Hadi para biriktirmeye başlayalım

ayy ii fikir ya... benim de aldığım maaş kira ve borçlara gidiyor... evli de değilim... ama birikmiyor işte gelen paranın nereye gideceği önceden belli... ben de bozukluklarla başlayıp ; maaşı alınca atıcam kenara 20 ytl... olmuyor ya başka türlü yaş kaç ama kenarda hiçbişi yok :1no2:

hemen bi altın parası birikince altın yapki harcamaya fırsat kalmasın canım. para olarak bekletirsen harcarsın. altını bozdurmak zor gelir. hadi bakalım başarılar dilerim sana :1hug:

bir dahaki kumbara açma zamanı bakalım benden ne kadar çıkacak kızlar. şimdiye kadar çok başarılı değilim açıkçası ama sizlerle olmak beni motive ediyor.

bende size katılıcam kızlarsüprizzzzz,çok heveslendirdiniz benihihoyyyt..ama ağustosun sonu oldu,siz dolu kumbaraları açıcaksınız şimdiklava:..acaba bidaha ki ay mı katılsam,yoksa sizi yakalamaya mı çalışsam:uhm:

canım bence sen şimdiden başla birdahaki ay beşgün fazlan olur :jeyyar:

Ben kızımla bozuklukları biriktirmeye başlamıştım sayenizde.Kızım hadi altın almaya gidelim anne deyince gittik.Sarrafa kusura bakmayın kızım biriktirdi,hepsi bozukluk dedim.Sorun değil,yeter ki para olsun dedi.Yarım altın aldık çıktık.Bu iş çok hoşumuza gitti.4 yaşındaki kızım bile,anne insanın canı hergün para saymak istiyor dedi.O bile anladı paranın tadını.İnsanın fıtratında var galiba parayı sevmek.

Yeni gelen bütün arkadaslarimiz hepniz hosgeldiniz.
Biz 9.9.2008 tarihinde aciyorz kumbaralarimizi.
Isteyen o tarihe kadar biriktirsin isteyen eni döneme katilsin.
Ikinci döneme yeni fikirlerle geliyorum

yeni fikirlerini bekliyorum arkadaşım önceki pet şişe fikri güzeldi eşimede anlattım oda bozukları bana getiriyo artık soğolsun :1hug:

bence bankadan kendinize yatırım hesabı açın.ve her ay orada altın yada fon alın.hem paranızın değeri artar hemde elinizin altında olup hemen harcamazsınız.

aaaa arkadaşaım senbence bekleme şu kumbaranın açılcağı vakti:dance:bir an önce söyle meraktan çatladım vallahi:teytey:daha nasıl fikirler olabilir kiiiCADIARZU

böyle yapman güzel bir davranış güven veriçi
bende eşimden hala gizli para biriktiririm
ve benim biriktirdiğimi bilir bazen açık olur yani ytl olmaz sen ver ben sana hafta sonu veririm der ve verir sen gene biriktirmeye devam et der
bazen ihtiyacımız varsa vereyim derim yok der kendine birşeyler al der

kardelenmasalım hakkaten ben de merak ettim nedir yeni fikirler çatlatma bizi :)

Tamam o zaman daha fazla catlatmadan acikliyorumgamyoncuiremsu
Gün yapalim....hihoyyyt
Evet ciddi ciddi gün yapalim.Ama tabi para gönderimi olmadan.
Nasilmi??
Simdi güne katilacaklar icin bir liste yapilacak.
Bu listedeki yazilim sirasina göre her ay bir kiside olacak sira.
Her ay hepimiz belli bir miktar(hepimizin ortak kararlastirdigi bir miktarda) para toplayip sanalda olsa sirasi gelen kisiye verecegiz.
Böylece sanal bir gün yapmis oluyoruz.
Ama sanal diye sanal para biriktirmeyecegiz tabiki.
Paralarin birikimi sanal ama gün sanal.
Herkes elinden geldigince belirlenen miktari toplamaya calisir.
Ne dersiniz.Yapabilirmiyiz??
Kabul edenler kafalarindan gecirdikleri miktarida yazsinlar lütfen.Bende ona göre liste düzenleyip sanal gün isini organize edecegim.

Ben 100 YTL diyorum.
Hergün 3,5 ytl atarsak kumbaramiza 30 günde 105 ytl ediyor.
100 ytl si gün icin 5 ytl side hani sanal gün yapiyoruzya ista o sanal günün ikramligi olur.Pastahanede bir pogaca bir limonata iceriz.:):)

Ben 100 YTL diyorum.
Hergün 3,5 ytl atarsak kumbaramiza 30 günde 105 ytl ediyor.
100 ytl si gün icin 5 ytl side hani sanal gün yapiyoruzya ista o sanal günün ikramligi olur.Pastahanede bir pogaca bir limonata iceriz.:):)

kardelenim iyi düşünmüşsün walla, ben varım bu işe. ayda 100 ytl olur gibi. diğer kızlkar da fikirlerini söylesinler orta yolu bulalım hemen başlayalım güne.a.s.

aaa daha yeni gördüm yazdıklarınız:1shok:evet bencede çok iyi fikir bende varım bu gün olayına :teytey::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…