Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

arkadaşlar bir sitede denk geldim kadın sigarayı bırakıyor her kriz geldiğinde sitres atmak için yazıyor günlük tutar gibi şimdi böyle oldu şöyle oldu diye

arkadaşlar bir sitede denk geldim kadın sigarayı bırakıyor her kriz geldiğinde sitres atmak için yazıyor günlük tutar gibi şimdi böyle oldu şöyle oldu diye

valla bende öyle yapıyorum aklıma geldikçe biryerlere yorum yazıyorum yada bizim topicte o anki ruh halimi yazmaya çalışıyorum çok etkili yerimden kalmamak için bahaneler yaratıyorum kendime kaydirigubbakcemile5

ya kızlar bişi daha ben para felan biriktiremicem bu gidişle boğazım hiç boş durmuyor canım bişiler yemek istiyor oburlaştım valla ohaoldumsmile hamhum canavarı oldum bennnnnnn

ya kızlar bişi daha ben para felan biriktiremicem bu gidişle boğazım hiç boş durmuyor canım bişiler yemek istiyor oburlaştım valla ohaoldumsmile hamhum canavarı oldum bennnnnnn

biriktirme canım.. kendini zehirlemeye değil boğazına harca o parayı :) he bide şu var sigara içerken boğazın için yine para harcamıyormuydun? herhalükarda avantajlısın.. ne kadar yesen içsen Sigaradan önceki durumuna benzemez..

şuan biz onu yapmıyomuyuz? bizim günlüğün bi avantajı var size cevap verebiliyo :))) ve günlüğünüzdeki diğer kişilerde sizinle birlikte aynı duyguları yaşıyor :))

hehe bu işten ben çok karlı çıktım ya birşey yemiyorum canım istemiyo sadece çok içecek tüketiyorum ve kahve sevmeyen ben buram buram kahve kokusu geliyo burnuma canım istiyor 4 gündür günde 2 veya 3 bardak kahve içiyorum ama kardayım baya bi şimdi tam anlamında bırakana kadar masrafların olur ama sonra normale döner harcaman

bencede etrafınızdakilere sigarayı bıraktım diye ilan etmeyin belli bi süre.. gelin içinizi burda dökün.. sigara tutanlara içmicem sağol deyin.. bıraktınmı derlerse.. yok ama şimdi istemiyorum dersiniz. belli bir zaman sonra rahat rahat söylersiniz göğsünüzü kabartarak..

şuan biz onu yapmıyomuyuz? bizim günlüğün bi avantajı var size cevap verebiliyo :))) ve günlüğünüzdeki diğer kişilerde sizinle birlikte aynı duyguları yaşıyor :))

tamam da canım her an herkesin siteye girme ihtimali olmuyo ben fikir vermek amaçlı yazmıştım

valla ben çok harcıyom yaaa.. zaten 3-4 aylık sigara parasnı peşinen harcadım :) bide abur cuburum hiç bitmiyor yaaa.. boshayallersmile ama bu aralar abur cuburu azalttım diyebilirim :hulya:

ben sigara kullandığım zamanlarda ( eski zaman tabi ) hiç acıkmazdım abur cubur şeylerle aram olmadı ilk fırsatta yakardım bitane ee tabi oda açlık hissimin kaybolmasına sebep olurdu ama 3 günde iştahımda nefesimde açıldı.
bu duruma ençok sevgilim sevinecek artık sigara kokmıcam için nefret ediyordu ve 3 yıldır bırakmam için elinden geleni yaptı garibim sonunda oda bıktı ve seçim yapmamı istedi ya sigara yada onunla uzun bir hayat fisfisfis tabiki sevgilim onu gerçekten çok seviyorum:asigim:

tamam da canım her an herkesin siteye girme ihtimali olmuyo ben fikir vermek amaçlı yazmıştım

yanii ayrıca günlük tutma imkanınız varsa tutun gerçekten etkili olacağı düşüncesindeyim. buarada ben ortaokul lise ve üniversitede günlük tutmuştum.. şimdi lise günlüğümü okuyunca okadar saçma ve anlamsız şeyler için üzülmüşümki şimdi okurken anlam vermekte güçlük çekiyorum. üniversitedeki günlüğümü yırttım attım ama.. çünkü evlenene kadar çeşitli duygular yaşıyosunuz bazen sevgilinize kızıyosunuz bazen farklı şeyler düşünüyosunuz bunları eşimin okuma riskine karşılık yırtıp attım.. ama şimdi diyorum keşke atmasaymışım.. boshayallersmile

