How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

mervecim cildinin pürüzsüzleşmesi için henüz erken ama cildinin rengi yerine gelmiş olabilir. cilt zamanla kendini düzeltecek.
kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz..

zaten cildim lekeli sivilceli değildir benim canım :icecream:
arkadaşlarım kzıarlar hatta niye sürüyorum diye ama bana soluk gelirdi hep
tam 70 saatttir içmiyorum sigara

lightlife benim de ağzımda yaralar çıktı iç kısmında da dış kısmında da..Uçuklarım oldu iki tane nurtopu gibi.Ağızımın içi de ufak tefek yaralarla dolu..
Ya bir de bu ara başım çok ağrıyor:sinifsinif:

mervecim cildinin pürüzsüzleşmesi için henüz erken ama cildinin rengi yerine gelmiş olabilir. cilt zamanla kendini düzeltecek.
kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz..

Ben 10 gün önce diyete başladım ve sabahları elma sirkeli ballı su ve gün içerisinde yeşil çay içiyorum kızlar cildim öyle güzel olduki anlatamam hatta bugün komşum bile dedi cildin ne kadar parlak duruyor diye inanın aynaya baktıkça hem sigarayı bıraktığım hemde güzelleştiğimi hissettiğim için mutlu oluyorum ama ara ara aklıma gelmiyor değil umarım hatırlmadığım zamanlarda olacak, ama sigarayı bıraktıktan sonra 3 kilo almışım zaten kilo sorunum vardı onuda inşallah atlatırım,

Son düzenleme:
lightlife benim de ağzımda yaralar çıktı iç kısmında da dış kısmında da..Uçuklarım oldu iki tane nurtopu gibi.Ağızımın içi de ufak tefek yaralarla dolu..
Ya bir de bu ara başım çok ağrıyor:sinifsinif:
Ne kadar oldu hülyacım bırakalı benim bugün 11.günüm dil kökümde acıma var acaba yarayamı döner Allah korusun sanada çok geçmiş olsun canım
Ben 10 gün önce diyete başladım ve sabahları elma sirkeli ballı su ve gün içerisinde yeşil çay içiyorum kızlar cildim öyle güzel olduki anlatamam hatta bugün komşum bile dedi cildin ne kadar parlak duruyor diye inanın aynaya baktıkça hem sigarayı bıraktığım hemde güzelleştiğimi hissettiğim için mutlu oluyorum ama ara ara aklıma gelmiyor değil umarım hatırlmadığım zamanlarda olacak, ama sigarayı bıraktıktan sonra 3 kilo almışım zaten kilo sorunum vardı onuda inşallah atlatırım,
Aman bende bende masumum zaten vardı sorun 1 kg aldım bile ama diyet moduna girmeye başladım ne düşünüyorum biliyomusun 3 yıldır falan kilo vericem şu olucam bu olucam dedim 3 aşağı 5 yukarı derken her yıl 1 ,2 kilo ekleyerek 12 kg fazlalık yaptım ve şimdi bu bomba gibi irade ile onuda halledeceğime inanıyorum yaza fıstık olcaz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ne kadar oldu hülyacım bırakalı benim bugün 11.günüm dil kökümde acıma var acaba yarayamı döner Allah korusun sanada çok geçmiş olsun canım

Aman bende bende masumum zaten vardı sorun 1 kg aldım bile ama diyet moduna girmeye başladım ne düşünüyorum biliyomusun 3 yıldır falan kilo vericem şu olucam bu olucam dedim 3 aşağı 5 yukarı derken her yıl 1 ,2 kilo ekleyerek 12 kg fazlalık yaptım ve şimdi bu bomba gibi irade ile onuda halledeceğime inanıyorum yaza fıstık olcaz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

İnşallah canım birde ben şunu anladım biz sigara efkar dağıtıyor derken oysa duygusal çökkünlük yapıyormuş Allaha şükür bu ara kendimi oldukça iyi hissediyorum.

14 gün bitti canım..Dilimde değil yaralar şükür iç yanağımda ufak tefek ve dudağımda..Sağol canım.

kızlar günaydın ya siz diyet yapıyorsunuz da sigarayı bırakırken zor olmayacak mı bende çok yerim diye düşünüyordum ama fazla yemiyorum ama sürekli su şişesi elimde
önce burakın bence sonra diyet yapın daha kolay olur sizin için

herkese günaydınlarrrr hihoyyyt
diyet yapmak zorunda olan arkadaşlar size şimdiden kolay gelsin, bana bu sigarayı bırakmak acaip yaradı iştahım 3. gün olmasına rağmen deli gibi açıldı sanırım çirozluktan bu sefer kurtulucam :sm_cool:
dün diş bakımına başladım arkadaşlar ağzınızdaki sigara kalıntılarını yok etmekte fayda var dr.umda benimle aynı fikirde olduğunu söyledi sigarayı bırakırken mutlaka diş temizliği yaptırın

Bende bugün ikinci günüme girdim aman aman bir stress yada sıkıntı çıkmadı ama tabi daha çok erken, bakalım 15 gün ilk etap ,1 ay, sonra 45 gün benim zorlu etaplarım 45 i geçdim mi tamam dır. Bu benim ilk deneyişim değil de biliyorum biraz kendimi.

