- 11 Nisan 2008
- 9.617
- 37
- 43
:teselli: hep aynı canım yaaa. olsun sende bozukları atmaya çalış olmadı maaşlarınızı alınca bi 20 ytl atsan kenara yine de iyidir bence.
20 ytl den senede 240 ytl yapar. sene sonunda altın alırsın onunla. ama atmazsan o arada harcanıp gider bence. bu şekilde yapmaya çalış bakalım. hem bozuklarıda atacaksın arada onlarda birikir. borçlar bitince de daha çok atarsın artık hihoyyyt
ayy ii fikir ya... benim de aldığım maaş kira ve borçlara gidiyor... evli de değilim... ama birikmiyor işte gelen paranın nereye gideceği önceden belli... ben de bozukluklarla başlayıp ; maaşı alınca atıcam kenara 20 ytl... olmuyor ya başka türlü yaş kaç ama kenarda hiçbişi yok :1no2:
bende size katılıcam kızlarsüprizzzzz,çok heveslendirdiniz benihihoyyyt..ama ağustosun sonu oldu,siz dolu kumbaraları açıcaksınız şimdiklava:..acaba bidaha ki ay mı katılsam,yoksa sizi yakalamaya mı çalışsam:uhm:
Yeni gelen bütün arkadaslarimiz hepniz hosgeldiniz.
Biz 9.9.2008 tarihinde aciyorz kumbaralarimizi.
Isteyen o tarihe kadar biriktirsin isteyen eni döneme katilsin.
Ikinci döneme yeni fikirlerle geliyorum
Yeni gelen bütün arkadaslarimiz hepniz hosgeldiniz.
Biz 9.9.2008 tarihinde aciyorz kumbaralarimizi.
Isteyen o tarihe kadar biriktirsin isteyen eni döneme katilsin.
Ikinci döneme yeni fikirlerle geliyorum
valla canım çok ii bişey aslında ama işte gel görki biz iki senelik evliyiz... ve bilirsinizki taksitler offf offff... yinede ben her zaman eşimin bana verdiği parayı gizlerdim ve hala öyle yapıyorum ama bazen açığımız kalıyor ve ben kocacığıma dayanamayı veriyorum çünkü onu çok seviyorum... ii mi yapıyorum kötü mü bilemiyorum...
Ben 100 YTL diyorum.
Hergün 3,5 ytl atarsak kumbaramiza 30 günde 105 ytl ediyor.
100 ytl si gün icin 5 ytl side hani sanal gün yapiyoruzya ista o sanal günün ikramligi olur.Pastahanede bir pogaca bir limonata iceriz.:):)
Bir an korktm fikrimi begenmedi kimse diye.
Evet yokmu baska gelen:):)
Ben 100 YTL diyorum.
Hergün 3,5 ytl atarsak kumbaramiza 30 günde 105 ytl ediyor.
100 ytl si gün icin 5 ytl side hani sanal gün yapiyoruzya ista o sanal günün ikramligi olur.Pastahanede bir pogaca bir limonata iceriz.:):)