- 25 Mayıs 2009
- 4.933
- 5
Bugün yattı maaşlarımız yehhhuuuuu
Yarın allahın izni ile çekicez
olleeyy hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün yattı maaşlarımız yehhhuuuuu
olleeyy hihoyyyt
kızlar borcubuz var mı, varsa borcunuz olduğu halde nasıl para biriktiriyorsunuz ya tebrik ederimkaydirigubbakcemile5
Her ay 500 YTL Kredi parası ödüyorum Canım Önemli Olan günde 1 Ytl Bile olsa hem zevk hem eğlence hemde damlaya damlaya göl olur kaydirigubbakcemile5
canım haklısın galiba ya yoksa hayatta birikmiyor:gitme:
Tabikide Canım benim Bi yerden başlamak Lazım
Günde 1 YTL Atsak
Haftada : 7YTL
Ayda : 30 YTL
Yılda İSe: 360 YTL yapıyor
Muhasebeci olacak kadınım (hesap mak. ile hesapladım)opuyorumnanaktanlaelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrr ramazan geldi benm kumbirikte oruclu gibi oldu hiç atamıyorum desem yeridir.harcama olmayınca parada bozulmuyor:))
kızlar bişey aklıma geldi, şu kilo takip çizelgeleri var ya, hamilelik falan bunun kumbara için olanını yapsalar yakaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın canım allah bereketini de verir inşallahopuyorumnanaktanBugün yattı maaşlarımız yehhhuuuuu
bereket versin kuzu ben onu da atmadım sadece 25 krş attım dün bakalım bgn ne kadar atabilcez Çok üzgünüm çoookkizlar bugun iki lira attimm bakalimm bayrama kadar ne kadar olcak
canım her gün 1 lira atsan bişey olmaz hem sana yük olmaz hemde birikmiş para bi borcunu falan öder :ecrin_bebek:kızlar borcubuz var mı, varsa borcunuz olduğu halde nasıl para biriktiriyorsunuz ya tebrik ederimkaydirigubbakcemile5
ben bazen hiç atamıyorum anacım... sadece attığın paraya göre her gün çizelgeyi değiştirebilirsin öyle bişey yapılabilir sanırsam heralde galiba sengözlerimebaksanab
Olabilir ama hergün aynı miktar atılamayabiliniyor
Onlar Otomatik kendi kendine Olduğu içinde olmaz diye düşündüm
bayan: Çok Bilmiş Konuştu
Tabikide Canım benim Bi yerden başlamak Lazım
Günde 1 YTL Atsak
Haftada : 7YTL
Ayda : 30 YTL
Yılda İSe: 360 YTL yapıyor
Muhasebeci olacak kadınım (hesap mak. ile hesapladım)opuyorumnanaktanlaelaelaelaelae
hadi gözün aydın canım allah bereketini de verir inşallahopuyorumnanaktan
ben bazen hiç atamıyorum anacım... sadece attığın paraya göre her gün çizelgeyi değiştirebilirsin öyle bişey yapılabilir sanırsam heralde galiba sengözlerimebaksanab
heheh kıss işimi elimden alıcakmısınn
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Amin Canım İnşallah :Saruboceq:
Oda uğraş gerektiren bişey öyle olur işte hergün cetveli değiştirerek otomatik değilde elle devam ettirerek.kaydirigubbakcemile2
virmeemm lmaz: hehehh bnmde var hsp makinaam kaydirigubbakcemile3
Baksana çatr çatır hesapladım canım
Kovdurucam Seni ALıcam hesap mak gelicem süprizzzzz
bide cetveli sürekli değiştirince ne kadar olduğunu biliceksin ya
böyle bilmeden daha eğlenceli sankiimm
Bence de
Mesela Şimdi hiç biriniz bilmiyorsunuz
en kısa sürede benim sabancıya rakip olacağımı :jeyyar::jeyyar: