- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 358
çok çok çok moralim bozuk 1 tane içesim var çok fenaaaa.........mafoldumben
neeeeeee sendemiii...sen burda bizim idolumüzdün.e imam böyle yaparsa cemaaat ne yapmaz..sempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya life senin ne kadar olmuştu...bugün benim 9. gün deliricem az kaldı.
kızım o konu sahibi bir yılı geçmiş bırakalı.şimdi geçmiş karşımıza içesim var diyo.e bende yakayım bariiiihadi lıkzlar anca beraber kanca beraber
kızım o konu sahibi bir yılı geçmiş bırakalı.şimdi geçmiş karşımıza içesim var diyo.e bende yakayım bariiiihadi lıkzlar anca beraber kanca beraber
ya life senin ne kadar olmuştu...bugün benim 9. gün deliricem az kaldı.
1 yıl sonra öyle oluyorsa acaba boşa mı uğraşıyoruz. benim kriz aynen devam etmekte. ne yapacağımı şaşırdım. eşimin sigarasıyla bakışıyoruz birbirimize...
kızlar bende sigarayı bırakmak istiyom.2yıl önce 4 ay bıraktım.sonra çok üzgün olduğum bi an tekrar başladım.bırakmadan önce bi paket 3-4 gün gidiyodu.sonra başladıktan sonra günde 1 paket içmeye başladım.halada öyle devam.bu aralar bırakmak istiyorum ama eskisi gibi iradeli değilim.daha bi tiryaki oldum.dün gün boyu 6 tane içtim.bu gün gene arttırdım.bi anda kesemiyom
bugün bıraktım sigarayı...
bende bıraktım 2 hafta oldu daha öncedende 2 kere bırakmıştım biri 9ay biri 7 ay sürdü.şimdi yine bıraktım daha yeniyiz 2 haftalıkk bırakma sürecindeyim.ama busefer hemen bırakamadım.çokk zorlandım canım çektiği zaman çok aşırı krizlere giriyorum allahtan ilk zamanlardaki gibi geçmesi uzun sürmüyo krizin offfffff ama başarıcam başarıcam kesinlikle başlamıcam hadi hayırlısı bana ve bütün bırakanlara...
teşekkür ederim lightlife.bende seni tebrik ediyorum bu kadar bilinçli bu kadar net bukadar kendinden emin açıklamaların için.inşallah her zaman bööyle düşünürsün.aslında herzaman böyle düşünüyoruzda içerken bile ne kadar zararlı ne kadar illet bişey olduğunu biliyoruz ama işte içiyoruz malesefff.bazen çok zorlanıyorum ama unutmaya çalışıyorum.atlatıcam biliyorum.birazda irade meselesi.bu aralar çok kafama bişeyler taktım çok kurdum belkide ondan bu kadar zorlandım.biliyorum geçicek sabır diyorum sabırrrrrr.bu yazıları okuyan arkadaşlarada diyorum ki sigara seni delirtse sizi kıvrandırsa sizi saçlarınızı söktürürcesine bile kafanızı tırmalattırsa bile sakın ama sakın kanmayın 1 kerecik kanarsanız kölesi oluırsunuz.dediğin gibi lightlife ''ne sevincim artacak nede problemim çözülecek sadece ciğerlerimi biraz daha çürütücem ve sağlığımdan olucam'' çok haklısın...tebrik ederim cimcime inanki bu illetin sonu yok.. insanı hem maddi hemde sağlık açısından sömürüyor.. insanoğlu kendi kendine nasıl zarar verir nasıl zehirler inanılır gibi değil ama aetrafta gördüğümüz şekiller ve gizli reklamlardan etkileniyoruz ister istemez mesela filmlerde bile canı sıkılan yada eğlenmeye giden biri o illeti yakıyor bizim beyinlerimizde ister istemez etkileniyor ama bunu yanlış olduğunu beynimize kabullendirirsek işimiz daha da kolay olur.. mesela şöyle düşünebiliriz o illeti içtiğimde ne sevincim artacak nede problemim çözülecek sadece ciğerlerimi biraz daha çürütücem ve sağlığımdan olucam.. herkez bunu bu şekilde bilmeli kabullenmeli bizden sonraki yeni nesil daha bilincli çok şükür bizim zamanımızda herkez aynı odada pofur pofur içerdi biz çocuklar çok etkilenirdikte odada çocuklar var deyip dışarıda içmezlerdi..
merhaba lightlife sobe!tebrik ederim cimcime inanki bu illetin sonu yok.. insanı hem maddi hemde sağlık açısından sömürüyor.. insanoğlu kendi kendine nasıl zarar verir nasıl zehirler inanılır gibi değil ama aetrafta gördüğümüz şekiller ve gizli reklamlardan etkileniyoruz ister istemez mesela filmlerde bile canı sıkılan yada eğlenmeye giden biri o illeti yakıyor bizim beyinlerimizde ister istemez etkileniyor ama bunu yanlış olduğunu beynimize kabullendirirsek işimiz daha da kolay olur.. mesela şöyle düşünebiliriz o illeti içtiğimde ne sevincim artacak nede problemim çözülecek sadece ciğerlerimi biraz daha çürütücem ve sağlığımdan olucam.. herkez bunu bu şekilde bilmeli kabullenmeli bizden sonraki yeni nesil daha bilincli çok şükür bizim zamanımızda herkez aynı odada pofur pofur içerdi biz çocuklar çok etkilenirdikte odada çocuklar var deyip dışarıda içmezlerdi..
harikasin cimcime sen birakmissin bilebende bıraktım 2 hafta oldu daha öncedende 2 kere bırakmıştım biri 9ay biri 7 ay sürdü.şimdi yine bıraktım daha yeniyiz 2 haftalıkk bırakma sürecindeyim.ama busefer hemen bırakamadım.çokk zorlandım canım çektiği zaman çok aşırı krizlere giriyorum allahtan ilk zamanlardaki gibi geçmesi uzun sürmüyo krizin offfffff ama başarıcam başarıcam kesinlikle başlamıcam hadi hayırlısı bana ve bütün bırakanlara...
harikasin cimcime sen birakmissin bile
simdiki zorlanman psikolojik ben 3 gun diye biliyorum insan sigarayi 3 gun icmediyse birakmistir.