• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

hemen kestim hiç içmedim zaten içersen bırakmak daha zor oluyormuş

anladımm..beni çok zorluyo dün karar verdim bırakmaya dün 2 dal bugünde 2 dal içtim beynim donuyo sanki:20::20: yarın hiç içmiycem inş..bol bol nefes alıyorum süreklibişeyler yiyorum zaten kilo almakta istiyodumm iyi olcak inş..

ne olur yenilme biraz sabret bir ay sonra daha az istersin

sabrediyorumm yenilmiycem..başarıcam..:14::14: birazcık zaman işte ama salmıycam kendimi çok denemiştim bırakmayı ama başarılı olamamıştım bu kez başarıcam çok kararlıyımmm...sen bıraktıktan sonra hiç içmedin dimi bende içmiyim ozaman

bugün altıncı günüm. bi anda karar verdim paket almadım. o günden beri sigara içenlerle görüşmemeye çalışıyorum. aklıma gelince youtube daki sigara ile ilgili videolara bakıyorum baya işe yarıyor.

en önemliside üç gündür yıkanmadığım halde misler gibi kokuyorum :32:

benimde bugün 10. günüm sigarasız..12 yıldır aktif içiciydim hemde bayağı bir tiryakiyim o illetin.. 10 gündür onsuz yaşayabiliyorum ,hayret:52::52::52::52::52: kendimi çoook tebrik ediyor ve seviyorum harikayım bennn ,muhteşemim diyeorum kendime aklıma geldikçe:52::52::52::52: aferin kıs sana diom sırıtıom kendimce iyi geliyor:66::66::66::65:

benimde bugün 10. günüm sigarasız..12 yıldır aktif içiciydim hemde bayağı bir tiryakiyim o illetin.. 10 gündür onsuz yaşayabiliyorum ,hayret:52::52::52::52::52: kendimi çoook tebrik ediyor ve seviyorum harikayım bennn ,muhteşemim diyeorum kendime aklıma geldikçe:52::52::52::52: aferin kıs sana diom sırıtıom kendimce iyi geliyor:66::66::66::65:

çok sevindim inşallah devamı gelir canım. 1 ay 3 ay gibi dönemler tehlikeliymiş ben daha öncede denedim. 1.5 ay hiç içmedim hatta sigara içtigimi bilmeyen karşı olan kişilere bile içiyordm bıraktım dedim o yüzden gerginim dedim. onlarda iç istersen bitane dediler ona rağmen içmemiştim ama ne zaman arkadaşlardan biri ikisi yak bitane ya bişey olmaz diye ısrar etti bittim o an. onun için insanlardan rica et eger içecekseniz yanımda ben gelmiyeyim de. bak ben bu kadar pc başında mümkün değil oturmam. vakit geçsin diye duruyorum. gitmedim çagırıldıgım yere çünkü biliyorum kanıma girecekler. sarma bile sardım ilk defa iki tencere düşün artık uğraş olsun diye.:1:

Son düzenleme:
evetttt sonunda hepimiz başaracağız benim iki ayı geçti artık daha iyiyim 20 senelk tiryakiydim ama artık terk ettim

bırakamıyacağını düşünen zaten denemesin kesin kararlı olmak şart içmem dedinse inan içilmiyor ben içmiyorum çokda canım istedi kriz geldi ama boşuna dedim içmem dedim oldu oluyor

aslında bana çok kriz gelmedi henüz bi iki kere falan çok istedi canım. çünkü sürekli sigara içmeme karşı olanlarla takılıyorum ya da sürekli pc başında bişeyler okuyorum, yazıyorum aaa bi bakmışım akşam olmuş uçmuş gitmiş aklımdan. ya tamamen düşünceyle alakalı istemiyorum diyebilmek ve onun yerine başka bişeyi koyabilmek önemli olan. nelerden vazgeçmiyor ki insan şu hayatta. bundan niye vazgeçemiyelim. sağlığımızdan vazgeçiyoruz ama gene bırakılmaz ilan ediyoruz şunu hayret bişeyiz bizde :30:

bendede kriz yada bağ ağrısı tarzı durumlar olmadı ,çok rahat değildim ama 2 gündür daha iyiyim gün geçtikçe iyiyie gidiyor .. ki hiç bırakabileceğimi düşünmezdim seviyrodum sigarayı,üzülsemde sevinsemde yakardım arka arkaya su ile bile sigara içerdim o denli ve inanın umduğumdan çok daha kolay geçiyor bu süreç:34: hepimize maşallahh bizler harikayız zoru başarmaya çalışıyoruz:65:

aslında buarada bu konu hk. konuşup birbirimizi teskin edebilir ve bu anlamda tedavimize ,bırakma sürecimize olumlu etki ve destek verebiliriz:73:

bendede kriz yada bağ ağrısı tarzı durumlar olmadı ,çok rahat değildim ama 2 gündür daha iyiyim gün geçtikçe iyiyie gidiyor .. ki hiç bırakabileceğimi düşünmezdim seviyrodum sigarayı,üzülsemde sevinsemde yakardım arka arkaya su ile bile sigara içerdim o denli ve inanın umduğumdan çok daha kolay geçiyor bu süreç:34: hepimize maşallahh bizler harikayız zoru başarmaya çalışıyoruz:65:

aslında buarada bu konu hk. konuşup birbirimizi teskin edebilir ve bu anlamda tedavimize ,bırakma sürecimize olumlu etki ve destek verebiliriz:73:

aynen aynen bende kendimi tebrik ediyorum afferim başarıcaksın diyorum 4.gün oldu 1 ay olsun zaten aklımdan gitcek hep biliyorum dahadaaa başlamam kurtulana kadar ne çekiyorumm...hadi hepimize sağlıklı günlerrr olcak inş.

arkadaşlar sesiniz çıkmıyor...
kaç gün oldu sayamıyorum ,sigarasızzzzz 12 -13 gün doldu sanırım:65::64::64::64:

Son düzenleme:
hadi bebişler başarıyoruz ben artık kurtuldum sanırım 75 gün oldu sizide arkamdan sürüklüyorum hadi yetişin bana

4 günden beri sigara içmedim zor dönemi atlattım sanırım....:52::52:

oyyyy oyyy bu mesajı yazdığımda çok zor bi dönemdi hamileliğin verdiği sıkıntıda cabasıydı çok sıkıldım üzüldüm kavga ettim ağladım ama içmedim...hiç bi yöntemede başvurmadan bırakmak güzel bi duygu valla...bırakan arkadaşları ayrı ayrı tebrik ediyorum...:65::65::65:

merhaba, sigarayı bırakmak istiyorum. eşim içtiği için zorlanacağımı düşünüyorum,
bırakan arkadaşlar hangi ürünleri kullandınız?

Back