Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benden bugün 1,5 tl çıktı bozuklarım vardıda ben sadece yenilerini atıyorum hani olaki ben açana kadar onları kaldırırlar falan hihihih :kedi: sengözlerimebaksanab
canim benim allah daha cok versin kumbaralarin tassin canimcimm
inşallah hepimiziin dolsun taşsıın cnm
çok tutumlu olduk bak ne güzel kumbara olmasa ben zor biriktiririm para =) kaydirigubbakcemile3
artar cnm 1-2 derken bi bakmış100 olmuşbende 2 tl basladım bakalım artar inşallah
aldım aldım sonunda aldımmdelikafadulden:roflol:
1-5tl ye aldım,yani fiyatı gayet ekonomikvereliniortak
çok kokoş ve kaliteli kumbaralar buldum ama,20 milyon bayılamazdım bi kumbiriğe:dilcikar:
üst tarafıda çok sevimli,ordan para atıyorum ama üstü çıkmadı:gitme:
bu gün kumbirime 4 tl attım:icecream:herkezin parasına bereketopuyorumnanaktan
hoşgeldin şekerim sendeslm kızlar biraz gec buldum bu topigi ama tam bana göre bugün...ögrenciyim ailemin yanında okuyorum ama ama elimde avcumda bi bakıyorum o kadar paradan biiş kalmamış,gözle görülecek birsey de almamısım bundan sonra dısarda yemege gitmeye ve gereksizce alınan makyaj malzemesine son(halbuki ben makyaj bile yapmam) ...,kötükedihüso
sende hoşgeldin tatlımkızlar ben de warım. para biriktiricem inş. sonra da altın yaparım, altınları da bilezik yapıcam inş.bu gün attım biraz para. herkese Allah bereketli kaznç versin.
ben 4 attım sonra baktım 1,5 daha var onuda attımbugun 5 lira attim...herkesin kumbarasina bereketa.s.
pek güzel ve ucuzmuş kız bende bakayım bööle bişiyaldım aldım sonunda aldımmdelikafadulden:roflol:
1-5tl ye aldım,yani fiyatı gayet ekonomikvereliniortak
çok kokoş ve kaliteli kumbaralar buldum ama,20 milyon bayılamazdım bi kumbiriğe:dilcikar:
üst tarafıda çok sevimli,ordan para atıyorum ama üstü çıkmadı:gitme:
bu gün kumbirime 4 tl attım:icecream:herkezin parasına bereketopuyorumnanaktan
hadi hayırlısı ama sen zarara uğramışsın azıcık 3 tl kadarbende dünn bir cam kavonozdan kumbara yaptımm
daha otandik ve marjinal oldu :roflol:
içine 10 milyon attım
bugun sabah eşime gösterdim oda 7 milyon attı içine sag olsun ama 10 milyonu aldı -tatlicadiarzu-
ne bakalım
hayırlı ugurlu olsun
Azcuk dikkat edcin canım benim
valla ben para biriktirmeye aşladığımdan beri farkında olmadan herşeyden kısmaya başladığımı hissettim ne mutlu bana :teytey::teytey::teytey:
Canım valla bende giderleri kısmaya çalışıyorum,bazen mağazada yada markette eşim bişey alacak oluyor,hemen atlıyorum ''ne gerek var onu almaya,sen ona vereceğin parayı bana ver kumbaram şenlensin'':dance:Eşim şokk tabi:1shok:
slm kızlar ben bu topigin cok cok eskilerindenim ama yapamaıstım ozaman ve bidahada bakmamıstım bu topiğe yapamadım moralim bozuldu die son 1 aydır yine basladım bikac gündür topiği takip ediyrm ama yazmaya fırsat olmadı hiç açmadım kumaramı ama elime baya agır geliyr hedefim eylüle kadar acmamak hatta kendimi tutabilirsem bayram sonu acmak istiyrm :) aksam eve gidiyim 4,5 tl var onu atcam kumbarama inşş
Hadi hayırlısı olsun canım,bu arada bir ay nasıl dayanabildin ben 2 gün bile dayanamıyorum,açıp bir güzel sayıyorum vallazemuszemus