- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
HayatSevinceGuzel beybi senden güsel performanslar bekliyore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darıkmisam deyip kaçıyorum şuan bitek bu aklıma geldi benimdeAz o qeder var ki dayan yadıma düşdü biride
Bu çok iyiydi fiyuuu, ucuz kurtuldukDarıkmisam deyip kaçıyorum şuan bitek bu aklıma geldi benimde
HahahaDarıkmisam deyip kaçıyorum şuan bitek bu aklıma geldi benimde
Başka bişey demişti bilmeden ama düzelttik çok şükür. Ben kulağına söylerim sonraHahaha
Ayy merak ettim kız ne acaba. Yazarsın bana daBaşka bişey demişti bilmeden ama düzelttik çok şükür. Ben kulağına söylerim sonra
bebeklinick ablam olur kendisi yabancı değil ona söyleyebiliriz
SayendeBu çok iyiydi fiyuuu, ucuz kurtulduk
Ooo ablaya selamBaşka bişey demişti bilmeden ama düzelttik çok şükür. Ben kulağına söylerim sonra
bebeklinick ablam olur kendisi yabancı değil ona söyleyebiliriz
yaz yaz yazBenim rezilligim var ama ne rezillik buraya yazamam sanırım
Sen iyiki sormussun öyle düşün bence.annem hapla fitili karıştırıp haznesine fitil diye hapi koydu on gün hastanede yattiBen de şöyle bi anı var hala utanırım idrar yollarmda iltihap vardı doktor bi hap ve fitil vermiş ama bilmiyorum fitil verdiğini hatta kutunun içindekininde fitil olduğunu bilmiyodum.eczaneye ilaçları almaya gittim eczacı bey bi kutuya sabah akşam 1 tok yazdı diğerine bişey yazmayınca sordum pardon bu günde kaç kere aç mı tok mu diye..Hayır hanmefendi bunu yutmayacaksınız hazneye yerleştireceksiniz deyince başımdan aşşa kaynar sular döküldü.Hmm öylemi tamam dedikten sonra nasıl topukladım ordan o kısım ben de yok sanki bi narkoz etkisi
Ay yazıyordum sildim ya gerçekten komik ve rezil bir durum yayaz yaz yaz
Resmen asagiladin burda bizidetay istedik diye resimli anlatıyorYere sırt üstü yat bacaklarını havaya dik:)
Eki Görüntüle 2654248
Onun sırti kaplumbağa gibi eğimli demek ki .biz sap diye yapisiyoruz dusunce çöp poşeti gibiÇok sakarım çok düştüm ama hiç bacakları havaya dikecek şekilde düşmedim hep öne düştüm
Nesine güldüler ki anlamadım ?Hazırlık sınıfında öğretmenlerin klasik herkes kendini tanitsin demesi ile başladık ve sıra bana geldi
İsim soy isim söyleyip 90 dogumluyum diyince herkesi bir gülmek aldı öğretmen dahil ozamanda beri ne zmaan yaş konusu açılsa sen doksanliydin dimi deyip güler arkadaşlar
Lise de yasitlarim 90 dogumluyfu hepsi zaten :)Nesine güldüler ki anlamadım ?
özele gel yavrumAy yazıyordum sildim ya gerçekten komik ve rezil bir durum ya
Aleykum selamOoo ablaya selam ♥
VAllaha hepimiz merak ederiz. Çatlarım ben yaz hadi yaaAy yazıyordum sildim ya gerçekten komik ve rezil bir durum ya
Yok canım estağfurlah:)Resmen asagiladin burda bizidetay istedik diye resimli anlatıyor