• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

ben hala sigara içmedim 2.ci gün bitiyor.. ama canım istiyor yaa. nefsimi yeniyorum yenmem hiç zor değil sadece aklımdan cıkarmam çok zor. beni en çok zorlayanda sürekli sigaranın beynimde olması..:18:

Merhaba arkadaşlar,yarından itibaren bende katılıyorum aranıza,20 yıldır içiyorum ne yazıkkii :(((bu güne kadar bırakmayı çok denedim ama her defasında o beni yendi,son sigaramı birazdan içecem ve Allah ın yardımıyla bırakacam,(inşallah başarabilirim)Allah bırakmak isteyen herkesin yardımcısı olsun..

Tebrik ederim Fatma,darısı başıma,benim iradem çok zayıf yaaa,sadece 6 saat dayanabildim :((:17:

kıslar selam benim bugün 21 gün oldu artık daha iyiyim ilk günlerdeki gibi değilim ama yine arada krizi olacakmış olsun sigaraya yenilmiyeceğim sizde böyle düşünün yenilgiyi kabul etmeyin asla

tam 11 saattir sigara içmiyorum allahım ne zor bi durum bu bırakma işi :95:

fena sinirliyim ya yanıma yaklaşmasın bugün kimse :61:

fena sinirliyim ya yanıma yaklaşmasın bugün kimse :61:

yapma be güzelim düşünme atlatacaksın ilk 3 gün daha zor ama sigarasızda yaşanıyormuş hergün uyandığınızda sigarayı bıraktığınız için şükredeceksiniz 1 hafta sonra üzerinizden ellerinizden saçınızdan hatta nefesinizden kokusu gidecek ha gayret size güvenmek istiyorum

bende en kisa zamanda birakacagim bu sigara denen mereti, burda birakan arkadaslarin yazilari sanki guc verdi gibi bana, ins en kisa zamanda buraya biraktigimi yazacagim. ne olur destek olun bana, birakma dusuncesi bile beni cileden cikardi su an ellerim titriyor, ve bu arada simdi sigaramda yok:((( offff:50:

Kızlarr yarından itibaren tekrar deniyecem şu zıkkımı bırakmayı,bırakmam lazım çünkü üçüncü çocuğu istiyoruz :emir_bebek: inşallahh başarabilirimm :59:

2 gün 4 saat oldu bugün bırakalı ama dayanamayıp dün gece içtim bi tane :14: günde 1 paket içen ben dayanmakta çok zorlanıyorum :50:

2 gün 4 saat oldu bugün bırakalı ama dayanamayıp dün gece içtim bi tane :14: günde 1 paket içen ben dayanmakta çok zorlanıyorum :50:

evet cnm çok zorr ama imkansız değil,beynimize söz geçirebilsek kolay olacak,,başaracağız inşallahhh

her dayanamadığında bir tane yakarsan asla bırakamazsın benim eşim günde 2 paket içiyordu şimdi ikimizde bıraktık elbette zorlandık ama dayandık yenilmedik yenilmiyeceğiz

aslında arkadaşlar bende bırakmak istiyorum ama bir türlü bırakamıyorum.yazın biorezonans yaptırmıştım 3 ay içmedim.O yaz okadar güzel geçmiştiki...sigarasız çok mutluydum ama 1 tane içtim ve arkası geldi...çok pişmanım aslında yine bırakmak istiyorum ama cesaretim yok,daha hzır deilim galiba...

ben de karar verdim bırakmaya ama gerçekten zor evdeki bütün pakaetlerimi açılmamışlar da dahil atmıştım sonra dayanamadım 1 paket aldım bi öğlen bi akşam içtim ve sonuncuyu akşamüzeri 5 gibi içtim evde sigara yok merkezde orturmuyorum resmen dağın başındayım görevim nedeniyle lojman yani bina da da içen yok hiç evi aradım taradım belki biyerler de bi tane olsun unutmuşumdur die tüm çantalarıma baktım baktım bi tane bile yok yarın da alamam çarşıya gidemem çünkü nöbetim var kendimi oyalamaya çalıştıımın kanıtıdır şimdi bubları yazmam eğerr irademe sahip olu rda cumartesi almazsam ne mutlu bana
amaaann neyse bak yok evde şimdi sigara ölmedim ya yaşıorum hala dimi yani yok yok bırakcam ben bunu iiki de atmışım :46:

bende pazartesi bıraktım sigarayı.... günde 1 buçuk paket içiyordum.... bugün 3 gün bitti hala iradem ve sabrım devam ediyor... bende şaşırıyorum...... ama biraz yemekleri fazla kaçırıyorum sigarayı bıraktım derken kilolar gelecek galiba ..

Back