Hadi para biriktirmeye başlayalım

ben bugun fazla bisi atamadim 3 lira attim...yarin kayinvalidem gelecek.soyliycem o da biseyler atsin....genc aile butcesine katkida bulunsun dimi?kaydirigubbakcemile3

ahahahhah ben kayınvalideme sölesem oda para atar ama ertesi gün gelip kumbaranı açta yemeğe gidelim der:roflol::roflol:

ahahahhah ben kayınvalideme sölesem oda para atar ama ertesi gün gelip kumbaranı açta yemeğe gidelim der:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benimki iyi valla...ammman nazar degmesin kaydirigubbakcemile3

herkeste para biriktirme aşkı doğmuş alkisalkisalkis
bi ara bomboştu bu topik. umarım hep böyle kalır, para biriktimek isteyenlerle dolar taşar.hihoyyyt
ben de birazdan çantamı karıştırıp bütün bozukları atıcam kumbarama. inş tez zamanda bi çeyrek parası olur.

selam kizlar ben bigün ilk atiyorum kumbaraya 3 euro hadi bismillah
herkeze bol biriktirmeler :lepi:

topıgı gorunce hemn kumbarama bozuk attımm
bı ara cekıyımde resmını koyuyum şöyle afilli :))

sende simit ısmarlarsın:teytey:
süper fikirmişşş:roflol: ama o doymaz simit tepsisini alır :)) töbe yaa:)
kaydirigubbakcemile3 ayol oda biriktirsin yle de sende kaydirigubbakcemile2

biriktirmekmi ahahha rüyamda görsem inanmam gerçi bankada parası var sanırım yani bi gün var diyo bi gün yok diyo.. bi karar versinde bakarsınız topice davet ederim :roflol:

tam benlik bi konu..bayılırım para biriktirmeye..sonrada yeri gelince güzelce değerlendirmeye:)))
e hadi dal ozaman sende:roflol::roflol::roflol:
Aso cum kulakların çınlasın canım
anlamadim niye nazar degdi ki?
kız dün bütün gün kimseler yoktu topikte de ondan nazar değdi dedim

kimseler yok diye kuzum aman paracıklarımıza değmesin nazar Allah korusun:Saruboceq:

inşallah canım hadi hayırlısı tekrar hoşgeldin
dayanışma süper herkes destek
bayıldım ben arkadaşlarada sen de katıl vereliniortakvereliniortak

selam kizlar ben bigün ilk atiyorum kumbaraya 3 euro hadi bismillah
herkeze bol biriktirmeler :lepi:
hayırlı uğurlu olsun canım Allah artırsın

topıgı gorunce hemn kumbarama bozuk attımm
bı ara cekıyımde resmını koyuyum şöyle afilli :))
koy kız koy
ben daha çıkıp alamadım bi kumbirik
inşallah alınca koyucam resminia.s.

Herkese günaydınlar,iyi haftasonları,

Benim sabahtan işler iyiydi eşim marketten gelince baktım 7 ytl bozukluk varmış hemen attım kumbarama,öğlende market alışverişi var bakalım oradan ne kadar kalacak kumbaracığıma,ama market için liste yaptım liste dışına çıkmak, ihtiyacım dışında olanı almak yok:lepi:

günaydın şekerm
sabah sabah zulaya baya fayda olmuş ben bugün ne atarım bilmiyorum gün sonu belli olur sanırım
bu arada dün ben3 tl attım
eşimde akşam 8 tl attı

günün en kötüsü benden gelmiş sanırım bozuk param yoktu sade 25 krş atabildim
amaa doldurucaam o kumbarayıı :jeyyar:

slm kızlar benim çocukluğumdan beri böyle bir merağım vardı zaten ama son zamanlarda pek kenara para koyamıyordum ama şimdi bende başlamak istiyorum ama çalışmadığım için günde elime ne geçerse onları kenara koymakla başlamak isityorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…