Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim de yüzüm karardı sanki kafamçokkarıştıbide cilt olumsuz etkileri ne zaman atıp güzelleşir ki acaba sarardım sanki ben biraz sigaradan.
:roflol:Az önce kendinden çatallı boynuzlu bir şeytan geldi dediki.kötükedihüso
iç bi tane kız ne olacak hiç bir sağlık problemin yok spor yapıyor sağlıklı besleniyosun yarın trafik de ölmücen garanti mi ?
uww kötüydü ya canım çekti ama kış pis şeytan dedim içmedim bi tane maximus götürdüm. miisalkisalkisalkis
Burası günlükten daha anlamlı kimse olmasada yaz acele posta bi cevap alırsın bir iki saate.................yanii ayrıca günlük tutma imkanınız varsa tutun gerçekten etkili olacağı düşüncesindeyim. buarada ben ortaokul lise ve üniversitede günlük tutmuştum.. şimdi lise günlüğümü okuyunca okadar saçma ve anlamsız şeyler için üzülmüşümki şimdi okurken anlam vermekte güçlük çekiyorum. üniversitedeki günlüğümü yırttım attım ama.. çünkü evlenene kadar çeşitli duygular yaşıyosunuz bazen sevgilinize kızıyosunuz bazen farklı şeyler düşünüyosunuz bunları eşimin okuma riskine karşılık yırtıp attım.. ama şimdi diyorum keşke atmasaymışım.. boshayallersmile
Allah yardımcın olsun canım ne kadar içiyodun günde ve ne süre içtinherkese selamlar kıslar.ben bu günlerde inanılmaz arıyorum şu illeti yine.her gün rüyamda içiyorum sanki gerçek gibi.doktorum hala bilinçaltımda sigaranın var olduğunu,bunu geçirmemin zaman alacağını söylüyo.kötüyüm anlatamam
bana biri bırak dediğinde asla bırakamazdım sanırım bu anca kişinin kendi kafasında bitirmesi gereken bişey ciddi ciddi korkmalısın sigaradanaslında bunu benden istemesi belki benim içinde tetikleyici bir bahane oldu onunla uzun bir ömür geçirebilmek için kendime bir iyilik yapıyorum aslında yin ekndim için bıraktım hayatı kaçırmak istemiyorum:1hug:
Lıghtlife bugün okuldan çıktım carfura gittim dünyayı yüklendim tek başıma eve geldim yerleştir falan canım çıktı anladım ki yorulunca canım istiyor ama içiym diye düşünmedim geçsin diye düşündüm ama gün içinde öyle çok içiym gelmedi yaaaaaaaaaa bende ne diyorum ne zaman hiç aklımıza gelmiycek bu bizim acaba bıraktım ben bunu evet ne zaman diycez 3 ay sonra dermiyiz yani
tatlım bende yazmak istedim sana. Elbette aklına gelecek. Onlar şartlı refleks. Çok uzun süredir yaptığın birşeyden vazgeçeceksin. Yani yeni bir eve taşınmak gibi. (elektrik prizini yerine yeniden alışmak gibi) ama inan bana aklına gelince yakmamak sana sadece 6-7 sn gelecek:)
Üstelik organizman artık çok daha iyi çalıştığından çok daha hızlı kilo vereceksin. Metobolizman hızlanacak:)
Ebruli sen zaten burda bize müthiş bir desteksin canım çok sağol.Bende hızla kilo vereceğime inanıyorum aslında yavaş yavaş spor yaptığımda rahatlıyorum duygusunu öğreteceğim kendime.İnsan hakikaten sigaraya karşı zafer kazandığında herşeyi yenebilecek güçte görüyor beynini
Lıghtlife bugün okuldan çıktım carfura gittim dünyayı yüklendim tek başıma eve geldim yerleştir falan canım çıktı anladım ki yorulunca canım istiyor ama içiym diye düşünmedim geçsin diye düşündüm ama gün içinde öyle çok içiym gelmedi yaaaaaaaaaa bende ne diyorum ne zaman hiç aklımıza gelmiycek bu bizim acaba bıraktım ben bunu evet ne zaman diycez 3 ay sonra dermiyiz yani
benim koku alma duyum acayip gelişti. cildimde yumuşadı sanki :)kızlar cilt üzerindeki değişikliğe kesinlikle katılıyorum benim cildim son günlerde aşırı kurumuştur sabahları uyandığımda pullanmalar başlamıştı 3. gündeyim ve bu sabah uyandğımda yıllar sonra ilk defa cildimde yağlanma hissettim annem bile fark etmişki yüzünde pullanma yok bu sabah dedi zemuszemus acayip motive oldum
bişeydaha lightlife ında dediği gibi artık parfüm ve şampuan kokularını algılayabiliyorum parmaklarım sararmıyor ve iğrenç kokmuyor bayanssulusmile
bencede 2 ay sonra farkedilir.. mesela benim 1 ay oldu ama yüzümün rengi açıldı daha bi beğeniyorum kendimi..2 ay sonra ciltteki değişiklikleri net olarak görebiliriz bence öncesi ve sonrası diye resimlerimizi yayınlayalım ne dersiniz?
uzun sürüyor ama zamanla vucut yeniliyor kendini..inşallah bir kaç aya kadar bende görürüm gerçi 10 sene içtim ondan sonra 3 ayda bırakıp güzelleşme beklemek biraz mantıksız ama hadi inşallah bide kızlar vücut nikotinin tüm zararlarını ne kadar sürede atıyor vücutdan bilen var mı sonrada detoks mu yapsak acaba ?
herkese günaydınlarrrr hihoyyyt
diyet yapmak zorunda olan arkadaşlar size şimdiden kolay gelsin, bana bu sigarayı bırakmak acaip yaradı iştahım 3. gün olmasına rağmen deli gibi açıldı sanırım çirozluktan bu sefer kurtulucam :sm_cool:
dün diş bakımına başladım arkadaşlar ağzınızdaki sigara kalıntılarını yok etmekte fayda var dr.umda benimle aynı fikirde olduğunu söyledi sigarayı bırakırken mutlaka diş temizliği yaptırın
o life su koyvermek yok sakız çiğne yap bişi. bize karşıda sorumlulukların var sen artık bu başlığa mal oldun.turkbayragi
ha ben şu an malbora light içiyom o ayrı yarın yine bırakacağım.
Şaka şaka cips kestane kola çekirdek fıstık vs yedim son 6 saatdir çok kötüyüm midem bulanıyo ama henüz istek yok ona karşı.
Benim onlara inanasım kalmadı l carnitine bakıcam ben spor öncesi belki ama ondanda korkuyorum faydalı bişey bulursan haber ver canım bendede lahana yağı var dolap bekleyen aklıma getirdin bide metodhe jeanne piubert in incelticisi var hatta bende ne var biliyomusun ebruli karboksipunktur seansı var 7 tane kullanmadım biraz zayıflıyım kullanırım diye beklettiğim iyi hatırlattın vallakaydirigubbakcemile3pelince unutmadan bende su can simitlerimden kurtulmak için yarın yosun yagı alıp egzersizlere baslayacağım:) sonra bunu da kutlarız hehehhehe
Napıyosun kızım sen ben diyorum lıght ne güzel 1 ayı devirdi rahat ohhhhhhhh darısı başıma ne bu zırlamalar bakıymmmmalsanaalsanasmileKitabı oku tabiiii ama bunun için içmene gerek yok bir ayda bi kere vücudun bağımlılıktan kesinlikle kurtuldu o anlamda tertemiz şimdi bu nikotin denen zıkkım var ya canım beyinde endorfin denen hormonun salgılanmasını denetimine alıyor normalde bu hormon normal salgılanırken bağımlılık yapan madde bunu denetliyor ve nikotin olmadan bu hormon salgılanmıyor o yüzden sinirli mutsuz v.s oluyorsun.Ama senin endorfin salgılaman artık bağımsızlığını ilan etti o hastalığını giderdi.Senin sıkıntının sigara ile ilgisi bile yok o büyük canavar işte allenın dediği büyük canavar o küçüğü yendin sıra büyükte lütfen oku kitabı ve sil gitsin tatlıcım bitanecim benim.Bak ben manyak bağımlıydım senden farkım yok ama bugün şunu biliyorum ki vücut istemiyor sigarayı beyin istiyor onu yenicen işte öğreticen beynine sen bu pisliği istiyo olamazsın diycen bak ben bi denedim elim ayağım titredi insan bile bile onu içtiğindede mutlu olamıyor ki o kadar emek vermişin çabalamışın içince mutlu olamıyosun kendini berbat hissediyosun içtiğini unutmak istiyorsunvallahi şuan kendimi 1 sigara yakacak gibi hissediyorum, 1 tane içsem bütün sorunlarım sanki çözülecek.. son zamanlarda çok darlanıyorumm..
Ne varmış halimizde tatlım bak sigaradan kurtulacağız işte sonra bu güçlü halimizle kilolardanda kurtulacağız fıstık gibi dolaşacağız yazın nefes alman yürümen düzelmedimi yine o eski uyuşuk haline mi dönücen amannnnnnnnnnnn lıght bak son olarak gerçekten çok zorlanıyosan seyret berbat bir video zararları ile ilgili yak bi tane iç söndür ve yoluna devam et.bilemiyorumki şeker yaa boshayallersmile ne olacak bu halim(-iz) boshayallersmile canım hiçbişey yapmak istemiyor boshayallersmile hayatımın anlamı yoookkk.. boshayallersmile diyorumki ben yeniden başlayıp kitabı okuyarak mı bıraksam boshayallersmile eşim hiç aramıyo sigarayı gayet rahatta o yüzden diyorum boshayallersmile o niye rahat da ben takılı kaldıımm boshayallersmile offfffffffff boshayallersmile herkezin hayatı ne güzel boshayallersmile ben çalışmıyorum bari kpss ye hazırlanayım diyorum ama sigarasız başlayamıyorum.. boshayallersmile molalarda yada çalışırken içmeliyim diyorum.. nasıl yapmalıyım ne yapmalıyım? boshayallersmile