How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

Ben maşallah bugün çok keyifliyim kızlar 13.günüm benim.Artık o istemeleri minimum düzeyde hakikaten 5 sn de giden ufak yoklamalar ki onlarda ya çok yorulursam ya da yemek sonrası o anda su içiyosun hoppppppppppppp gidiyor.Hepimiz aynı durumdayızdır ama hakikaten bu kadar kolay bişey olduğunu sanmıyordum ben aylarca kanım çekilecek gibi olacak sanıyodum.Maya maskesi yaptım yüzüme saçlarıma bilimum yağlarla maske yaptım evimi temizledim yemeyimi yaptım bıcı bıcı yapıp vücuduma nemlendirici sürdüm kışın sürmezdim nemlendirici pek.Ohhhhhhhhhhhhhh en sevdiğim parfümümü sıktım misler gibiiiiiii

sanırım aranızda en miskin ve obur ben olucam kızlar bulduğum her fırsatta uyuyorum uyanıncada feci acıkmış oluyorum şimdi olduğu gibi kaydirigubbakcemile3 hemen dışarıdaki deli yağmura aldırmadan markete gidip aburcuburları kaldırıcammmm kaydirigubbakcemile4

Korkar tabiiiiiiiiii burada sigarayı bırakma mücadelesi verenlerin olduğu dikkate alınmadan konuşuluyor biraz daha duyarlı olmak gerek.
Bana göre sigarayı allen carr la bırakanlar ve irade yöntemi ile bırakanlar oldukça farklı bakıyor sigaraya bunu dikkate alalım arkadaşlar.Motivasyonumuz artacağına her girdiğimizde büyük canavarı besliyecek şeyler okumaya başladık buna izin vermeyelim.Sigarayı bıraktıktan bir süre sonra hiç sigara içmemiş biri gibi olacağız hiç sigara içmeyen birinin canı sigara ister mi?Sigara isstenecek birşey mi lezzetimi güzel bi faydası mı var?
Ya da öyle bir bırak ki ayda yılda bir iç ve hakketen bir iç ne özle ne esir ol ne hasret ne biliym bu zor ama bunu yapabilenler var.Ama bunu yapabilmek için uzun bir süre onsuz hayatın keyfine varmek lazım yinede.Allah hepimizin yardımcısı olsun amacımız çok güzel:Saruboceq:

Yaniiiiiiiiiiiiii kalkıpta 1,5 yıldır içmiyorum ama hala canım çok istiyor denilecek yer burası değil azcık duyarlı olmalı bu söz burda ne sonuçlara sebep olabilir ki bunu söyleyen kişi kendi biliyor ne zor bişey olduğunu hoşşşşşşşşşşşşşş biz çokta zorlanmıyoruz ama istemiyoruz böyle büyük canavar besleyicisi kelamları :)))

Hayat insana hep iyiyi güzeli sunmuyor bunun içinde kötü ve çirkinliklerde var.. arada sıkıntılarımızda oluyor tabiki ve bu sıkıntıları burada paylaşmak içinde bu topic var. arada düşeceğiz kalkacağız bazen bu tecrubemizi konuşacağız bazen ayağa kalkmanın yollarını arayacağız bunun içinde anlatacağız konuşacağız birbirimizle...
kaydirigubbakcemile5 sonuç olarak bu topic yani bu paylaşım alanı sadece irade yöntemi ile bırakanlar yada allen carr yöntemi ile bırakanlar için oluşturulan bir topic olmayıp, birbirimizin tecrubelerinden yararlanarak bu sıkıntılı günlerimizi atlatmak birbirimize destek olmak, ayrıca artı yönlerininden bahsederek motive olmamızı sağlamak, birlikten kuvvet doğar kaydirigubbakcemile5 diyebilmek için oluşturulmuştur.

sanırım aranızda en miskin ve obur ben olucam kızlar bulduğum her fırsatta uyuyorum uyanıncada feci acıkmış oluyorum şimdi olduğu gibi kaydirigubbakcemile3 hemen dışarıdaki deli yağmura aldırmadan markete gidip aburcuburları kaldırıcammmm kaydirigubbakcemile4

hahaahh.. bende az önce dediğini yaptım.. nasıl yağmur yağıyor sorma.gittim çekirdek aldım.. :hulya:

lightlife neye tepki verildiğini anlamadın bence canım boshayallersmile
Burda 3 gündür sigara içmediği için bile mutlu olan insanlar varken, eğer biri "ben 1.5 senedir içmedim ama çok canım içmek istiyor, zor tutuyorum kendimi, acaba ne zaman tam olarak bırakmış olurum" derse diğer kişiler psikoloijik olar çöker.. Çökmez mi?
Sadece biraz dikkat..

