bu da benim kumbaramm :)))) hihoyyyt
ASO mdan gördüm hemen gittim aLdım... kaydirigubbakcemile3 2 tl verdim sositososito
ilk paramıda attımm hadi siftah bnden bereket Allah tann vereliniortak
Hadi hayırlısı olsun canım,bu arada bir ay nasıl dayanabildin ben 2 gün bile dayanamıyorum,açıp bir güzel sayıyorum vallazemuszemus
ASO mdan gördüm hemen gittim aLdım... kaydirigubbakcemile3 2 tl verdim sositososito
cnm bende sürekli sayacağım için açılmayan cinsten bişi aldım konserve kutusu gibi dolunca mecbur kesicem öyle sayıcam =) zaten 50krş a almıştık kumbarayı
bende sende açma öyle daha heyecanlı oluyo mrkla bekliyorum bakalım bi dolsun ağırlaşsın diye :kedi:
o zaman tekrar hoşgeldin dyelim tatlım pek dayanışmalıyız vallaslm kızlar ben bu topigin cok cok eskilerindenim ama yapamaıstım ozaman ve bidahada bakmamıstım bu topiğe yapamadım moralim bozuldu die son 1 aydır yine basladım bikac gündür topiği takip ediyrm ama yazmaya fırsat olmadı hiç açmadım kumaramı ama elime baya agır geliyr hedefim eylüle kadar acmamak hatta kendimi tutabilirsem bayram sonu acmak istiyrm :) aksam eve gidiyim 4,5 tl var onu atcam kumbarama inşş
kız pek güzelmiş bende alıcam ama gezmem lazımbu da benim kumbaramm :)))) hihoyyyt
saolun kızlar daha güzelleri sizin olsunn Şeniz
valla cok sıcak bize yakın yerde ondan gittim yoksa bu sıcakta gezilmio anacımm kaydirigubbakcemile
kızlar biriktirdiginiz paraları ne yapıyorsunuz??altın mı yoksa euro filan mı?
dayandım dayanmasınada artık zor tutuyorum kendimi baya agırlastı cünkü ama ilk denememde bende dayanamıyodum sayıyodum biraZ biriksin bütünleyip harcıyodum birazda o yüzden tutuyrm kendimi. yerimseniben
cnm bende sürekli sayacağım için açılmayan cinsten bişi aldım konserve kutusu gibi dolunca mecbur kesicem öyle sayıcam =) zaten 50krş a almıştık kumbarayı
bende sende açma öyle daha heyecanlı oluyo mrkla bekliyorum bakalım bi dolsun ağırlaşsın diye :kedi:
kızlar biriktirdiginiz paraları ne yapıyorsunuz??altın mı yoksa euro filan mı?