kanarsanız kölesi oluırsunuz.dediğin gibi lightlife ''ne sevincim artacak nede problemim çözülecek sadece ciğerlerimi biraz daha çürütücem ve sağlığımdan olucam'' çok haklısın...
teşekkür ederim cimcimecim eğer zorlanırsan pencereyi aç ve derin derin temiz havayı çek içine benim işime yaramıştı ve o illetten asla korkma korktukça inadına içindeki canavar acıkır korkma üstüne üstüne git.. onsuz yaptığın her ilk davranışında kendisini hatırlatıcak bu illet ama umursamazsanda bir daha seninle uğraşmıcak emin ol :1: geçmişe gidip oku bak bu sayede yanlız olmadığını anlarsın..
harikasin cimcime sen birakmissin bile
simdiki zorlanman psikolojik ben 3 gun diye biliyorum insan sigarayi 3 gun icmediyse birakmistir.
turaaaaaabbb :60::60::60: beni mı takip ediyon kıııss :60: ajan mı olcen senn :51:
evet turabcım öğretmenlerin daha bilinçli olması lazım ama maalesef 5 parmağın 5 i de bir değil..
ewet turab bıraktım.ewet tamamen psikolojik . kaç senedir içiyorum ben bu illeti ama ilk 3 gün başlama olasılığı çok çok çok fazla her an alıp yakabilir bu süre içinde insan.ama önemli olan irade her şey beynimizde bitiyor.yenilmemek gerekk...
aslında ilk 3 gün riskli hatta ilk 10 gün diyelim buna ama içme riski herzaman var.. iş beyinde bitiyor dediğim gibi beynine onun etkisiz eleman olduğunu kabullendirirsen iş bitmiştir.. kendini yanlız hissetme ben herzaman destekçinim :42: sıkıldığında bunaldığında gel buraya yaz buralarda olduğum sürece mutlaka yazarım cimcimecim.. sakın geri adım atma kazanan sen ol.. :62::65::65::65:

merhaba

bende 1 ocakta bıraktım...yarın 3.günüm...topiğimi görmüşsünüzdür belki..

bugün zorlandım baya ama kesin kararlıyım bırakma konusunda....inanın bugün 2-3 kere ağlayacak kadar çok istedi canım:( ama içmedim...içmeyince zaten 3-5 dk içinde geçiyo o kriz...

bırakanları tebrik ederim,benim gibi bırakma yolunda olanlarada başarılar ve güç dilerim...

isteyince herşey olur.....:)

merhaba

bende 1 ocakta bıraktım...yarın 3.günüm...topiğimi görmüşsünüzdür belki..

bugün zorlandım baya ama kesin kararlıyım bırakma konusunda....inanın bugün 2-3 kere ağlayacak kadar çok istedi canım:( ama içmedim...içmeyince zaten 3-5 dk içinde geçiyo o kriz...

bırakanları tebrik ederim,benim gibi bırakma yolunda olanlarada başarılar ve güç dilerim...

isteyince herşey olur.....:)

tebrik ederim
dediğin gibi önemli olan istemek isteyince herşey oluuurrrrr :62::62::62::62::62::62:

bayanlar az önce tütüne son spariş verdim. çarşamba günü bana ulaşıcak. inşallah bende kurtulurum şu illetten. yaşım 27 iki kat merdiven çıkınca nefes nefese kalıyorum. :(( kurtulmak istiyorum artık.

bayanlar az önce tütüne son spariş verdim. çarşamba günü bana ulaşıcak. inşallah bende kurtulurum şu illetten. yaşım 27 iki kat merdiven çıkınca nefes nefese kalıyorum. :(( kurtulmak istiyorum artık.

keske siparis vermeseydin hic bir ise yaramiyor benim dolapda bekliyor canim, sana tek tavsiyem allen carr mutlaka izle birakirsin.

desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. 2. günün akşamındayım bugünde zorluyor ama içmemekte kararlıyım.Gerçekten k.k. nün motivasyon yönünden süper bir gücü var en azından ben motive oluyorum mesajlarınızla sağolun benneyaptımki

çok uzun zaman oldu bu topiğe bakmayalı eski mesajımı buldum ikinci günüm demişim Allah a sonsuz şükürler olsun ki şimdi 2 ayım kaldı 1 senemi doldurmaya diyorum 8 nisan da bırakmıştım.çok zorlu anlarım olduysada hiç ama hiç başlamadım bi daha darısı bırakamak isteyen herkesin başına...

çok uzun zaman oldu bu topiğe bakmayalı eski mesajımı buldum ikinci günüm demişim Allah a sonsuz şükürler olsun ki şimdi 2 ayım kaldı 1 senemi doldurmaya diyorum 8 nisan da bırakmıştım.çok zorlu anlarım olduysada hiç ama hiç başlamadım bi daha darısı bırakamak isteyen herkesin başına...

maşallah kııızzz :) bravo valla.. darısı bırakmak isteyip de bırakamayan arkadaşların başına.. buraya yazarak onlara çok güzel örnekler oluyoruz.. benimde 1 seneyi geçti 2009 aralıkmı kasımmı neysi bırakmıştım..

merhaba bayanlar.. 2 gündür forumda sigara konularını okuyup duruyorum. bu konuyu okudum ve

lightlife'ın başarısı beni umutlandırdı.inşallah kolaylıkla başarıcam sigarayı bırakmayı.. ben sigarayı bırakmayı uzun uzun hiç düşünmedim. bikaçgün önce birden bire aklıma geldi. neden paramı sigaraya veriyorum.. sigaraya harcayacağıma her ay kendime yeni ciciler alırım diye düşündüm.laf olsun diye düşündüm ama birden iş ciddiye bindi.

