- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.603
- 29
Ay yazıyordum sildim ya gerçekten komik ve rezil bir durum ya
Yaaa yazz lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yazıyordum sildim ya gerçekten komik ve rezil bir durum ya
Gic sözümüz var ya, onun küfürlü hali işte sen anla bir yerden duymuş iyi bişey sanmış neyse ki uyardım görür görmez hemen değiştirdiAyy merak ettim kız ne acaba. Yazarsın bana da
Nihalim lütfen yaz senden bomba gibi bişey çıkacak biliyorumBenim rezilligim var ama ne rezillik buraya yazamam sanırım
İnanırmısın ben resmi çok sonradan görmüştüm ilk açmamıştı zaten açıklamasından anlamıştım bi kaç gün sonra topiğe tekrar bakınca anaa resim de varmış dedimResmen asagiladin burda bizidetay istedik diye resimli anlatıyor
Ben anlamıştım amaLise de yasitlarim 90 dogumluyfu hepsi zaten :)
YMM müsait zamanda yazayımNihalim lütfen yaz senden bomba gibi bişey çıkacak biliyorum
Hala da koy de lafı dönüyor bence cok fena rezillik inan zAy film gibi yani oh ellerine sağlık o zaman. Bu rezillik sayılmaz başkasını paylaş bizle
Hadi müsait ol artikYMM müsait zamanda yazayım
Bekliyor olacağımYMM müsait zamanda yazayım
Seni hep gördüm topiklerde eğlenceli karaktersin. Ondan dedim sende daha neler var anlat diyeHala da koy de lafı dönüyor bence cok fena rezillik inan z
Var öyle insanlar. Benim kv de öyle. Biri düşse gülmesini tutamaz elinde değil
Işıklarda düşmek de çok kötü olmalı
Ya cok var da en iyisi bu mesela lise de birine aşıktım sprey le adını yazdık arkadaşımla ama ben yazıyordum duvara çocukla kendi adımı babası da okulda öğretmendi döndüm adam arabasından sesleniyor bize (kızıyor haklı olarak ) yanında da o çocukSeni hep gördüm topiklerde eğlenceli karaktersin. Ondan dedim sende daha neler var anlat diye
Hahaahah ne güldüm amaaaa ay liseyi hatırlatma benim de kaşlarımın birleşmesine ramak kalmıştı artıkYa cok var da en iyisi bu mesela lise de birine aşıktım sprey le adını yazdık arkadaşımla ama ben yazıyordum duvara çocukla kendi adımı babası da okulda öğretmendi döndüm adam arabasından sesleniyor bize (kızıyor haklı olarak ) yanında da o çocuk
Bide çocuğun manitası taş derler ya öyle bişeydi benim de bıyıklarım vardı
yazsam roman olur. Hayatım rezillikSehlinam öyle okumakla olmaz ama. Yazman lazım
Oh oh bol bol gülcez o zamanyazsam roman olur. Hayatım rezillik
Ay herkes garip garip bakıyordur bişey sezmedin mi?İlk lazer seansımdan sonra utancımdan tabi ayağımdaki galoşları unutup otobüse o şekilde bindim birde çarşıda dolaştım
Ay herkes garip garip bakıyordur bişey sezmedin mi?