Benim 30 euro kadar olmustur herhalde.Hadi kizlar biz istersek herseyi yapariz.Yilmaz vazgecmek ve harcamak yookkk
ben de bugün 10 ytl atcam eve gidince pet şişeme. hadi kızlar teşvik edelim birbirimizi.
canım benim on ytl yi kağıt olarak atma iki gün içinde geri çıkarırsın benim gibi
1 ytl olsun inan o çıkmıyo :lepi:
Merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim.Bende evde cam kavanoza aybaşından beri bozuk para atıyorum.Ben evlendiğim günden beri hem çeyrek hemde nakit para biriktirdim fakat biz eşimle tek başımıza aldığımız için herşeyimizi sıkıştığımız yerde parayı çıkartıp eşime verdim taksitlerimiz borçlarımızı kapatmak için gerçekten çok sıkıştığımız bir dönemde verdim. Şimdi tekrar başladım ama bu sefer eşiminde haberi var kumbaradan oda atıyor hergun akşam eve gelince cebindeki bozuk paraları kumbaramıza atıyor.Ama sizleri okuyunca aklıma birde şöyle bişey geldi ben birde kendime ayrı eşimden habersiz bir kumbara yapayım onada ben kendi harçlıklarımı atayım bu sayede iki kumbaramız olur daha çok birikimimiz olur nasıl fikir ama.Biz borçlarımızdan dolayı kenara para atamıyoruz yada altın vs alamıyoruz.Bugünden tezi yok bende kendime bir kumbara yapıyorum.hadi bakalım.
ben de kaç kere biriktirdim. ama tam birikmeden eşime verdim. 5 ytl atma imkanım yok. bozuk ne varsa. eşime yılbaşı hediyesi kumbara aldım çok şeker bir inek simli yazılı ama dolmadı bile. benim elimde hiç para kalmıyor. maaşım kiraya gidiyor. eşimin aldığı bor harç gidiyor. ondan bozukları alıp deneyeceğim bir kere daha.:çok üzgünüm:
parakartım da on gün sonra gelicekmiş istesemde çekemiyorum yani :)
bankaya da gidemiyorum iş saaterim uymuyor..
hiç kart almasam mı acaba :)
türkis cim kac zamanda biriktiridin 2500 euroyu??