Hadi para biriktirmeye başlayalım

benden dün iş çıkmadıı :KK43:
buaradaaaa asoo ve patient.t çook şiriin kumbaralarınızz
prensesimin gösterdiği kumbarada çok hoşş hehe pırtlayaan kumbaraa =) kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
teşekkürler zoriahihoyyyt
demek o kumbara pırtlıyoCADIARZUpeki suni kokuda veriyomu:roflol:

2 sayfa gezdim cok zamanim yok diye aama Ilknurumu goremedim....kac zamandir ugramiyorum buraya...ama para biriktirmeye devam ediyorum tabiki.ben 1 agustosta baslamistim,ara sira kumbaram bozuklarla doldugu icin kagit para yerlesmiyor diye,bozuklari markette kagit paraya degismek zorunda kaldigimdan hem kumbarami acmis ,hem de paralari saymis oluyorum.2-3 gun once de acmistim,bozukluklari 20 lira yaptim.ama toplam 130 lira toplanmis.bugun de 6 lira attim.gercekten de damlaya damlaya gol olurmus.eylul 1-e kadar 3-4 gun de zamanim var.150 liraya kaldirmam lazim kumbarami.herkesin kumbarasina bereket....

Dün gece ne yapıp edip 1 tl bulup attım evde yoksa uykum gelmeyecekti. bugünde 2.1 tl. 10 kuruşlar bile kaçacak yer arıyo evde hiç affetmiyor doğru kumbaraya gönderiyorum. hihoyyythihoyyyt

2 sayfa gezdim cok zamanim yok diye aama Ilknurumu goremedim....kac zamandir ugramiyorum buraya...ama para biriktirmeye devam ediyorum tabiki.ben 1 agustosta baslamistim,ara sira kumbaram bozuklarla doldugu icin kagit para yerlesmiyor diye,bozuklari markette kagit paraya degismek zorunda kaldigimdan hem kumbarami acmis ,hem de paralari saymis oluyorum.2-3 gun once de acmistim,bozukluklari 20 lira yaptim.ama toplam 130 lira toplanmis.bugun de 6 lira attim.gercekten de damlaya damlaya gol olurmus.eylul 1-e kadar 3-4 gun de zamanim var.150 liraya kaldirmam lazim kumbarami.herkesin kumbarasina bereket....

cnm ilknur bursada annesine geldi =)
buarada allah bereketini artırsın güzel biriktirmişsin alkisalkisalkis
bende ne kadar biriktirdiğimi çok mrk etmeye başladım :eek:

bende bırıktırmek istiyorum ama bi türlü kendıme hakım olamıyorum eşim bı ara gunde 10 tl verıyordu bana baktıkı harcıyorum kesti şimdi hiç vermıyor elimde olanı hemen harcıyorummm napsamki bende

12cx1.jpg
Yukardaki gibi bir kumbaranız olsun istermiydiniz. Ama bu kumbara hem görünüşüyle hemde özellikleriyle diğer kumbaralardan çok farklı. Popo şeklindeki bu kumbaraya her para atışınızda kumbara osuruyor. 3 kalem pille çalışan bu kumbaranın fiyatı ise $13.49 Şu an Türkiye’de satılmayan bu ürünü eğer yurtdışından kargoyla almayı düşünüyorsanız

sırnaşık şeysırnaşık şey
prensesim harika yawww
çok güldümmm
bu arada ben kaç lira attıgımı yazmıyorum çünkü çogu zaman saymadan atıyorumama 1eylülde bende açacagıma.s.hihoyyyt

bende kac gün sonra sonunda atabildim bozukluk 5 tl ama ramazan geldiginden beri pek bişey atamıyrm önceden günde 3-4 tl kesin atıyodum :KK43:(

X