Hadi para biriktirmeye başlayalım

fotoraf0003rsd.jpg

benm kumbaram da bu kızlar :roflol:
ama içi her daim boştur sırnaşık şey
sizden görüp aşka geldim :)))

horozun seni gagalasın emi:roflol::roflol::roflol:
kumbaranı boş bırakmasana olm:mymeka:her gün para atılıcak işte o kadar:nazar:

kanka içine atıyom ama sonra bozukluk lazm oluyo diye alıyom içinden :icecream:
senn meleklerinn yannda sırıttı azcık benm horozum :dance::roflol:

12cx1.jpg
Yukardaki gibi bir kumbaranız olsun istermiydiniz. Ama bu kumbara hem görünüşüyle hemde özellikleriyle diğer kumbaralardan çok farklı. Popo şeklindeki bu kumbaraya her para atışınızda kumbara osuruyor. 3 kalem pille çalışan bu kumbaranın fiyatı ise $13.49 Şu an Türkiye’de satılmayan bu ürünü eğer yurtdışından kargoyla almayı düşünüyorsanız

ben çok küçük miktarlar attığım için yazmaya gerek bile duymuyorum arkadaşlar
hayırlı cumalar bol kazançlar kumbaralarımıza Allah bereket versin inşallah yerimseniben

benden dün iş çıkmadıı :KK43:
buaradaaaa asoo ve patient.t çook şiriin kumbaralarınızz
prensesimin gösterdiği kumbarada çok hoşş hehe pırtlayaan kumbaraa =) kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

bu iş baya hoşuma gitti kendimi sanki mecbur hissediyor gibi muhakkak 1 tl de olsa atmalıyım diyorumkaydirigubbakcemile3

prensesimin gösterdiği kumbarada çok hoşş hehe pırtlayaan kumbaraa =) kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
anaaaa kumbara mı pırtlıyomuşşşdelikafadulden

ben de bugun maasimi aldim....5-e bozuklugum vardi hemen ativerdim kumbarama....bir de arkadaslarin cok hos kumbaralari varmis....insallah hep ici dolu olur....

bu arada pirtlayan kumbara da cok komikmis...ben istemem oylesini....ne o ole...

Şenizbegenmene sevndm canm
siz eklednz mi bakıyım bnde

Şeniz saol canm inş doldurabilirim hihoyyyt

doldurursun merak etme...ben gecen ay elimdeki 20 centleri bile atmistim....sonucu gorunce esim bile sasirdi...ama maaleses ihtiyacimiz oldugu icin almistik...bu ay gene basladim....her alisveristen sonra kucuk seyler atsan bile doluyor...gecen ay zannedersem 15 euro birktirmistim....bakalim insallah bu ay berketli olur....kumbaralarimiz dolup dolup tasar insallah....:dance:

X