Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

mervecim nikotin bağımlılğı 72 saat sürer. Şu anda yaşadığın şey nikotin eksikliği değil emin ol. Vücudun o detoksu yaşıyor ve asla nikotine ihtiyacı yok.

Tamamen psikoloijk bir bağımlılık yaşıyorsun. Bizim videoyu izledin mi netten?

izleyemedim canımses sisteminde bir sorun var pc nin peki ne zamana kadar sürer bu

izleyemedim canımses sisteminde bir sorun var pc nin peki ne zamana kadar sürer bu

canım bu durumlar canının istemesi durumları değil ki sadece aklına gelmesi. Örnek; kahvaltıdan sonra bu zamana kadar hep sigara yaktın yada kahveden sonra. Her kahve sonrasında şartlırefleks olarak elin sigara arayabilir. bu vucudun nikotin istediği için değilki. 6-7 sn sürecek. Yakmadığın zaman bir sonraki kahvende daha az, bir sonrakinde daha az olacak. bu şartlanmalar bir süre sonra geçecek.

Bir sigara yakman durumunda gerisi gelir. Önemli olan onu yakmadan bu şartlanmalarını bitirmek. O yüzden sunu hiç unutma

aklıma sigara geldi demek canım sigara istiyor demek değil. SAdece aklına geldi. O an "çok şükür Allah'a kurtuluyorum bu illetten" de geç. bak gör çok kolay atlatacaksın....

sevgiler,

Bırakalım şu sigarayı sonrada bi parti yapalım kızlarrrrrrrrrrr .Sabah anneme gittim kahvaltıya kahvaltımı yaptım bi güzel kahvemide içtim annem sigarasını içti babamda ben hiç istemedim çok şükür.Ama şimdi eve geldim banyo yapıcam sigara içmemenin en olumsuz yanı bu olsa gerek kokmak istemediğinden sürekli bıcı bıcı yapıyorsun etrafında içen çoksa.
Lıght nerdesin tatlişkom

slm kızlar, ben hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım bebeğim şimdi 6.5aylık hala içmedim emzirmeye devam ettiğim için içemicem zaten.. ama hala canım istiyor artık kahve anlamını yitirdi dedikodunun bile heyecanı kalmadı benim için.. sanırım tam olarak kurtulmak için biraz daha zamana ihtiyacım var.. bırakmak anlık birşey ama etkisinden kurtulmak çok zor..

light nerelerdesin umarım dün akşamki karamsar havan dağılmışdır.
yani 1.5 yıl olsa bile insan özlüyor ha? eyvahedigeldismile

light nerelerdesin umarım dün akşamki karamsar havan dağılmışdır.
yani 1.5 yıl olsa bile insan özlüyor ha? eyvahedigeldismile

burdayım :icecream:
iyiyim ben :lepi: no problem
şimdi bi kahve yapıcam da buraya bi uğrayım dedim. nasılsınız kızlaaar?

kahve içiyorum şimdii :içelim:
kızlar bu arada benim dudaklarım çatladı yaa.. soyuluyoo.. sizde var mı bu durum? çok feci acıyo..

slm kızlar ben yokken neler kaynatmışsınız öyle kaydirigubbakcemile5
ben bişi sormak istiyorum sizlere sigarayı bıraktıktan sonra tuvalet sorunu yaşayan varmı bugün sigarayı bırakalı 5 gün oldu ama bende fena şiştimmmmmafoldumben

bende bende ama benim nedenim farklı tuvalette sigara içmeyi sevdiğimden girince aklıma sigara geliyo bende elimden geldiğince sıkıyorum kendimi:gitme:

:

kızlar 5 gün olmasına rağmen gerçekten kötü kokudan arınmışım 3 yıldır sevgilimle birlikteyiz ilkdefa beni koklayarak saatlerce kollarında uyuttu ya bu mükemmel bir duyguyduolumunekankayizsmile böyle olacağını bilseydim ilk günden bırakırdım yaaaa kahroluyorum şimdi bu pis illet yüzünden kaçırdığım zamanıma :mymeka:

tebrikler tatlım. Bak işte ilk faydasını görmüssün. Artık boğaz yolların daha temiz olduğundan daha az nezle-grip olacaksınız. Solunum yollarının bağışıklık kazanacak...

Üstelik cebinde kalacak paran, Kuaföre git, bakım yaptır, alışveriş yap:)

Hoşgeldin aramıza:)

bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

öyle yapıyorum zaten artık kendimle daha fazla ilgilenmeye başladım :)

Evet canım sigarayı bırakanlar genel olarak kabızlık yaşar. O yüzden sindirime yardımcı gıdalar tüketmekde fayda varboshayallersmile
Aynen yani, arkadaşlar burası motivasyon amaçlı bir topic. Lütfen yazdığımız şeylere de dikkat edelim guclubacismile

Yaniiiiiiiiiiiiii kalkıpta 1,5 yıldır içmiyorum ama hala canım çok istiyor denilecek yer burası değil azcık duyarlı olmalı bu söz burda ne sonuçlara sebep olabilir ki bunu söyleyen kişi kendi biliyor ne zor bişey olduğunu hoşşşşşşşşşşşşşş biz çokta zorlanmıyoruz ama istemiyoruz böyle büyük canavar besleyicisi kelamları :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…