• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

bende bırakmayı düşünüyorum, ama istiyorum demek bile korkutuyo :59: evde suan hiç açılmamış 6 paket var. 6-7 yıldır kullanıyorum ve günde en az bir paket bitiyo. bırakıp aileme ve sevdiğime sürpriz yapmak, sigaraya harcadığım parayla çeyizimdeki eksikleri almak fikri o kadar cazip geliyo ki. o kadar güçlü müyüm, iradelimiyim? sanmıyorum.. bırakmayı da şimdiye kadar denemedim, düşünmedim de. buranın takipçisiyim artık, ben de bir gün (yakın bigün inş.) bırakabilirim sizlerinde desteğiyle inş :4: :kkk:

bende sigarayı bıraktım 3. günümdü yarın 4 olacak ama ağzımda inanılmaz derecede iğrenç bir tat var birde nedense bugün gün boyu canım sigara istedi umarım yarında böyle olmaz ama direnmeye devam...

sigarayı bırakmak gerçekten çok zormuş ama direndikçe kendime güvenim artıyor nerdeyse 45 gün olacak hergün inanılmaz canım istiyor hayır yenilmiyeceğim azimliyim

sigarayı bırakmak istiyorum ama bırakınca kilo almaktan korkuyorum..şu an diyetteyim daha doğrusu yediklerime dikkat ediyorum diyelim..ben ellerim sabun kokmadığında gidip ellerimi yıkayan biriydim ama artık sigara kokusu sinmiş parmaklarımda odam kokuyor kıyafetlerim kokuyor nefret ediyorum kendimden öğrenciyim hem param gidiyor hemde astım hastasıyım gittikçe öksürüklerim artıyor..bu illete başlayalı 5 yıl olmuş ne çabuk geçmiş yıllar farketmemişim 5 yıllık bağımlı olmuşumda farkında değilmişim ....ilk içtiğimde sigaraların hepsinin tadını aynı sanıyordum sonradan yavaş yavaş tatlarını ayırt etmeye başladım keşke öğrenmeseymişim keşke yine hepsi aynı sansaymışım....

benim babam günde 2 paket sigara içen biriydi ne kadar arkadaşlarımdan başlasamda sigaraya babamın çok etkisi oldu sigara içmeyi yemek yemek su
içmek gibi doğal bir şeymiş gibi gösterdi bana ......eğer içen anneler varsa eğer rica ediyorum evlatları için bıraksınlar çünkü ilk ders evde öğreniliyor ve unutulmuyor.

sigarayı bırakmak istiyorum ama bırakınca kilo almaktan korkuyorum..şu an diyetteyim daha doğrusu yediklerime dikkat ediyorum diyelim..ben ellerim sabun kokmadığında gidip ellerimi yıkayan biriydim ama artık sigara kokusu sinmiş parmaklarımda odam kokuyor kıyafetlerim kokuyor nefret ediyorum kendimden öğrenciyim hem param gidiyor hemde astım hastasıyım gittikçe öksürüklerim artıyor..bu illete başlayalı 5 yıl olmuş ne çabuk geçmiş yıllar farketmemişim 5 yıllık bağımlı olmuşumda farkında değilmişim ....ilk içtiğimde sigaraların hepsinin tadını aynı sanıyordum sonradan yavaş yavaş tatlarını ayırt etmeye başladım keşke öğrenmeseymişim keşke yine hepsi aynı sansaymışım....

benim babam günde 2 paket sigara içen biriydi ne kadar arkadaşlarımdan başlasamda sigaraya babamın çok etkisi oldu sigara içmeyi yemek yemek su
içmek gibi doğal bir şeymiş gibi gösterdi bana ......eğer içen anneler varsa eğer rica ediyorum evlatları için bıraksınlar çünkü ilk ders evde öğreniliyor ve unutulmuyor.

bak canım senin sigarayı bırakmak için sebeblerin çok bırak şu illeti onun karşısında aciz olma diren bence istersen başarırsın

şu an bir sorunum var bir kaç gün içinde bitsin ilk işim buraya gelip sigarayı bıraktığımı sizle paylaşıcam:)

ben başardıysam sen hayli hayli bırakırsın yeterki inatlaş şu illetle...

bıraktım sigarayı artık yok ...............
kafamdan sildim şu andan itibaren ama inşallah bedenim istemez Allah sabır versin ......................

dünden beri içmiyorum ayaklarım bakkala gidiyor bazen paket almıycam amaa dayanıcam:14:

kızlar Gülben Ergen'in programına Emre Üstünuçar katılmıştı. Allen Carr yönteminin uzmanı.
mutlaka izleyin o videoyu, özellikle kendi kendine bırakan arkadaşlarım size çok iyi gelecek:))):kkk::kkk:

kızlarr ben de 7 yıl sigara içen biri olarak dün karar verip bugün bırakmış bulunuyorum. düşündüm de ayda 200 lıra kadar sıgara parası veriyorum. onunla kendime istediğim çoğu şeyi alabilirim. mantıklıca düşündüm ve daha önce hiç düşünmemişken bugun bıraktım zor olacak bliyorum ama başarıcamm inanıyorum:31:

kızlar hiç içmedim, içmeyi de düşünmüyorum asla, bırakın gitsinn

sağlığınıza yazık
paranıza yazık
mis gibi kokması gereken teninize üstünüze başınıza yazıkk:61:

erkeğe de yakışmıyo ama kadına bi başka yakışmıyo yanii

sakız çiğneyin , ağzınız boş durmasınn:51:

kızlar hiç içmedim, içmeyi de düşünmüyorum asla, bırakın gitsinn

sağlığınıza yazık
paranıza yazık
mis gibi kokması gereken teninize üstünüze başınıza yazıkk:61:

erkeğe de yakışmıyo ama kadına bi başka yakışmıyo yanii

sakız çiğneyin , ağzınız boş durmasınn:51:

haklısın canım vala,gerçekten de nikotin sakızı aldım ilk gün beklediğimden de daha kolay geçiyor başarıcam Allahın izniyle:16::65:

Sabah sigara içmeden kendime gelemezdim ama sabahtan beri 6 saat geçti içmiyorumm:62: yavaş yavaş başarıcam inşallahh:nazar::21:

bende sigarayı bıraktığımdan beri kilo almayım diye bitkisel çay içiyorum.hemde kendimi oyalıyorum.çünkü sakızı denedim ağzım yoruldu artık sakız çiğnemekten.
normalde her yemekten sonra sigara içerdim şimdi bir fincan çay alıyorum elime hem elim boş kalmıyor hem ağzım.

bende sigarayı bıraktığımdan beri kilo almayım diye bitkisel çay içiyorum.hemde kendimi oyalıyorum.çünkü sakızı denedim ağzım yoruldu artık sakız çiğnemekten.
normalde her yemekten sonra sigara içerdim şimdi bir fincan çay alıyorum elime hem elim boş kalmıyor hem ağzım.

ben aynı zamanda 4 gündür de diyetteyim. bitki çayı fln salatayla idare ediyorum kilo olmasın diye bir şeyler yemek de istemiyorum bana sakız iyi geliyor:1:

sabır kıslar başaracağız ben 20 sene içtim artık yeter diyorum eşimle birlikte bırektık maddi açıdan rahatladık bizim aylık sigara masrafımız beşyüzlira idi

Back