Hadi para biriktirmeye başlayalım

ya bayanlar evin parası bende durur hep evlendiğim günden beri bu böyle eşim ihtiyacı olduğu zaman söyler ben veririm sizce ben nasıl biriktiririm fisfisfisişin içinden çıkamadım yıllardırda hep biriktirmek istemişimdir hiç olmadı ama eşimle 1 kaç ay önce anlaştık her ay olmasa bile yarım altın alıyoruz ama ben kendim istiyorum ya.kaydirigubbakcemile3

Yaa ben hiçç para biriktiremiyorumm alişverişş manyağiyimm elime geçen her parayla alişveriş yaparim biriktirdiğimi de alişverişe harcarim iyi bir huy deill biliyorumm amaaa beni çok mutlu ediyorr şu yalan dünyadaaaa

5 euro daha attim kutuya:)kutuda kutu yani,porselenden,sadece kirilirsa acilabilir,eee garantiye almak gerek dimi:))yoksa dedimya o beni dürter:))

Ay basligi acan arkadastan allah razi olsun.Bende günlük 5 eurodan baslasam iyi olur.Her gün yazacakmiyiz kenara koydgumuz parayi....

ben sadece bir ev sahibi olma umuduyla para biriktiriyorum,başka hiçbirşey için kendimi kasmam hayatta,ama ev çok önemi.mortgage kredisi için peşinat biriktiriyorum.ben maaşımı alır almaz ihtiyaçlarımı ayırıp 1 yıl vadeli hazine bonosu alıyorum ve o parayı unutuyorum.harcayıp ay sonu kalanını da bankaya atarım deyince para biriktirilmiyor bence.para biriktirmek bir alışkanlık tıpkı sigarayı bırakmak gibi.

kızlar ben herzaman para biriktiririm.şimdiden doğacak çocuğumun masrafları için ayrı biriktirdiğim yerde mobilya parası çıkmıştır.ve şimdiden kurban param hazır.eşim memur.size çok güzel bir tavsiye ben öyle biriktiriyorum.pet şişeler varya 500ml onların içine 1 ytl giriyor ama çıkmıyor.çok zorda olmayınca çıkarmıyorsunuz yani.öyle biriktiriyorum.tavsiye ederim

evet rüyagibişeker sağol arkadaşım hemen kalktım ve yaptım bu aralar zaten kumbara almayı düşünüyordum bölesi iyi oldu bide ona para vermeyelim dimi :roflol: eşim askere gidecek benim zaten biran önce o zaman için para biriktirmem lazım eşim kirayı aidatı biriktirmeye uğaşıyo gitmeden peşin vermek için bende en azından kendi haşlığımı biriktireyim dimi ama allah herkezin paasına bereket versin

Evet pet sise fikrini bende tuttum.Evde bir lt lik yokt bende 1,5 litrelik siseyi kullandim.Agzindan 2 euro nun girmesi imkaniz.Hatta 1 euronun girmeside imkansizkaydirigubbakcemile3.B baglamda cikmasi imkansiz ötesi:jeyyar:
Bende kenarindan fak bir cizik attim bicakla.Paralari oradan atmaya basladim icine.
Bu sene türkiye tatilimde kötü günler icin kenara bir kac kurus atmaninin gercekten cok büyük ihtiac olduugnu daha iyi anladim.

Aklima gelmisken gelin hem para biriktirmemizi tetikleyecek hem bizi tesvik edecek hemde para biriktirmeyi eglenceli hale getirecek bir yarisma yapalim.her ay sonunda kumbaralarimizda ne kadar biriktigini yazip birincimizi belirleyelim.Ne dersinizyerimseniben

ben de bu yöntemi kullanıyorum uzun zamandır. 1,5 lt lik kola şişesinin içinde biriktiriyorum paramı. iyi biir yöntem tavsiye ederim arkadaşlar.

bizde biriktiriyoruz bozuk paraları çam bir şise içinde lazım oldukçada ordan alıyoruz

Slm kizlar bende arniza katilmak istiyorum bir kenarda hiç param olmadi çok da borcumuz var ama yinede her gün bir yere borcum varmiş gibi bir kenara para atacanm bügün benden 10 ytl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…