slm kızlar, ben hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım bebeğim şimdi 6.5aylık hala içmedim emzirmeye devam ettiğim için içemicem zaten.. ama hala canım istiyor artık kahve anlamını yitirdi dedikodunun bile heyecanı kalmadı benim için.. sanırım tam olarak kurtulmak için biraz daha zamana ihtiyacım var.. bırakmak anlık birşey ama etkisinden kurtulmak çok zor..[/QUOTE
Eyvah gözüm korkmaya başladı benim
Korkar tabiiiiiiiiii burada sigarayı bırakma mücadelesi verenlerin olduğu dikkate alınmadan konuşuluyor biraz daha duyarlı olmak gerek.
Bana göre sigarayı allen carr la bırakanlar ve irade yöntemi ile bırakanlar oldukça farklı bakıyor sigaraya bunu dikkate alalım arkadaşlar.Motivasyonumuz artacağına her girdiğimizde büyük canavarı besliyecek şeyler okumaya başladık buna izin vermeyelim.Sigarayı bıraktıktan bir süre sonra hiç sigara içmemiş biri gibi olacağız hiç sigara içmeyen birinin canı sigara ister mi?Sigara isstenecek birşey mi lezzetimi güzel bi faydası mı var?
Ya da öyle bir bırak ki ayda yılda bir iç ve hakketen bir iç ne özle ne esir ol ne hasret ne biliym bu zor ama bunu yapabilenler var.Ama bunu yapabilmek için uzun bir süre onsuz hayatın keyfine varmek lazım yinede.Allah hepimizin yardımcısı olsun amacımız çok güzel:Saruboceq: