Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mervecim cildinin pürüzsüzleşmesi için henüz erken ama cildinin rengi yerine gelmiş olabilir. cilt zamanla kendini düzeltecek.
kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz..
mervecim cildinin pürüzsüzleşmesi için henüz erken ama cildinin rengi yerine gelmiş olabilir. cilt zamanla kendini düzeltecek.
kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz..
Ne kadar oldu hülyacım bırakalı benim bugün 11.günüm dil kökümde acıma var acaba yarayamı döner Allah korusun sanada çok geçmiş olsun canımlightlife benim de ağzımda yaralar çıktı iç kısmında da dış kısmında da..Uçuklarım oldu iki tane nurtopu gibi.Ağızımın içi de ufak tefek yaralarla dolu..
Ya bir de bu ara başım çok ağrıyor:sinifsinif:
Aman bende bende masumum zaten vardı sorun 1 kg aldım bile ama diyet moduna girmeye başladım ne düşünüyorum biliyomusun 3 yıldır falan kilo vericem şu olucam bu olucam dedim 3 aşağı 5 yukarı derken her yıl 1 ,2 kilo ekleyerek 12 kg fazlalık yaptım ve şimdi bu bomba gibi irade ile onuda halledeceğime inanıyorum yaza fıstık olcaz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrBen 10 gün önce diyete başladım ve sabahları elma sirkeli ballı su ve gün içerisinde yeşil çay içiyorum kızlar cildim öyle güzel olduki anlatamam hatta bugün komşum bile dedi cildin ne kadar parlak duruyor diye inanın aynaya baktıkça hem sigarayı bıraktığım hemde güzelleştiğimi hissettiğim için mutlu oluyorum ama ara ara aklıma gelmiyor değil umarım hatırlmadığım zamanlarda olacak, ama sigarayı bıraktıktan sonra 3 kilo almışım zaten kilo sorunum vardı onuda inşallah atlatırım,
Ne kadar oldu hülyacım bırakalı benim bugün 11.günüm dil kökümde acıma var acaba yarayamı döner Allah korusun sanada çok geçmiş olsun canım
Aman bende bende masumum zaten vardı sorun 1 kg aldım bile ama diyet moduna girmeye başladım ne düşünüyorum biliyomusun 3 yıldır falan kilo vericem şu olucam bu olucam dedim 3 aşağı 5 yukarı derken her yıl 1 ,2 kilo ekleyerek 12 kg fazlalık yaptım ve şimdi bu bomba gibi irade ile onuda halledeceğime inanıyorum yaza fıstık olcaz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ne kadar oldu hülyacım bırakalı benim bugün 11.günüm dil kökümde acıma var acaba yarayamı döner Allah korusun sanada çok geçmiş olsun canım
14 gün bitti canım..Dilimde değil yaralar şükür iç yanağımda ufak tefek ve dudağımda..Sağol canım.
inşallah bir kaç aya kadar bende görürüm gerçi 10 sene içtim ondan sonra 3 ayda bırakıp güzelleşme beklemek biraz mantıksız ama hadi inşallah bide kızlar vücut nikotinin tüm zararlarını ne kadar sürede atıyor vücutdan bilen var mı sonrada detoks mu yapsak acaba ?
bende bıraktım 4. gün bugün . cilt, saç, ses, nefes, ruh, bunların hepsini olumsuz olarak etkileyen şu illetten kurtulsaydık herşeyimiz değişecek güzel olucak kızlar destek olalım birbirimize. çevremde beni anlayabilen gerçekten destekçi kimse yok. bu sitedeki hemcinslerim daha samimi ve insancıl iyi kalpli. herkese çok teşkür