Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni tebrik ediyorum bende 34 senedir iciyorum ve birakmaya karar verdim parasini biriktirip özel günlerimde hediyeler alacagim
kim içiyo girl benim eşimde odasında içiyo akşam yemeyini yedik koca fincan türk kahvemi içiyorum bende.Karşımda içilmesinden hoşlanmıyorum ama bunada alışmamız lazım aslında
Ben de tam tersi yemekten sonra aklıma düştüğünde içimdeki darlığı kahve gideriyor başından beri.Ama bir arkadaşımbırakalı 4 sene falan olmuş hala kahve içerken arıyomuş kahve içmez olmuş bu yüzden.Ben bir süre daha kahve içerim bu şekilde sonra onuda bırakıcam kademeli olarak iyi bişey değilmiş kahvede ben tam tiryakiyim şimdi şu ingiliz çay fincanları boyutuna çıkardım yemek sonrası türk kahvesini ..............abarttım azcık
Hülya benim eşim evde içiyor kokudan kaçmam çok mümkün olmuyor ama kendi odası var orda içiyor hoş koku geliyor ....Başta kokudan uzak kalmaya çok çalıştım şöyle bir mantık yürüttüm kendimce küçük canavar var ya içimizde nikotin canavarı ölmesi için o kokuyu almamak gerekiyor diye düşündüm.Eşim başta yanımda bile içti bırakıcaksan her türlü şartta bırakman lazım dedi ki geçen yıl o bırakırken bana iç yanımda diyip dururdu ben içmedim ama..........Oda bırakamadı.Bende ona dedim ki ben içmiyorum ama solumak vücudumun nikotini unutmasını engelliyor solusamda unutucam ama 10 gün değil 15 gün sürecek ne gerek var ki bu işkenceyi çekiyim.Oda şimdi odasında içiyor sürekli havalandırıyor odayı garibim tabii oda soğuduğu için polarlara sarınıp oturuyor.
kızlarrrrr ay kendimi tebrik etmek istiyorummmmmm zemuszemus az önce kuzenin önüme bir tane canavar koydu ama ben onu alıp kuzenime geri verdim yüzündeki şaşkınlık ifadesini görmeliydiniz hehe kendimle gurur duyuyorummmm yupiiiiiiiii kaydirigubbakcemile5
ben kahveden eskiye nazaran daha çok tad ve zevk alıyorum.. kokusu miss gibi.. tadıda harika geliyo eskiye göre.. önceden kahveyi çok aramazdım ama şimdi hergün 1 tane içiyorum türk kahvesi.. bazen o da kesmiyo nescafede içiyorum.. o illet kahvenin tadına birşey katmıyormuş halbuki ben o ikiliye anlam katmışım farketmeden ohaoldumsmileBen de tam tersi yemekten sonra aklıma düştüğünde içimdeki darlığı kahve gideriyor başından beri.Ama bir arkadaşımbırakalı 4 sene falan olmuş hala kahve içerken arıyomuş kahve içmez olmuş bu yüzden.Ben bir süre daha kahve içerim bu şekilde sonra onuda bırakıcam kademeli olarak iyi bişey değilmiş kahvede ben tam tiryakiyim şimdi şu ingiliz çay fincanları boyutuna çıkardım yemek sonrası türk kahvesini ..............abarttım azcık
Hülya benim eşim evde içiyor kokudan kaçmam çok mümkün olmuyor ama kendi odası var orda içiyor hoş koku geliyor ....Başta kokudan uzak kalmaya çok çalıştım şöyle bir mantık yürüttüm kendimce küçük canavar var ya içimizde nikotin canavarı ölmesi için o kokuyu almamak gerekiyor diye düşündüm.Eşim başta yanımda bile içti bırakıcaksan her türlü şartta bırakman lazım dedi ki geçen yıl o bırakırken bana iç yanımda diyip dururdu ben içmedim ama..........Oda bırakamadı.Bende ona dedim ki ben içmiyorum ama solumak vücudumun nikotini unutmasını engelliyor solusamda unutucam ama 10 gün değil 15 gün sürecek ne gerek var ki bu işkenceyi çekiyim.Oda şimdi odasında içiyor sürekli havalandırıyor odayı garibim tabii oda soğuduğu için polarlara sarınıp oturuyor.
ben artık yanımda sigara içenlerden etkilenmiyorum ama ilk 10 gün yanımda içilmesine müsaade etmedim.canım benim kociş sorunum yok allahtan babiş var bitek oda odasında içebiliyor ama dışardan gelen konu komşuyu engellemek pek mümkün olmuyor bişi söylemeye gelmiyorlar tahmin edebiliyorsundur hemen alınıyorlar ama bir yandanda dediğin gibi alışmak zorundayız bu duruma Çok üzgünüm çoook
bravoo.. tebrik ediyorummmm..Aramıza hoş geldin.. artık sende mis gibi kokacaksın.. ellerin küllük gibi kokmayacak.. bayanssulusmileseni tebrik ediyorum bende 34 senedir iciyorum ve birakmaya karar verdim parasini biriktirip özel günlerimde hediyeler alacagim
içirme yanında.. bu sayede oda azaltmış olur sigarayı..Tatlım benim eşimde yanımda içiyor ve senin eşinin dediği lafın aynısını ediyor..Ne yapayım ses etmiyorum beni gaza getiriyor bir yandan sigara kokusu almama, burnumun ucunda görmeme rağmen içmiyorum.
:roflol: böyle mi olduu :1shok: nasıııll yaniii inanmıyoruuum akannehir sen sen akannehir içmiyomusun yanii :dilcikar: iç kııızzz 1 tane iç ne olurki?? :1closedeyes: gerçekten bıraktığına inanmıyorum :1closedeyes: hadi bakalım inşallah başarılı olursun :uhm:
:roflol:
girlofshadowcum bende bırakalı 2 gün oldu ama napçamı şaşırdım çok fenayım yardımcı ol bana
canım çok haklısın gerçekten cildim çok bozuldu,saçlarım döküldü.sen nezamandır içmiosun ve nasılsın.ayrıca gerçekten çok poztifsn hayran oldum
wallla ben 23 yasındayım 4 yıldır içiodum ama hem maddi hem manewi yıktı beni bu illet.ama çokcanım istioooooooeyvahedigeldismile2 gün 2 asır gibi geldi becerebilirim dimiii
canım peki 3 günden sonra rahatlarım dimi biras,ay çokiyi geldin bana walla kendime güvenim geldi iyi hissediorum şu an.ben sigaraya werdiğm paraları toplayıp kendime yeni ciciler alıcam,sen abur cubura mı yatırıosun,sanırım zayıfsın ama ben acık tombikimkaydirigubbakcemile3
tamam tatlım gündüzde burdasın dimi sana ihtiyacım olucakkkkkkkkkkkkkk
sende benim gibi ew hanımısın yane ehehheh yarın görüşürüz tatlım ii geceler