hayırlı kandiller hihoyyyt
bende bi kumbara alayım başlicamm :)))
bura nere nan
zoia hadi benim de kumbarama para att zemuszemus
hem maaş almışın yaa
hem benim bir maaşım bile yok:sinifsinif:
3 verip 5 gerimi alcan kızımm :roflol::roflol:
amma uyanıksın haa
olsun kız yeter ki hayal et herşey olur vallaarkadaşlar yabiriktiriyodum bende annemde biliyodu geçen gün annem şehir dışına çıkıcaktı bende kuzene gidicektim para istedim annemden az verdi kumbarandada var ya dedi bende ne olur ne olmaz aldım yanıma 20 küsür birikmiş 5 günde eridi gitti o :gitme: karar verdim anneme sölemicek her hafta 10 dolar falan yapabilirsem ne mutlu bana :S kararlıyım çalışmaya başlayınca ev alıcam kendime belki uçuk bi fikir şimdilik ama kredi peşinatı bile biriktirsem kar kardır dimi ama
bende alamadım canım ya ama bugün çıkıcam dışarı güzel bişey bulursam alıcam inşallahvereliniortakkandiliniz mübarek,kumbaranızda paracıklar bol olsunnzemuszemus
bugünde çıkmadım dışarı:gitme:alamadım kumbara:mymeka:
bu gün hiç hasılatım yok:a015:akşam ola hayır ola:1rolleyes:el öperken paraları indiregandi yapabilirim:jeyyar:
valla artıyo şeker aşkşam gekldi nerde senin kutu atayım içine diyo akşam 8 tl attı bozuk o kadar çıktı olsun kar kardır hehe pztesi alırım bi çeyrek inşallahben de oyle yapiyorum :)) ikiniz bir olunca paralar daha da artiyor:)
hoşgeldin aramıza şıkırtılı kumraran dolsun inşallahbende leylamın tavsiyesi üzerine geldim...
kumbaram var...ama öyle süs niyetine duruyoookaydirigubbakcemile3
bari işe yarasın artık....bende başlıyorum biriktirmeyeehihoyyyt
herkes ne isterse atıyo çine canım duyan geliyo birlik içinde motive ediyoruz brbirimizikızlar bastan sona kadar okumadım ama bende bırıktırmeye baslamaya karar verdım yanlız bana esım aylık verıp öyle bırıktırcektık bırde kendım koyayım kenara bakalım ne kadar olcak herkez basladımı bıraz anlatırmısınız
kıs zenginsin sen bugüüüünzemuszemuszemuszemusbu akşam benden kumbarayaa 12 tl hihoyyyt maaş aldımda :kedi:
bura ekonomi platformu canımbura nere nan
zoia hadi benim de kumbarama para att zemuszemus
hem maaş almışın yaa
hem benim bir maaşım bile yok:sinifsinif:
bende severim para biriktirmeyii zemuszemus
bu konuda anneme çekmişim sanırım :kedi:
hali hazırda benim birikmişim var onuda atıyımmı kumbarama yuksa sıfırdanmı başlayım ?
bu ara para biriktirdiginizi kimseye sölemiceksiniz yoksa el ayak çekerler üstünüzden
biriktirdigin paradan harca deni verir
olsun canım en azından bi hedefin var er ya da geç olur inşallah çalışmaya da başladın mı daha çok biriktirirsin :ecrin_bebek:arkadaşlar yabiriktiriyodum bende annemde biliyodu geçen gün annem şehir dışına çıkıcaktı bende kuzene gidicektim para istedim annemden az verdi kumbarandada var ya dedi bende ne olur ne olmaz aldım yanıma 20 küsür birikmiş 5 günde eridi gitti o :gitme: karar verdim anneme sölemicek her hafta 10 dolar falan yapabilirsem ne mutlu bana :S kararlıyım çalışmaya başlayınca ev alıcam kendime belki uçuk bi fikir şimdilik ama kredi peşinatı bile biriktirsem kar kardır dimi ama
ne güzel maaşın var :sinifsinif:benimde ayrıldığım işimden tazminatım duruyo bankada ama senin ki gibi her ay gelmiyo mafoldumbenbu akşam benden kumbarayaa 12 tl hihoyyyt maaş aldımda :kedi:
selam canlar tekrar hb herkeze
ya ben para biriktirmek istiyorum ya benim esim daha bi bozuk para hastasi bana hic birakmiyorki cebimde ne varsa aliyo herif diyoki isyerinde azim oluyor diyo
bide ben carsiya cikarsam cebinde ne kadar para olursa olsun hepsini harciyorum ya bu durumdan cok rahatsizim ama ,byby
slm kızlaar birazdn dışarı çıkıcamm pazara yolluyo annem kaydirigubbakcemile birazcık pazar parasından aşırıp doğru kumbarayahepimize bol birikimler allhın izniyle opuyorumnanaktan
slm kızlar biraz gec buldum bu topigi ama tam bana göre bugün...ögrenciyim ailemin yanında okuyorum ama ama elimde avcumda bi bakıyorum o kadar paradan biiş kalmamış,gözle görülecek birsey de almamısım bundan sonra dısarda yemege gitmeye ve gereksizce alınan makyaj malzemesine son(halbuki ben makyaj bile yapmam) ...,kötükedihüso