- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
İyiki rezil olmuşuz diyelim o zamanSorma hiç olmazsa o adamdan kurtuldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiki rezil olmuşuz diyelim o zamanSorma hiç olmazsa o adamdan kurtuldum
Yere sırt üstü yat bacaklarını havaya dik:)Gözümde canlandıramadım biraz detay verirmisin
Ay ne diyosun hemdeee etekleeeYere sırt üstü yat bacaklarını havaya dik:)
Çok sakarım çok düştüm ama hiç bacakları havaya dikecek şekilde düşmedim hep öne düştümHemen kalkdım bozuntuya vermedim napim:)
Bi kaç ay önce düğünde bir Kızı dovmem en büyük rezilliğim olmustu
hemde akrabam dolu bir düğündü hala da nasıl yaptım anlamış değilim
Nasıl yaa anestezisiz ameliyat mı?neyse ameliyatta anestezi istemedim, canım yanıyor ağlıyorum gözyaşlarım seller sular.
Sadece o bölgeye iğneyle yapıldı ama uyuşturmadı yaniNasıl yaa anestezisiz ameliyat mı?
Nasıl dövdün ya bide dövecek kadar ne yapmış olabilir çok merak ettim doğrusuBi kaç ay önce düğünde bir Kızı dovmem en büyük rezilliğim olmustu
hemde akrabam dolu bir düğündü hala da nasıl yaptım anlamış değilim
Var öyle insanlar. Benim kv de öyle. Biri düşse gülmesini tutamaz elinde değilDaha evli değilim 13-14yaşlarımdayım doktor terlikleri olurdu biraz topuklu falan topuklu giyicem ya antalyadayız en işlek caddesinde yeri öptüm ama öyle böyle değil ışıklarda gülmekten kalkamıyorum (ben de düşsem başkası da düşse krize girerim gülerken) hadi kuzum kalk diyor annem kaldır diyorum tekrar kopuyorum
yabanciya gitmems neyse kiDüşünüyorum ama yakın zamanda rezil olmadım sanki ya
Ortaokulda beden dersinde tek sıra halinde koşarken kuzenim(erkek) eğilmiş ayakkabısını bağlıyordu. Ben onu samimi olduğum kız arkadaşım sandım ve açıldım poposuna elimle yapıştırdım. Kuzenim ne oluyo ya derken ben kısa süreli kalp krizi geçirmiştim Çok utanmıştım
O da bi teselliyabanciya gitmems neyse ki
Cok uzun mesele cnm ama iftira dedikodu entrika hepsi mevcuttuNasıl dövdün ya bide dövecek kadar ne yapmış olabilir çok merak ettim doğrusu
Ay film gibi yani oh ellerine sağlık o zaman. Bu rezillik sayılmaz başkasını paylaş bizleCok uzun mesele cnm ama iftira dedikodu entrika hepsi mevcuttu
Ay bu büyük rezillik vallaaaaa çok güldüüümmmSahilde kordonda bir yaz aksamı arkadaslarımla yuruyorum.
Yanımızdan beyler geciyor ve mıs gıbı koktu parfumu ıclerınden birisinin... O an muzık sesi insan sesi falan var, bır barın onunden gecıyoruz.
Baya yuksek sesle arkadaslarıma donup, mıs gibi parfum koktu diyecegıme 'MIS GIBI ERKEK KOKTU' dedım ve o an muzık sustu. Ben bunu derken sustu muzık, benı kordondakı herkes duydu.
Mıs gıbı parfum koktu diyecegıme, erkek koktu demememı uzuleyım. Herkes duydu o halime mı guleyım bılemedım..
Hahahah ay ben gıcık olurum ya o kendini tanıtmalara sen gene iyisin. Ben sadece ismimi der otururumHazırlık sınıfında öğretmenlerin klasik herkes kendini tanitsin demesi ile başladık ve sıra bana geldi
İsim soy isim söyleyip 90 dogumluyum diyince herkesi bir gülmek aldı öğretmen dahil ozamanda beri ne zmaan yaş konusu açılsa sen doksanliydin dimi deyip güler arkadaşlar