Hadi para biriktirmeye başlayalım

bende gizleyemiyorum azcik oldumu soylemeden duramiyorum yani ne yapalim ayrimiz gayrimiz olmuyor aslinda yarinin ne getirecegini bilemiyorsun cok iyi fikir bu.

bende varım esım bana sıgara parası bırakır hergun 5 ytl bugun sıgarayı bırakmaya karar verdım eger sızde gaz verırsenız sıgara ıcmek yerıne o parayı hergun kenara atmak ıstıyorum

cnm öncelikle en fizüli şeyden vazgeçmene sevindim.hem para biriktirmesen bile saglıgını kazanıyosun.bende uzun zamandır bozuk para biriktiriyordum.ve geçen haftadan beri bende siğarayı bıraktım aynen senin gibi sadece günlük siğara paramı bi kenara atıyorum ve keşke daha önce bıraksaydım da boşuna dumana para harcamasaydım diyorum cnm.az gibi gözüksede bir araya gelince bişeyler ediyo yinede.

bende gizleyemiyorum azcik oldumu soylemeden duramiyorum yani ne yapalim ayrimiz gayrimiz olmuyor aslinda yarinin ne getirecegini bilemiyorsun cok iyi fikir bu.

neden eşinizden gizliyorsunuz ben henüz bekarım ama cidden soruyorum yani elinizden mi alıyorlar dikkat :uhm::uhm:ettim çogu kadın eşinden saklıyor neden?

Tabiki canim benim...biz zaten kendimiz için yapiyoruz.evli olmak bişey değiştirmez.hem bekarken daha iyi para biriktiriliyo

hadı bende varım ama ben oyle 5 veya 10- 15 gıbı bırıktıremem bozuklarla başlasam olmamazmıkıne lutfeeeeeeen:)

ayy kızlar bu dertten bende muzdaripim.
hergün 5-10 bende kenara atmak ıstıyorum.ama hala nerede saklıyacagımı bulamadım.
eşim hiperaktif oldugu için eli heryerde vardır.mutlaka bıyerlerde bırıkımım oldugunu görür.
kızlar akıl verın paralarımı nerede saklamalıyım.para bırıktırıp ceyrek altın yapmak istiyorum bırıktıkce.:1hug:

eğer kumbara açılabilen cinstense mümkünatı yok biriktirebilmeminkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eğer kumbara açılabilen cinstense mümkünatı yok biriktirebilmeminkaydirigubbakcemile3

neden eşinizden gizliyorsunuz ben henüz bekarım ama cidden soruyorum yani elinizden mi alıyorlar dikkat :uhm::uhm:ettim çogu kadın eşinden saklıyor neden?

güzelim bu biraz psikolojik bir durum aslında. Yoksa tabiki söylenebilir ama bir düşünsene, en basit başı sıkıştığı anlarda isteyiverdiğini, vermeyince trip yaptığını...
Bu daha kötü. Evde huzur falan kalmaz vallahi. :1no2:

Başımızın çok dara düşebileceği anlar için eşimizden gizleme tezini savunuyoruz burada.
Bir nevi ağustos böceği değilde karınca olmaya çalışıyoruz. a.s
OK? a.s.

ben henüz evli değilim
Allaha şükür bu ay itibarıyle ara borçlarım bitti
ve küçük altın yaptım kalanıyla da bundan sonra da kısmetse
her ay bitane yaptırmayı düşünüyorum
bana göre altın daha değerli elimde para olunca kendimi kaybediyorum
ihtiyacım olmayan şeye bile saldırıyorum

kızlar dun burdakı olaylardan sonra arkadasları kandırdım gun yaptık.herkes ayın 25 inde bir ceyrek altın yapıcak verıcek.yanı benımkı bır nevı zorunluda oldu.simdi hergun kenara 5 lira atmak zorundayım.yoksa çeyrek altını nasıl yaparım 1kaydirigubbakcemile2 KIZLAR 10 tane çeyrek altınım olacak.bozdurup bilezik yapmayı dusunuyorum.nasıl amahihoyyytkaydirigubbakcemile3

a.s. Altın günü de yapmak bir şekilde insanı para biriktirmeye zorluyor , hem para olunca daha kolay harcayabiliyoruz . hihoyyyt

bende katiliyorum size:)5 euro ve katlarini atayim bendefisfisfis
yok yok bende biriktiremiyorum ay,annem bana hep der para dürtüyor seni diye,gecen abim 500 euro verdi,evimin ihtiyaci vardi 300ü ona gitti,kalan 200 de 10 günde bitti,ortadada hani bisey olsa,buhar oldu uctu valla.ya kizlar valla yapalim...bende sigarayi birakmak istiyorum,ayda sigarama 300 euro gidiyor düsünün...kafamçokkarıştı
suanda bendee 5 euro attim bakalim...kolay gelsin hepimizea.s.

Valla ben şimdi biriktirdiğim parayla çeyrekmi alsam elbisemi
:)))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…