bırakmışken yeniden başlayanlara anlam veremiyorum Allah tekrar başlatmasın bu illete.. inşallah sende kısa zaman içinde yeniden yollarını ayırırsın bu illetle..bundan 4 yıl önce bende sigarayı bırakmıştım ve ilk bıraktığımda sigara paramı biriktirdim bir ayın sonunda çok güzel bir para birikmişti günde 1,5 paket içiyordum çünkü. yeniden başlamak istediğimde hep o parayı düşündüm ve vazgeçtim ama 1 yıl önce malesef tekrar başladım. Eğer yeniden bırakmaya cesaret edersem yeniden sigara paramı biriktireceğim çok işe yariyor...
teşekkür ederim cimcimecim eğer zorlanırsan pencereyi aç ve derin derin temiz havayı çek içine benim işime yaramıştı ve o illetten asla korkma korktukça inadına içindeki canavar acıkır korkma üstüne üstüne git.. onsuz yaptığın her ilk davranışında kendisini hatırlatıcak bu illet ama umursamazsanda bir daha seninle uğraşmıcak emin ol geçmişe gidip oku bak bu sayede yanlız olmadığını anlarsın..teşekkür ederim lightlife.bende seni tebrik ediyorum bu kadar bilinçli bu kadar net bukadar kendinden emin açıklamaların için.inşallah her zaman bööyle düşünürsün.aslında herzaman böyle düşünüyoruzda içerken bile ne kadar zararlı ne kadar illet bişey olduğunu biliyoruz ama işte içiyoruz malesefff.bazen çok zorlanıyorum ama unutmaya çalışıyorum.atlatıcam biliyorum.birazda irade meselesi.bu aralar çok kafama bişeyler taktım çok kurdum belkide ondan bu kadar zorlandım.biliyorum geçicek sabır diyorum sabırrrrrr.bu yazıları okuyan arkadaşlarada diyorum ki sigara seni delirtse sizi kıvrandırsa sizi saçlarınızı söktürürcesine bile kafanızı tırmalattırsa bile sakın ama sakın kanmayın 1 kerecik kanarsanız kölesi oluırsunuz.dediğin gibi lightlife ''ne sevincim artacak nede problemim çözülecek sadece ciğerlerimi biraz daha çürütücem ve sağlığımdan olucam'' çok haklısın...
turaaaaaabbb beni mı takip ediyon kıııss ajan mı olcen sennharikasin cimcime sen birakmissin bile
simdiki zorlanman psikolojik ben 3 gun diye biliyorum insan sigarayi 3 gun icmediyse birakmistir.
evet turabcım öğretmenlerin daha bilinçli olması lazım ama maalesef 5 parmağın 5 i de bir değil..
aslında ilk 3 gün riskli hatta ilk 10 gün diyelim buna ama içme riski herzaman var.. iş beyinde bitiyor dediğim gibi beynine onun etkisiz eleman olduğunu kabullendirirsen iş bitmiştir.. kendini yanlız hissetme ben herzaman destekçinim sıkıldığında bunaldığında gel buraya yaz buralarda olduğum sürece mutlaka yazarım cimcimecim.. sakın geri adım atma kazanan sen ol..ewet turab bıraktım.ewet tamamen psikolojik . kaç senedir içiyorum ben bu illeti ama ilk 3 gün başlama olasılığı çok çok çok fazla her an alıp yakabilir bu süre içinde insan.ama önemli olan irade her şey beynimizde bitiyor.yenilmemek gerekk...