• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

24-12-2010 17:57 tarihinde yazmışımmmm bırakalı 2 hafta olmuşşşş demişimmmm veeeeeeeeeeee hala içmiyorummmmmm :))) :64::64::64:

1 şubat 2010 tarihinde sigarayı bıraktım. tam 12 sene boyunca içtim. sigarayı bıraktığım zaman 2 paket içiyordum günde. 50 gün geçti bırakalı . en inanılmaz olan o sigara kokusu nasıl iğrençmiş. yanıma gelen sigara içenlerin kokusunu alıyorum ve rahatsız oluyorum. kokuyu böyle net alıncayıllarca böyle dolaştığım için kendimden utandım.:20:

ımmmmmmm ben 7 ay bıraktım sonra tekrar başladım ve hala içiyorum :47: bırakmaya karar verdiğimde bu topiğe geelcem inş..

ben bırakalı 6 ay oldu..:nazar::nazar:
ilk bıraktığımda bu topiklere geliyodum baya faydası oluyo,aynı zamanda diyetede başlamıştım 9 kilo verdim aynı zamanda..:21:
istedikten sonra yapamayacağımız hiçbişey yoktur unutmayın..:34::34:

merhabalar ne güzel herkes bi mücadele içinde bırakmak isteyipde bırakamayanlar bana özelden yazabilir bolu il temsilciliği yapıyoruz bolu da sigara bırakma ve bıraktırma merkezimiz 7 Günde Sigarayı Bırakmak İster misiniz? adresımızden inceleyebilirsiniz sadece 7 günde kurtuluyosunuz tek bi ürünle sitemizi iyi inceleyin referanslarımız bile var bırakanların isim soyisim ve numaraları kendılerını arayıp sormanız için...dumansız hava sahası bolu da değil tüm dünya çapında çalışmalarımız..ilgilenenleri beklıyorum

dışardan yardım alıp bırakamıyanları gördüm ben kendim çabalıyorum başarılı olacağım 2 ay oldu artık daha iyiyim bu kadar çok içerken nasıl bıraktım kendimi kutluyorum

kızlar geçen çarşamda bıraktım sigarayı bidaha içmiycem dedim kendi kendime burda yazılanlarıda okudum gaza geldim.fakat dün bi tane içtim bugünde içtim 5 günden sonra yaaaaaaaaaaaaaaaaa napıcam ben devamı gelicek die korkuyorum şuan okadar sinirliym ki içtiğim için.nişanlıma sinirlendim yaktım bi tane.dier zamanlarda canım öle çok istemiyo ama sinirlendiğim zamanlarda istiyorum...akıl verin kızlar napmam lasım

ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh birde ben bırakabilsem irademi kullanabilsem nefret etsem şu meretten istiyorum bırakmayı ama beceremiyorum hamilelik öncesi 5 ay önceden bırakıp doğumdan sonra kızım 6 aylık olunca gene başladım ve bırakmak istiyorum gene ama birdaha başlamamak üzere tabii

2 aydan fazla oldu :D ilk hafta gün sayıyordum , hep bir yanlışlık var daha çok oldu ben bırakalı diyordum :2: sanki bir gün bir yıl gibi geliyordu . şimdi hiç elime sigara almamış gibiyim tamamen sıfırlandı :1:

selam kızlar bende bir sigara bağımlısıyım günde 1,5 paket sigara içerken hamileliğimde bu sayıyı 3-5 taneye düşürdüm bugün sabahtan beri içmedim hiç artık istemiyorum bu konuda irademin bozulmaması için aklıma hep içicem ama şimdi diil sonra şimdi diil sonra :( zorlanıyorum :5:

bugün 4. günüm benimde,neden bilmem ama fazla zorlanmıyorum,aklıma geliyor hemde istemsizce ,ve hemen uzaklaşıyorum o düşünceden,unutuyorum...ve böyle devam ediyor kısır döngü..umarım devamı gelir..15 günü atlatırsam eğer,tamamdır diyeceğim..

2 günde sadece 4 dal içtim :( marketin kapısından dönüyorum sigra almıyım die istemiyorummmmm almakkkkkkkk elimgidiyo sürekliiiiiiii

Back