selam kizlar ..sigarator kulanipta faydasini gören varmi...esim icin ögrenmek istiyorum..sigara kokusundan biktim..:sinifsinif:

Burda 3 gündür sigara içmediği için bile mutlu olan insanlar varken, eğer biri "ben 1.5 senedir içmedim ama çok canım içmek istiyor, zor tutuyorum kendimi, acaba ne zaman tam olarak bırakmış olurum" derse diğer kişiler psikoloijik olar çöker.. Çökmez mi?
Sadece biraz dikkat..

canım aslında bende hayat sadece iyiyi güzeli sunmaz derken birazda bunu kastettim.. kişi bunu söylerken kötü niyetli de olabilir yani dert yanıyormuş gibi davranıp sizi amacınızdan uzaklaştırmak isteyebilirler ama bunları konuşmayalım motive olalım vs demek tamamen yanlıştır.. yada allen carr ile bırakanlar irade yöntemi ile bırakanlar olarak ayırmaya çalışmak yanlış diye düşünüyorum.
Arada gergin olabiliriz ve bunu buraya rahatlıkla yazabilmeliyiz.. yazamıcak ve paylaşamıcaksak hep laylaylom olacaksak bu topicin paylaşımı nerde kaldı .. yerimseniben

selam kizlar ..sigarator kulanipta faydasini gören varmi...esim icin ögrenmek istiyorum..sigara kokusundan biktim..:sinifsinif:

canım sigaratör değil de Allen carr- sigarayı bırakmanın kolay yolu diye bi kitap var onu al ve eşine ver oku de.. kesin bırakır diyorum.. eşim bırakmaz diyodum ama bıraktı..

sagol canm...kitap türkcemi..nerden bulabilirim...

Almanyadasın sanırım sen. Türkiyede D&R mağazalarının sağlık bölümünde var.. ama internettende satışı var sanırım.. bi araştır istersen.. kitabın orjinali yabancı ama türkiyedekiler tabiki çevirilmiş haliyle satılıyor :) bi araştır.. internette 1 saatlik bir videoda var bu allen carr'ın.. sağlıksitesi allen carr yaz çıkar googlede.

Az önce kendinden çatallı boynuzlu bir şeytan geldi dediki.kötükedihüso
iç bi tane kız ne olacak hiç bir sağlık problemin yok spor yapıyor sağlıklı besleniyosun yarın trafik de ölmücen garanti mi ?:delphin:
uww kötüydü ya canım çekti ama kış pis şeytan dedim içmedim bi tane maximus götürdüm. miisalkisalkisalkis
Aynen ben bir 10 gün falan kahve içmedim çünkü kahveyi sigarasız içmezdim hiç:kahve: Bugün içtim kahve..Geçenlerde de içtim sigarasız daha güzelmiş be :kahve: Mis gibi geldi...Oh...
Sadece biraz dikkat..
Bu da doğru..15 gün oldu ara ara geliyor aklıma..Her zaman değil..Ama sigaradan bahseden ya da içen olursa afallıyorum ne yalan söyleyeyimeyvahedigeldismile
canım aslında bende hayat sadece iyiyi güzeli sunmaz derken birazda bunu kastettim.. kişi bunu söylerken kötü niyetli de olabilir yani dert yanıyormuş gibi davranıp sizi amacınızdan uzaklaştırmak isteyebilirler ama bunları konuşmayalım motive olalım vs demek tamamen yanlıştır.. yada allen carr ile bırakanlar irade yöntemi ile bırakanlar olarak ayırmaya çalışmak yanlış diye düşünüyorum.
Arada gergin olabiliriz ve bunu buraya rahatlıkla yazabilmeliyiz.. yazamıcak ve paylaşamıcaksak hep laylaylom olacaksak bu topicin paylaşımı nerde kaldı .. yerimseniben

Sen de haklısın canım ama mesela yanımda kimse içmeyip bahsetmeyince hiç aklıma gelmiyor..Birileri tutup bir sigara yakınca kokusunu içime çeker gibi olduğumu farkediyorum uzaklaş ıyorum hemen..İrademin dışına çıkıyorum sanki..Hemen topluyorum kendimi sonrabilmiyorumkismile
Ben ilk kez bırakmayı denedim..10 yıl sürekli içtim..Bazen günde 1 paket bazen 1 paketi 2 günde bitiriyordum..İlk defa sigarayı bırakmayı deniyorum,Allah'ım hepimize bu illetden kurtulmayı nasip etsin:Saruboceq:

