günaydın kızlar akşam eve gittiğimden beri nasıl şiddetle canım sigara istiyor anlatamam sabah kalktım babamın paketini gördüm resmen kendime zor hakim oldum o ara annem uyandıda çıkmak zorunda kaldım ben 4 gündür hiç böle olmadım niye şimdi böle oldu
izleyemedim canımses sisteminde bir sorun var pc nin peki ne zamana kadar sürer bu
slm kızlar, ben hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım bebeğim şimdi 6.5aylık hala içmedim emzirmeye devam ettiğim için içemicem zaten.. ama hala canım istiyor artık kahve anlamını yitirdi dedikodunun bile heyecanı kalmadı benim için.. sanırım tam olarak kurtulmak için biraz daha zamana ihtiyacım var.. bırakmak anlık birşey ama etkisinden kurtulmak çok zor..[/QUOTE
eyvah gözüm korkmaya başladı benim
light nerelerdesin umarım dün akşamki karamsar havan dağılmışdır.
yani 1.5 yıl olsa bile insan özlüyor ha? eyvahedigeldismile
Korkar tabiiiiiiiiii burada sigarayı bırakma mücadelesi verenlerin olduğu dikkate alınmadan konuşuluyor biraz daha duyarlı olmak gerek.slm kızlar, ben hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım bebeğim şimdi 6.5aylık hala içmedim emzirmeye devam ettiğim için içemicem zaten.. ama hala canım istiyor artık kahve anlamını yitirdi dedikodunun bile heyecanı kalmadı benim için.. sanırım tam olarak kurtulmak için biraz daha zamana ihtiyacım var.. bırakmak anlık birşey ama etkisinden kurtulmak çok zor..[/QUOTE
Eyvah gözüm korkmaya başladı benim
Bana göre sigarayı allen carr la bırakanlar ve irade yöntemi ile bırakanlar oldukça farklı bakıyor sigaraya bunu dikkate alalım arkadaşlar.Motivasyonumuz artacağına her girdiğimizde büyük canavarı besliyecek şeyler okumaya başladık buna izin vermeyelim.Sigarayı bıraktıktan bir süre sonra hiç sigara içmemiş biri gibi olacağız hiç sigara içmeyen birinin canı sigara ister mi?Sigara isstenecek birşey mi lezzetimi güzel bi faydası mı var?
Ya da öyle bir bırak ki ayda yılda bir iç ve hakketen bir iç ne özle ne esir ol ne hasret ne biliym bu zor ama bunu yapabilenler var.Ama bunu yapabilmek için uzun bir süre onsuz hayatın keyfine varmek lazım yinede.Allah hepimizin yardımcısı olsun amacımız çok güzel:Saruboceq:
Korkar tabiiiiiiiiii burada sigarayı bırakma mücadelesi verenlerin olduğu dikkate alınmadan konuşuluyor biraz daha duyarlı olmak gerek.
Bana göre sigarayı allen carr la bırakanlar ve irade yöntemi ile bırakanlar oldukça farklı bakıyor sigaraya bunu dikkate alalım arkadaşlar.Motivasyonumuz artacağına her girdiğimizde büyük canavarı besliyecek şeyler okumaya başladık buna izin vermeyelim.Sigarayı bıraktıktan bir süre sonra hiç sigara içmemiş biri gibi olacağız hiç sigara içmeyen birinin canı sigara ister mi?Sigara isstenecek birşey mi lezzetimi güzel bi faydası mı var?
Ya da öyle bir bırak ki ayda yılda bir iç ve hakketen bir iç ne özle ne esir ol ne hasret ne biliym bu zor ama bunu yapabilenler var.Ama bunu yapabilmek için uzun bir süre onsuz hayatın keyfine varmek lazım yinede.Allah hepimizin yardımcısı olsun amacımız çok güzel:Saruboceq:
seni anlıyorum pelince o illetten bahsedilmesine bile tahammülümüz yok şuan unutmak hatırlamamak için bu kadar mücadele ediyoruz.birbirimizi bu illetten caydıracak sözlerle birbirimize destek olalımmmm:lepi:
hepimiz bu canavarı gözümüzde büyütmüyormuyuz kızlar hadiyin biz ondan daha güçlüyüzzzzz zaten onu yaratanda biziz yok edecek kişide bizlerizzzz:enbuyukkk:
kızlar 5 gün olmasına rağmen gerçekten kötü kokudan arınmışım 3 yıldır sevgilimle birlikteyiz ilkdefa beni koklayarak saatlerce kollarında uyuttu ya bu mükemmel bir duyguyduolumunekankayizsmile böyle olacağını bilseydim ilk günden bırakırdım yaaaa kahroluyorum şimdi bu pis illet yüzünden kaçırdığım zamanıma :mymeka:
tebrikler tatlım. Bak işte ilk faydasını görmüssün. Artık boğaz yolların daha temiz olduğundan daha az nezle-grip olacaksınız. Solunum yollarının bağışıklık kazanacak...
Üstelik cebinde kalacak paran, Kuaföre git, bakım yaptır, alışveriş yap:)
Hoşgeldin aramıza:)
Evet canım sigarayı bırakanlar genel olarak kabızlık yaşar. O yüzden sindirime yardımcı gıdalar tüketmekde fayda varboshayallersmileslm kızlar ben yokken neler kaynatmışsınız öyle kaydirigubbakcemile5
ben bişi sormak istiyorum sizlere sigarayı bıraktıktan sonra tuvalet sorunu yaşayan varmıbugün sigarayı bırakalı 5 gün oldu ama bende fena şiştimmmmmafoldumben
Aynen yani, arkadaşlar burası motivasyon amaçlı bir topic. Lütfen yazdığımız şeylere de dikkat edelim guclubacismileKorkar tabiiiiiiiiii burada sigarayı bırakma mücadelesi verenlerin olduğu dikkate alınmadan konuşuluyor biraz daha duyarlı olmak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?