en büyük zewkim pcmin başına oturup kahvemi yapıp sigaramı içip nette dolaşmaktı.. bu akşam bunları son kez yapıyorum. birçok şeyden kendimi mahrum bırakmam gerekicek. yanlış anlamayın sigaradan bahsetmiyorum. mesela kahveden,internetten,telefon sohbetimden hepsinden büyük ölcüde mahrum kalıcam ama bu uzun sürmicek eminim.

ben öncelikle plan yaptım bu haftayı atlatmak için. olabildiğince kendime boş vakit bırakmamaya çalışacağım..bi kutu sakız aldım =)) pazartesi yani ilk günümde akşama kdr temizlik ve yemek yapmayı düşünüyorum.. vaktim olmazsa aklımada gelmez sigara. salı günü arkadaşlar toplanıcaz.. benden başka sigara içen olmadığı için ordada aklıma gelmicek inşallah. sigaranın yarattığı boşluğu biliyorum onun yerine bişeyi muhakkak koymam lazım bu yüzden çarşamba günü emin önüne gidip kendime birsürü örgü ipleri alıcam. incik boncuk v.s.. bir müddet internete fazla girmeyeceğim için bolbol vaktim kalıcak bana. evde sıkılıp sigaraya sarılacağıma örgü örüp rahatlamaya çalışırım.

inşallah hepimiz bu illetten beraberce kurtuluruz.

yarın sigarayı bırakıyorum.

merhaba bayanlar.. 2 gündür forumda sigara konularını okuyup duruyorum. bu konuyu okudum ve

lightlife'ın başarısı beni umutlandırdı.inşallah kolaylıkla başarıcam sigarayı bırakmayı.. ben sigarayı bırakmayı uzun uzun hiç düşünmedim. bikaçgün önce birden bire aklıma geldi. neden paramı sigaraya veriyorum.. sigaraya harcayacağıma her ay kendime yeni ciciler alırım diye düşündüm.laf olsun diye düşündüm ama birden iş ciddiye bindi.

en büyük zewkim pcmin başına oturup kahvemi yapıp sigaramı içip nette dolaşmaktı.. bu akşam bunları son kez yapıyorum. birçok şeyden kendimi mahrum bırakmam gerekicek. yanlış anlamayın sigaradan bahsetmiyorum. mesela kahveden,internetten,telefon sohbetimden hepsinden büyük ölcüde mahrum kalıcam ama bu uzun sürmicek eminim.

ben öncelikle plan yaptım bu haftayı atlatmak için. olabildiğince kendime boş vakit bırakmamaya çalışacağım..bi kutu sakız aldım =)) pazartesi yani ilk günümde akşama kdr temizlik ve yemek yapmayı düşünüyorum.. vaktim olmazsa aklımada gelmez sigara. salı günü arkadaşlar toplanıcaz.. benden başka sigara içen olmadığı için ordada aklıma gelmicek inşallah. sigaranın yarattığı boşluğu biliyorum onun yerine bişeyi muhakkak koymam lazım bu yüzden çarşamba günü emin önüne gidip kendime birsürü örgü ipleri alıcam. incik boncuk v.s.. bir müddet internete fazla girmeyeceğim için bolbol vaktim kalıcak bana. evde sıkılıp sigaraya sarılacağıma örgü örüp rahatlamaya çalışırım.

inşallah hepimiz bu illetten beraberce kurtuluruz.

yarın sigarayı bırakıyorum.

tebrik ederim kesinlikle pes etme görüceksin kazanan sen olucaksın!!!
sil hayatından o illeti!

22 saat oldu siraga içmedim.. ağzımda bi sakız, bi sağa bi sola ciğneyip duruyorum..yanımda sürekli suyumda var.. sigara içmeyeceğimi bildiğim için bugün aklımdan bir an bile sigara çıkmadı.. normalde unuturum sigara içmeyi aklıma gelince canım ceker. şimdi hiç cıkmıyo aklımdan.. bugün allahın izniyle bitti inşallah yarın daha kolay olur. allah yardımcımız olur inşallah..

belki kişiye göre değişir ama ben 10 günden sonra daha çok arıyorum hep aklımda ama yinede onun beni yenmesine izin vermiyeceğim

bugün itibariyle sigarayı bıraktım bende..umarım devamını getirebilirim.günde 1 paket içiyordum.. :97:

şu saate kadar içmedim bakalım nasıl devam edicem..

yazarım yine burdan..

arkadaşlar 10 yıl kullandım sigarayı ve yılda muhakkak en az 2 kere bırakırdım o da en fazla 1 ay sürerdi bu arada 10 günlük bırakmalarımı hiç saymıyorum...en sonunda ALLEN CARR videosunu izledim ve tamamen kurtuldum ve çevremdeki herkese yardımcı oluyorum bundan böyle..internete girin allen carr video yazın ve yaklaşık 1 saat süren videoyu sessiz sakin bi ortamda yalnız olarak izleyin hepsi bu.

o videoyu izledim ben ama etkilenmedim hiç =(( 2 gündür içmiyorum sigara. orda zaten sigarayı beyinde bitirmekten bahsediyor. size verdiği mutluluk yalancı falan filan diyo. bunu biliyoruz ama işte uygulaması zor =))

o tür filmler benide etkilemez beynimde bitiremedim olmuyor devamlı aklımda ama sigarayı yenmek istiyorum o beni sıkıştırdıkça ben güçleneceğim hem verdiği zevk geçici tabiki

Back