Sadece biraz dikkat..
Lıght beni yanlış anlamışsın canım.Sen veya ben veya burda bırakmaya çalışan paylaşımda bulunan herkes zaman zaman çöküntü yaşayabiliriz tabii ağlarız da birbirimize destekte oluruz olmalıyızda birbirimizin bu gibi durumları nasıl atlattığını öğreniyoruz ya da başımızı sanalda olsa yaslıyıp ağlıyooruz.Ki bunu bende yaptım sende yaptın.Ama ikidir birileri gelip bıraksanda yıllar sonra burnunda tütüyor koşullar uysun bir an önce içicem böyle olmuyor tarzı konuşan bir mesaj yazıp ortadan kaybolanlardı kastım.opuyorumnanaktan

Aynen ben bir 10 gün falan kahve içmedim çünkü kahveyi sigarasız içmezdim hiç:kahve: Bugün içtim kahve..Geçenlerde de içtim sigarasız daha güzelmiş be :kahve: Mis gibi geldi...Oh...

Bu da doğru..15 gün oldu ara ara geliyor aklıma..Her zaman değil..Ama sigaradan bahseden ya da içen olursa afallıyorum ne yalan söyleyeyimeyvahedigeldismile

Sen de haklısın canım ama mesela yanımda kimse içmeyip bahsetmeyince hiç aklıma gelmiyor..Birileri tutup bir sigara yakınca kokusunu içime çeker gibi olduğumu farkediyorum uzaklaş ıyorum hemen..İrademin dışına çıkıyorum sanki..Hemen topluyorum kendimi sonrabilmiyorumkismile
Ben ilk kez bırakmayı denedim..10 yıl sürekli içtim..Bazen günde 1 paket bazen 1 paketi 2 günde bitiriyordum..İlk defa sigarayı bırakmayı deniyorum,Allah'ım hepimize bu illetden kurtulmayı nasip etsin:Saruboceq:
Ben de tam tersi yemekten sonra aklıma düştüğünde içimdeki darlığı kahve gideriyor başından beri.Ama bir arkadaşımbırakalı 4 sene falan olmuş hala kahve içerken arıyomuş kahve içmez olmuş bu yüzden.Ben bir süre daha kahve içerim bu şekilde sonra onuda bırakıcam kademeli olarak iyi bişey değilmiş kahvede ben tam tiryakiyim şimdi şu ingiliz çay fincanları boyutuna çıkardım yemek sonrası türk kahvesini ..............abarttım azcık
Hülya benim eşim evde içiyor kokudan kaçmam çok mümkün olmuyor ama kendi odası var orda içiyor hoş koku geliyor ....Başta kokudan uzak kalmaya çok çalıştım şöyle bir mantık yürüttüm kendimce küçük canavar var ya içimizde nikotin canavarı ölmesi için o kokuyu almamak gerekiyor diye düşündüm.Eşim başta yanımda bile içti bırakıcaksan her türlü şartta bırakman lazım dedi ki geçen yıl o bırakırken bana iç yanımda diyip dururdu ben içmedim ama..........Oda bırakamadı.Bende ona dedim ki ben içmiyorum ama solumak vücudumun nikotini unutmasını engelliyor solusamda unutucam ama 10 gün değil 15 gün sürecek ne gerek var ki bu işkenceyi çekiyim.Oda şimdi odasında içiyor sürekli havalandırıyor odayı garibim tabii oda soğuduğu için polarlara sarınıp oturuyor.

şuan karşımda pofur pofur içiyolar şu zıkkımı cinnet geçirmek üzereyimmmmmmmmm ama bir okadar irademi test ediyorumm sanırım kıvama gelmişim beeeekaydirigubbakcemile3

kim içiyo girl benim eşimde odasında içiyo akşam yemeyini yedik koca fincan türk kahvemi içiyorum bende.Karşımda içilmesinden hoşlanmıyorum ama bunada alışmamız lazım aslında

kim içiyo girl benim eşimde odasında içiyo akşam yemeyini yedik koca fincan türk kahvemi içiyorum bende.Karşımda içilmesinden hoşlanmıyorum ama bunada alışmamız lazım aslında

canım benim kociş sorunum yok allahtan babiş var bitek oda odasında içebiliyor ama dışardan gelen konu komşuyu engellemek pek mümkün olmuyor bişi söylemeye gelmiyorlar tahmin edebiliyorsundur hemen alınıyorlar ama bir yandanda dediğin gibi alışmak zorundayız bu duruma Çok üzgünüm çoook

Back