Hadi para biriktirmeye başlayalım

kızlar bende biriktirmeye başladım bazen 1 bazen 4-5 atıyorum özellıklede alışverişten kalan bozukları koyuyorum.... bakalım ne kadar olcak....

bende her alışverişten pazardan sonra 2-3 tl ne varsa atıyorum bugünde 4 tl atabildim bende altın yapmak istiyorum bakalım inşallah bayrama kadar ne olucakkaydirigubbakcemile5

1 eylulde kumbarasini acanlar nerde?????vakit tamam olmak uzere hazirmisiniz?valla benim ulkemde artik 1eylul,saatler 12-yi coktan gecti ve ben kumbarami actim........veeeee sonuc 180lira.... bana gore cok iyi biriktirdim.bu paraya dokunmayacagim...ve uzerine ekleyecegim diger biriktirdigim paralarimi...
hadi 1 eylulde kumbara acan arkadaslar......sonuclari coooook buyuk merakla bekliyorum.

ben bugüb 1 tl atabildim.. üf çok az ya böle para birikir mi ki seneye anca işe yarar herhalde. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz paracıklarınızla.benim aklımda birşey yok henüz...

leyla 01 ne kadar güzel biriktirebilmişsin darısı benim başıma... ne zaman başlamıştın birikimee?

cnm ilknur bursada annesine geldi =)
buarada allah bereketini artırsın güzel biriktirmişsin alkisalkisalkis
bende ne kadar biriktirdiğimi çok mrk etmeye başladım :eek:
haaaa,ondan goremiyorum.ozledim yaaa.gelse de gorsek onu bir :)))
ben bugüb 1 tl atabildim.. üf çok az ya böle para birikir mi ki seneye anca işe yarar herhalde. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz paracıklarınızla.benim aklımda birşey yok henüz...

leyla 01 ne kadar güzel biriktirebilmişsin darısı benim başıma... ne zaman başlamıştın birikimee?

ben 1 agustosta baslamistim biriktirmege.meslegim arada ise yariyor:)))

Son düzenleme:
been az önce 45 kuruş attım
napalıım azda olsa yinee yoktan iidirr
kızlar ben kumbaramın biraz daha dolmasınıı beklicem çünkü açarsam bidaha aynını kullanamam =)

1 eylulde kumbarasini acanlar nerde?????vakit tamam olmak uzere hazirmisiniz?valla benim ulkemde artik 1eylul,saatler 12-yi coktan gecti ve ben kumbarami actim........veeeee sonuc 180lira.... bana gore cok iyi biriktirdim.bu paraya dokunmayacagim...ve uzerine ekleyecegim diger biriktirdigim paralarimi...
hadi 1 eylulde kumbara acan arkadaslar......sonuclari coooook buyuk merakla bekliyorum.

açtım veeeee
153tl varrr
3tl sini aldım ekmek alacak bozuk yokkkaydirigubbakcemile3
150tl olarak kalsın devam edeyim bayrama kadaryerimseniben

bu arada herkese ALLAH bereket versin
harcamak isteyenler güle güle harcasınlar

bende katılma istiyorum ne zaman kadar etıca kumbaraya para :)

nezaman istersen ozaman acıyosun cnm be mesela agustosun ortasında actım şimdi kasıma kadar acmayı düsünmüyorum zaten bu aralar harcama olmuyor bende malum ramazan o yüzden hafta 3 4 lira zor atıyrm bazen o bile olmuyor :1no2:
amaaaa param bütün duruyorrr kaydirigubbakcemile2

açtım veeeee
153tl varrr

oo cnmm iiyisiin vereliniortak alkisalkisalkis
ama 3,00tl yi geri koy yine içine tamam mıı
ya ben ilk başlarda ne güzel atıyodum buara sıkıntı var zar zor atıyorum :gitme:

kızlar ben şehir dışındayım malümınız açamadım
ama 79 tl bıraktım gelirken evdee
gidince çeyrek alcam
şu bi haftadır atamadım acaba eşim attımı dicem ama hiç sanmıyorummmm

açtım veeeee
153tl varrr

masallah:nazar: guzel biriktirmissin.kumbarana bereket:)
kızlar ben şehir dışındayım malümınız açamadım
ama 79 tl bıraktım gelirken evdee
gidince çeyrek alcam
şu bi haftadır atamadım acaba eşim attımı dicem ama hiç sanmıyorummmm

canin sagolsun yaa sen keyfine bak,gelince katilirsin bize.ama arada kumbirigin paralarini kenara koy,gelince atarsin :)))
bende bu ay biraz kesat olacak isler cunku okulum basliyor,giysi falan aldim,o yuzden eylulden fazla bisey beklemiyorum :KK43:( ama kismet bakalim ne yapcam.

ay kızlar neden daha önce görmedim ki ben bu konuyu tüh tüh tüh
kışın kuruş kuruş biriktirdiklerimden bir bütün altın yaptım koydum kenara
yazında el emeklerimden satışım oldu onlarıda hemen bi bütün altın yapıp koydum kenara niyetim erkek kardeşim evlenirken geline güzel bi bilezik takmak çok arzu ediyorum
eee aşkımcımada ver para bile<zik alacam demekdense yavaş yavaş biriktiriyom işteee
bende az sonra 1lira atacam kenara bakalım bayrama kadar ne kadar biriktirebileceğim
ay çok sefdim bu konuyuuuu :)

X