herkese selamlar kıslar.ben bu günlerde inanılmaz arıyorum şu illeti yine.her gün rüyamda içiyorum sanki gerçek gibi.doktorum hala bilinçaltımda sigaranın var olduğunu,bunu geçirmemin zaman alacağını söylüyo.kötüyüm anlatamam

bilinç altımızdan asla çıkmayacak zaten bununla yaşamayı öğrenmeye çalışmıyormuyuz biz nasıl bişi olduğunu biliyoruz bu meretin o yüzden bildiğin bişeyi unutmak pek kolay olmuyor
birgün mutlaka ayrılmıcakmıyız bu illetle o bizi öldürmeden önce biz onu öldürdük negüzel ben asla dönmeyi düşünmüyorum canım stediğinde yada aklıma geldiğinde de dışarı çıkıp biraz dolaşıyorum yada topiclerde yazışıyorum

yaa nursunazım bende seninle aynı durumdayım sankinim. dün kayınvalideme gittim. eşimin yarım kalan paketi mutfat dolabındaydı paketi aldım elime baktım içine ve geri bıraktım ve akşam okadar sinirliydimki içimden dedim "ahhh lightlife alsaydınya paketin içinden bir tane yarın içerdin evde" bazen beni de yokluyolar işte böyle.. aslında canım istemiyo yani nikotin krizi fln değil.. sadece stresli ve gergin zamanımda kendimi güçsüz hissediyorum ve içimden bir ses bu nereye kadar böyle gidecek diye yokluyo :) ve bu motivasyonumu etkiliyo, şevk mevk kalmıyo.. tatsız tuzsuz bi insan oluyorumm..

ben önceden eşi yada sevgilisi için sigarayı bırakanlara anlam veremezdim :) derdimki madem bunu bırakabiliyorsun neden kendin için bırakmadın daha önceleri ??

ben önceden eşi yada sevgilisi için sigarayı bırakanlara anlam veremezdim :) derdimki madem bunu bırakabiliyorsun neden kendin için bırakmadın daha önceleri ??

aslında bunu benden istemesi belki benim içinde tetikleyici bir bahane oldu onunla uzun bir ömür geçirebilmek için kendime bir iyilik yapıyorum aslında yin kendim için bıraktım hayatı kaçırmak istemiyorum:1hug:

Son düzenleme:
ben bırakmak için bir adım attım şimdide sevgilime bıraktıracağım gerçi o dünden razı onun ki sırf gevezelikten içiyo içmese 1 gün boyunca hiç aramıyo ama el alışkanlığı diyo paket cebinde olmayınca kendini rahatsız hissediyormuş

Bende gÜnde 10 dan fazla ıÇıyordum Şımdı azalttım hemen bırden bırakmadım ÇÜnkÜ Çok sınırlı oluyorum etrafımı Çok kırıyorum Şımdı gÜnde sadece 3 tane ıÇıyorum.canım Çok ısterse aktarlarda garden lıfe'ın antı nıkotın sıgaraya karŞı bıtkısel drops ısımlı Şeker var ondan bır tane aĞzıma atıyorum uzun bır sÜre canım sıgara ıstemıyor.Şekerın ıÇınde karabaŞ otu var zaten ınternette sıgarayı bırakmak ıÇın bıtkısel ÇÖzÜmler yazarsanız heryerde karabaŞ otunu gÖrÜrsÜnÜz.onu bıtkı olarak alıp Çayınıda yapıyorlar ınsanı sıgaradan soĞutuyor.ben bu olayı bır aydır uyguluyorum ayda 40 tl kÂrım var yapmak ıstedıĞım Şey ıkı ay bu parayı bırıktırıp kÜÇÜk altın alacaĞım.bu ay 40 tl oldu bıle

Az önce kendinden çatallı boynuzlu bir şeytan geldi dediki.kötükedihüso
iç bi tane kız ne olacak hiç bir sağlık problemin yok spor yapıyor sağlıklı besleniyosun yarın trafik de ölmücen garanti mi ?
uww kötüydü ya canım çekti ama kış pis şeytan dedim içmedim bi tane maximus götürdüm. miisalkisalkisalkis

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
eferiinnn geldikçe patlat bitane ona alsanaalsanasmile kışkışşşşş kışşşşş kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…