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaebenim de kardeşim bana inanmıyo sen iş yerişnde içiyorsundur gizli gizli diyo çok sakinmişim diye daha önceleri kendileri veriyorlardı elime sigara iç diye:teytey::teytey:

bide cilt olumsuz etkileri ne zaman atıp güzelleşir ki acaba sarardım sanki ben biraz sigaradan.

ben kendimi aynada daha güzel görmeye başladım psikolojik biliyorum ama olsun herhalde 1 veya 2 aya kadar düzelir

kızlar cilt üzerindeki değişikliğe kesinlikle katılıyorum benim cildim son günlerde aşırı kurumuştur sabahları uyandığımda pullanmalar başlamıştı 3. gündeyim ve bu sabah uyandğımda yıllar sonra ilk defa cildimde yağlanma hissettim annem bile fark etmişki yüzünde pullanma yok bu sabah dedi zemuszemus acayip motive oldum
bişeydaha lightlife ında dediği gibi artık parfüm ve şampuan kokularını algılayabiliyorum parmaklarım sararmıyor ve iğrenç kokmuyor bayanssulusmile

inşallah bir kaç aya kadar bende görürüm gerçi 10 sene içtim ondan sonra 3 ayda bırakıp güzelleşme beklemek biraz mantıksız ama hadi inşallah bide kızlar vücut nikotinin tüm zararlarını ne kadar sürede atıyor vücutdan bilen var mı sonrada detoks mu yapsak acaba ?

inşallah bir kaç aya kadar bende görürüm gerçi 10 sene içtim ondan sonra 3 ayda bırakıp güzelleşme beklemek biraz mantıksız ama hadi inşallah bide kızlar vücut nikotinin tüm zararlarını ne kadar sürede atıyor vücutdan bilen var mı sonrada detoks mu yapsak acaba ?

şekercim senin için hemen küçük bir araştırma yaptım hepimizin bilmesi gerekiyor aslında umarım öğrenmek istediğin bunlardır canımm

20 Dakika
Sonra Kan basıncınız düzelir

Kalp atışlarınız normale döner

El ve ayak ısınız normale döner

8 Saat
Sonra Kanınızdaki nikotin ve karbonmonoksit düzeyi yarıya düşer

Kanınızdaki oksijen seviyesi normale döner

24 Saat
Sonra Karbonmonoksit vücudunuzdan tamamen atılır

Akciğerleriniz sigaranın neden olduğu mukusu temizlemeye başlar

Kalp krizi riskiniz azalmaya başlar

48 Saat
Sonra Vücudunuzdaki nikotin tamamen temizlenir

Koku ve tat duyularınızda artış kaydedilir

72 Saat
Sonra Nefes almanız kolaylaşır

Enerji seviyeniz yükselir

2-12 Hafta
Sonra Kan dolaşımınız daha sağlıklı gerçekleşmeye başlar

Akciğer fonksiyonunuz %30 oranında artar

Yürüme ve koşmanız kolaylaşır

3-9 Ay
Sonra Öksürük ve göğüsteki hırıltılarınız azalır.

Nefes alma sorunlarınız iyileşir

Akciğerlerinizin enfeksiyona karşı direnci artar

1 Yıl
Sonra Kalp hastalığı riski, sigara içmeye devam eden birinin taşıdığı riskin yaklaşık yarısına iner

5 Yıl
Sonra Ağız ve gırtlak kanserinden ölme riskiniz azalır

10 Yıl
Sonra Akciğer kanserine yakalanma riskiniz, sigara içmeye devam eden birinin taşıdığı riskin yarısına iner

Kalp hastalığı riskiniz hiç sigara içmemiş birinin taşıdığı riskle aynı seviyeye iner

15 Yıl
Sonra Felç geçirme ve kalp krizi riskiniz hiç sigara içmemiş birinin taşıdığı riskle aynı seviyeye iner

Son düzenleme:
bende bıraktım 4. gün bugün . cilt, saç, ses, nefes, ruh, bunların hepsini olumsuz olarak etkileyen şu illetten kurtulsaydık herşeyimiz değişecek güzel olucak kızlar destek olalım birbirimize. çevremde beni anlayabilen gerçekten destekçi kimse yok. bu sitedeki hemcinslerim daha samimi ve insancıl iyi kalpli. herkese çok teşkür

bende bıraktım 4. gün bugün . cilt, saç, ses, nefes, ruh, bunların hepsini olumsuz olarak etkileyen şu illetten kurtulsaydık herşeyimiz değişecek güzel olucak kızlar destek olalım birbirimize. çevremde beni anlayabilen gerçekten destekçi kimse yok. bu sitedeki hemcinslerim daha samimi ve insancıl iyi kalpli. herkese çok teşkür

dumansız hava sahasına hoşgeldin canımmmm buyrunnnnnnnnn

çevrendekilerin seni olumsuz etkilemelerine ve kandırmalarına kesinlikle izin verme ne güzel 4 gün olmuş, sigarayı bıraktığını ilan etme benece neden içmiyorsun diye soran olursa da canım istemiyor şimdi dersin geçiştirirsin kimse zorla sana içirtemez dimi :oklava:

Son düzenleme:
Back