Hadi para biriktirmeye başlayalım

spa0583.jpg

Bu da benim kumbaram işteee....kaydirigubbakcemile5 inşallah herkes için diliyorum paralarımız dolsun taşsın inşallah....

ayy hepimizin kumbaraları cok tatlı yaa kaydirigubbakcemile2 dolsun dolsun taşsın inşallahhhh :Saruboceq: hihoyyyt

sevglimin paralarını tırtıkliyip kumbaralasam mı napsam:kedi:
ay çok özendim vallaha da billahadazemuszemus

sevglimin paralarını tırtıkliyip kumbaralasam mı napsam:kedi:
ay çok özendim vallaha da billahadazemuszemus

ee ne duruon dal o zaman (ASO mun deyimiylenn :))
sende al bi kumbara başlaaa bebişimm zemuszemus zemuszemus
bende sevgilimden alcam versin 3 5 kuruş :1rolleyes: :eek:klava:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemilehihoyyyt:jeyyar:

sende al bi kumbara başlaaa bebişimm zemuszemus zemuszemus
bende sevgilimden alcam versin 3 5 kuruş :1rolleyes: :eek:klava:

şimdi çektim mesajı gün sonunda kalan bozukluklar benimdir kumbara alıp biriktircem dedim:sm_cool:
el mahkum vercek artıkkaydirigubbakcemile2
haftada bir görüşe görüşe de ne kadar tırtıklicaksam adamı:gitme:

ayy ben bugünde tırtklıyım babamdasn zemuszemus bi kaç güne kadar ilk 10 dolarımı yapıcam gibi nerde saklasamki :eek:

kaydirigubbakcemilehihoyyyt:jeyyar:

şimdi çektim mesajı gün sonunda kalan bozukluklar benimdir kumbara alıp biriktircem dedim:sm_cool:
el mahkum vercek artıkkaydirigubbakcemile2
haftada bir görüşe görüşe de ne kadar tırtıklicaksam adamı:gitme:

sen gene iisin biz okul yokken ayda bi görüşüoz :gitme:
amann olsun akmasada damlar :sm_cool:

tam benlik bi konu..bayılırım para biriktirmeye..sonrada yeri gelince güzelce değerlendirmeye:)))

bu da benim kumbaramm :)))) hihoyyyt
ASO mdan gördüm hemen gittim aLdım... kaydirigubbakcemile3 2 tl verdim sositososito
ilk paramıda attımm hadi siftah bnden bereket Allah tann vereliniortak

34g4xap.jpg
bayıldımmmmmmmmmhihoyyytopuyorumnanaktangüle güle kullan bebikommŞeniz
buda benim kumbaram

spa0583.jpg

Bu da benim kumbaram işteee....kaydirigubbakcemile5 inşallah herkes için diliyorum paralarımız dolsun taşsın inşallah....
kızlar çok tatlı kumbiriklerinizhihoyyytiçi para dolsun taşsın işallah:nazar:
:roflol:
malibum gören dalsın valla dimi amakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

evet ASO m birlkten güç doğar kuvvet dogar kumbaralar para dolar :roflol: :roflol:

niye nazar desin ilknurcumm iki gündür ben bişi koyamadım:KK43:( gelip yazmak istemedim kendi adıma o yüzden... bugünde kenara koycağım parayı markete bayıldım kredi kartının limiti dolmuş mecburen gitti paracıklarım:)) yarın telafi edicem:)

hepimizin kumbarasıda birbirine benzioo :roflol: :roflol:

evet yaa.benimki de benziyor.resimini eklemisdim.yeni gelmis bunlar sanirim.ben birkac yere baktim kumbara alirken her yerde bunun gibilerdendi,araba sekilliler de coktu.ben kendime ev sekilli olanini aldim:)) sanirim piyasaya yeni surulmuskaydirigubbakcemile3

ben bugun fazla bisi atamadim 3 lira attim...yarin kayinvalidem gelecek.soyliycem o da biseyler atsin....genc aile butcesine katkida bulunsun dimi?kaydirigubbakcemile3

X