Hadi para biriktirmeye başlayalım

günaydın kızlar nasılsınız canlarım bugünlerde burayı biraz ihmal ediyorum biliyosunuz ben kumbarayı patlattım arkadaşımın acil ihtiyacı vardı eylülün 12 si gibi vercek geri atarım heralde yeni kumbarayı temin edemedim inşallah bugün dışarı çıktığımda alırım silbaştan yeniden başlarım inanın sizin sayenizde bir kenara para atmış olacam

günaydın kızlar nasılsınız canlarım bugünlerde burayı biraz ihmal ediyorum biliyosunuz ben kumbarayı patlattım arkadaşımın acil ihtiyacı vardı eylülün 12 si gibi vercek geri atarım heralde yeni kumbarayı temin edemedim inşallah bugün dışarı çıktığımda alırım silbaştan yeniden başlarım inanın sizin sayenizde bir kenara para atmış olacam

Olsn Canım benim
Arkadaşının işini halletmiş olacaksın,çok güzel gerçekten,Şeniz
yeniden alırsın canım kumbirik başlarsınyerimsenibenyerimseniben

ben oğlana cam kavanozdan yaptım kumbara paraların görünmesi daha güzel oluyor, bide kavonuzun iç çepherini kağıt paralarla döşeyince(ortası boş tabii) sanki bi kavanoz dolusu paran varmiş hissi oluyor:asigim: Aç tavuk olduğum çakılmadı dimi-tatlicadiarzu-
:paragöz simili: kötükedihüso

ben oğlana cam kavanozdan yaptım kumbara paraların görünmesi daha güzel oluyor, bide kavonuzun iç çepherini kağıt paralarla döşeyince(ortası boş tabii) sanki bi kavanoz dolusu paran varmiş hissi oluyor:asigim: Aç tavuk olduğum çakılmadı dimi-tatlicadiarzu-
:paragöz simili: kötükedihüso

Ben kavanoz istemiyorum Çünkü açar yerim :bbo:
En iyisi demirden 3 kilitli kumbarakaydirigubbakcemile3

Ben 400bırıktırmıstım sımdı evımıze bırsey alıyoruz dıye kullanmak zorundayım ama bozukluklarım var 10lıra :KK70:

merhaba....ben de para biriktirmeyi cok seferim ama hep biseyler oluyor hefesim kursagimda kaliyor sonra....gecen ay 20-e atabilmistim,esim benim tam tersime biraz savurgan oldugu icin,elimizde fazlaolmamasina ragmen biriktirebilmeme sasirmisti....galiba onu yola getirdim ha kizlar ne dersinizkaydirigubbakcemile3simdi butun bozukluklarini bana birakiyor... ve bu gun de alisveristen kalan 6-e attim kumbarama bakalim insallah bereketini goruruz....

Dün 2.4 bugün de 4 tl attım kızlar. Ben bu topikte eskiden olduğu gibi küçük pet şişeye atıyorum paralarımı. Gördükçe daha da atasım geliyor.kaydirigubbakcemile2

yeni kumbaralarımhihoyyyt

kumbarayı yeniledik ama içine giren miktar aynı:gitme:bu gün zulada 3 liram vardı onu attımmirmirmirmir

yeni kumbaralarımhihoyyyt

kumbarayı yeniledik ama içine giren miktar aynı:gitme:bu gün zulada 3 liram vardı onu attımmirmirmirmir

eneee bayıldım knka kumbaralarınaaa delikafadulden
çok şekerler cidden :lepi: boş kalmaz inş :teytey:

X