Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bende alışmaya çalışıyorum sadece 7.günü bir tane içtim( ama zevk almadım eskisi gibi sadece istek psikolojikmiş demekki benimde bugün 8.günüm yani daha iyiyim
ayyy sıkıldım artık kimse yazmaz oldu buraya bende yazmayacağım artık bu son olsun artık.bugün 20.günüm hiç sigarada içmedim bırakamayanlar bırakamıyorum diye kendinizi kandırıyosunuz bal gibde bırakılıyo istedikten sonra...lmaz:
Bir kere saymamak lazım.Misal ben alkol almıyorum, hergün "bugün benim alkol almadan geçirdiğim 1232423. günüm" diye güne başlamıyorum.Sigarayı bırakınca niye bunu yapayım ki?Hayatımda olmayan, sevmediğim bir şeyi her gün sayıp motive amaçlı bile olduğunu düşünsek de aslında kafada bu onu sürekli düşünmemizi sağlıyor.Ayrıca diyelim 68 gün oldu, kişi hemen "bak o kadar gün olmuş bir tane içebilirim, hakettim" falan diye de yanlışa tekrar düşebiliyor.Bırakın gitsin arkadaşlar.Ayşe diye hayatınızı zindana çeviren biri var ve siz onunla araya mesafe koyup hayatınızdan hatta çıkardınız.Paso "Bugün Ayşe ile görüşmeyeli 32. gün" der misiniz? Ayşe'nin canı cehennemi dersiniz.Size o kadar etkisiz elemandır ki umursamazsınız, sigaraya da böyle davranın.
Evet bu topiğe gelip, bırakacağım dediğimde bıraktım.İçmiyorum.Ama gün saymıyorum.Banane günden? Ben sigara içmiyorum! Bu kadar.Hayatımda etkisiz eleman, tamam bitti.
Çok mu kolay oldu? Hayır, ilk 3 gün evde kalmış ve çöpe dökmeye bile kıyamadığım kül ve izmaritleri tinerciler gibi kokladım, ellerim ayaklarım titredi, ağladım, sinirlendim, yedim de yedim.Çok çaresiz kaldığımı düşündüğümde internetten kanser hastalarının buluştuğu topikleri inceledim, onların çaresizliklerine ağladım, onlardan birisi olmayacağım dedim.Annemi, eşimi, çoluğumu, çocuğumu hastane köşelerine getirtmeyeceğim, arkamda insanları çaresiz ve gözü yaşlı bırakarak bu illetten ölmeyeceğim dedim.
İradeliyim, hayatımın birçok noktası değişti.Daha sağlıklıyım, diyete de başladım, spora da.Ciğerlerim, koku duyum daha da iyileşti, sigara kokmuyorum, saçlarıma ve vücuduma sinmiyor.Evdeki kedimin ciğerlerini de nikotinle doldurmuyorum, tüllerim, perdelerim sararmıyor.
Bitti mi? Hayır, Bitecek mi? Hayır.40 sene içmeyip birden başlayanların örneğinde olduğu gibi, benim için büyük bir düşman olarak her bir hatamı kollayacak.Hep savaşacağım.Hep aklımda olacak.Eski bir sevgili gibi ara ara akla gelecek, özlenecek.Ama her daim nefret edilecek ve "Hayır" denecek.
Herkese sigarasız günler.
saat olmuş 22 birazdan çocuğu uyutmaya gideceğm. belki ben de uyurum böylelikle biter 1. gün. gün saymamak iyi bir yöntem olabilir ama benim elimde olmaz herhalde. ben başka bir siteye daha üye oldum. oraya hangi gün bıraktığını ve içtiğin siganın kaç lira olduğunu yzıyorsun. o senin yerine hesaplıyor.
hıhhhh eşim yaktı sigarayı. geldi kokusu.
bu sefer çatlasam da patlasam da içmeyeceğim. çocuğum için, kendim için, annem ve babam için içmeyeceğim. eşim hala içtiği için onu saymıyorum. parayı da biriktirip aylardır almak istediğim şeyi alacağım.
ayy yinemi sen gıı?nasıl 1.gün daha geçen gün 1 di yaa.gene başamı döndün sen ya bizi kandırıyon ya kendini.:1ninca:
evet malesef yine ben. 29 ağustostan beri kaç kere denedim bilmiyorum. malesef tek sigaraya yeniliyorum. aslında çok hazır başlıyorum. ama işyerinde de herkes içiyor. ama göreceksiniz bu sefer olacak. ama bu sefer başka şey yazmayacağım. valla bıktırdım milleti. am göreceksiniz çıkcam karşınıza bir gün . şu kadar oldu diye...sizi kandırmıyorum. hep kendimni kandırıyorum. 4veya 5 günden sonra ya akşamları bir tane içsem falan demeye başlıyorum.