- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
en büyüük rakibiin bnm kızz bırak sabancıyıı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yok canım seni de solluycam işte merak etme sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en büyüük rakibiin bnm kızz bırak sabancıyıı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yok canım seni de solluycam işte merak etme sen
kızz zengin sabancıyı geçince hatırlarsın kk vardı topiğimiz vardı o sayede zengiin oldum diye =)
aynen canım . Sizlere bol bol resimlerimi falan ekliycem ozaman
Zengin olunca lülülülülülü
heheytt savulun biz geliyoruuzzz hihoyyyt
nİCKTE
Bunlardan biri olacak
Rich gonzales
zengin gonzales
$$ €€ olabilir =)
sositososito hihoyyytkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız canlarım bugünlerde burayı biraz ihmal ediyorum biliyosunuz ben kumbarayı patlattım arkadaşımın acil ihtiyacı vardı eylülün 12 si gibi vercek geri atarım heralde yeni kumbarayı temin edemedim inşallah bugün dışarı çıktığımda alırım silbaştan yeniden başlarım inanın sizin sayenizde bir kenara para atmış olacam
ben oğlana cam kavanozdan yaptım kumbara paraların görünmesi daha güzel oluyor, bide kavonuzun iç çepherini kağıt paralarla döşeyince(ortası boş tabii) sanki bi kavanoz dolusu paran varmiş hissi oluyor:asigim: Aç tavuk olduğum çakılmadı dimi-tatlicadiarzu-
aragöz simili: kötükedihüso