Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bir sitede denk geldim kadın sigarayı bırakıyor her kriz geldiğinde sitres atmak için yazıyor günlük tutar gibi şimdi böyle oldu şöyle oldu diye
ya kızlar bişi daha ben para felan biriktiremicem bu gidişle boğazım hiç boş durmuyor canım bişiler yemek istiyor oburlaştım valla ohaoldumsmile hamhum canavarı oldum bennnnnnn
arkadaşlar bir sitede denk geldim kadın sigarayı bırakıyor her kriz geldiğinde sitres atmak için yazıyor günlük tutar gibi şimdi böyle oldu şöyle oldu diye
dumansız hava sahasına hoşgeldin canımmmm buyrunnnnnnnnn
çevrendekilerin seni olumsuz etkilemelerine ve kandırmalarına kesinlikle izin verme ne güzel 4 gün olmuş, sigarayı bıraktığını ilan etme benece neden içmiyorsun diye soran olursa da canım istemiyor şimdi dersin geçiştirirsin kimse zorla sana içirtemez dimi klava:
şuan biz onu yapmıyomuyuz? bizim günlüğün bi avantajı var size cevap verebiliyo :))) ve günlüğünüzdeki diğer kişilerde sizinle birlikte aynı duyguları yaşıyor :))
hehe bu işten ben çok karlı çıktım ya birşey yemiyorum canım istemiyo sadece çok içecek tüketiyorum ve kahve sevmeyen ben buram buram kahve kokusu geliyo burnuma canım istiyor 4 gündür günde 2 veya 3 bardak kahve içiyorum ama kardayım baya bi şimdi tam anlamında bırakana kadar masrafların olur ama sonra normale döner harcaman
tamam da canım her an herkesin siteye girme ihtimali olmuyo ben fikir vermek amaçlı yazmıştım
yaa nursunazım bende seninle aynı durumdayım sankinim. dün kayınvalideme gittim. eşimin yarım kalan paketi mutfat dolabındaydı paketi aldım elime baktım içine ve geri bıraktım ve akşam okadar sinirliydimki içimden dedim "ahhh lightlife alsaydınya paketin içinden bir tane yarın içerdin evde" bazen beni de yokluyolar işte böyle.. aslında canım istemiyo yani nikotin krizi fln değil.. sadece stresli ve gergin zamanımda kendimi güçsüz hissediyorum ve içimden bir ses bu nereye kadar böyle gidecek diye yokluyo :) ve bu motivasyonumu etkiliyo, şevk mevk kalmıyo.. tatsız tuzsuz bi insan oluyorumm..herkese selamlar kıslar.ben bu günlerde inanılmaz arıyorum şu illeti yine.her gün rüyamda içiyorum sanki gerçek gibi.doktorum hala bilinçaltımda sigaranın var olduğunu,bunu geçirmemin zaman alacağını söylüyo.kötüyüm anlatamam
ben sigara kullandığım zamanlarda ( eski zaman tabi ) hiç acıkmazdım abur cubur şeylerle aram olmadı ilk fırsatta yakardım bitane ee tabi oda açlık hissimin kaybolmasına sebep olurdu ama 3 günde iştahımda nefesimde açıldı.
bu duruma ençok sevgilim sevinecek artık sigara kokmıcam için nefret ediyordu ve 3 yıldır bırakmam için elinden geleni yaptı garibim sonunda oda bıktı ve seçim yapmamı istedi ya sigara yada onunla uzun bir hayat fisfisfis tabiki sevgilim onu gerçekten çok seviyorum:asigim:
ben önceden eşi yada sevgilisi için sigarayı bırakanlara anlam veremezdim :) derdimki madem bunu bırakabiliyorsun neden kendin için bırakmadın daha önceleri ??
Az önce kendinden çatallı boynuzlu bir şeytan geldi dediki.kötükedihüso
iç bi tane kız ne olacak hiç bir sağlık problemin yok spor yapıyor sağlıklı besleniyosun yarın trafik de ölmücen garanti mi ?
uww kötüydü ya canım çekti ama kış pis şeytan dedim içmedim bi tane maximus götürdüm. miisalkisalkisalkis